- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.361
iki gün sonra karnım burgaşıyor dersen yediklerindendir dicem ajsjasklalksdkPuh yazihlar olsun boyle kankami olur
Pek sanmiyorum ama gorecez
Öyle yap diye arkadaşın mı diyordu dost mu düşman mı belli değil :/ hep cahillikten işte.ben de bilmiyordum.sen yine de buz gibi suyla yapma donarsın düşüncesi bile üşüttü beniBizimkide çıçını dönüyor
İnşallah tatlım inşallah
Ohhh
Evet sağolsunalışır alışır tatlım..
Ya bir de öyle bir cahilim ki hiç araştırmamışım etmemişim birde belime doğru tutuyordum çünkü fazla rahatlatıyordu gerilmiyordu ne salağım ya birde bunu doktor değil arkadaşım dedi
Buz gibi suyla alırım anasını satim yeter ki gelsin
Çok çok çok çok kalpppppppp
benim de bir gün olmayıp diğer gün olduğu olmuştu korkma kahverengiymiş yeni değil.demek ki bir kaç gün akıntı yoktu atılamadı şimdi atılıyor.uzanıp dinlenmeye devam et geçer bir haftadaBugun sabak yine k.rengi leke oldu peceteye. Moralim yerlerde. Gunlerdir yoktu gecti sanmistim
Ne denir bilemedim ki enerjiniz bol olsuniyiyim kanka akşam olsa da kocayı darlasam diye bekliyorum
Zavallı güdük yaaa
aminnnn aminnnn
Insallah sagol🖐Öyle yap diye arkadaşın mı diyordu dost mu düşman mı belli değil :/ hep cahillikten işte.ben de bilmiyordum.sen yine de buz gibi suyla yapma donarsın düşüncesi bile üşüttü benisenin bebe annesini üşütmesin çabucak gelsin de içimiz ısınsın
benim de bir gün olmayıp diğer gün olduğu olmuştu korkma kahverengiymiş yeni değil.demek ki bir kaç gün akıntı yoktu atılamadı şimdi atılıyor.uzanıp dinlenmeye devam et geçer bir haftada
Ne denir bilemedim ki enerjiniz bol olsunaşkınızın meyvesi yakında olsun
amin kankaÖyle yap diye arkadaşın mı diyordu dost mu düşman mı belli değil :/ hep cahillikten işte.ben de bilmiyordum.sen yine de buz gibi suyla yapma donarsın düşüncesi bile üşüttü benisenin bebe annesini üşütmesin çabucak gelsin de içimiz ısınsın
benim de bir gün olmayıp diğer gün olduğu olmuştu korkma kahverengiymiş yeni değil.demek ki bir kaç gün akıntı yoktu atılamadı şimdi atılıyor.uzanıp dinlenmeye devam et geçer bir haftada
Ne denir bilemedim ki enerjiniz bol olsunaşkınızın meyvesi yakında olsun
Yoo dostum yoooovvviki gün sonra karnım burgaşıyor dersen yediklerindendir dicem ajsjasklalksdk
Beni özleyenler kalp atsın ahsjdmd
Abla benm ya 14yada 16 haftaua kadar olmuştu telaş etmeBugun sabak yine k.rengi leke oldu peceteye. Moralim yerlerde. Gunlerdir yoktu gecti sanmistim
Sagol cnm. Cok sukur atlatmissin ne buyuk korku yasamayan bilemez. Kimseye de yasatmasin Allah. Oyle mi boyle mi. Hayirlisi
Abla benm ya 14yada 16 haftaua kadar olmuştu telaş etme
CokkkkSagol cnm. Cok sukur atlatmissin ne buyuk korku yasamayan bilemez. Kimseye de yasatmasin Allah. Oyle mi boyle mi. Hayirlisi
Ben de zannediyorum ki o zamanlara gelince her şey bal kaymakCokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
Ben neler yaşadm neler atlattm..
24. Haftamda bile bebeğimi alma ihtimalleri vardı :)
Bugünlere gelene kadar saçta siyah saç kalmadjçı
Amannn işte böyle düşğnmeyn die hep sakladm herşeyi..Ben de zannediyorum ki o zamanlara gelince her şey bal kaymakAllah korumuş miniği sağlıcakla zamanında gelsin inşallah
Cokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
Ben neler yaşadm neler atlattm..
24. Haftamda bile bebeğimi alma ihtimalleri vardı :)
Bugünlere gelene kadar saçta siyah saç kalmadjçı
Gebeliğe bir haller oldu ablagercekten ne kadar zor. Cok sukur ki gecmis bitmis kotu birer ani olarak kalmis Balo. Allah bir daha da yasatmasin cnm saglikla gelsin kiscen. 2022 Ocak annelerini de takip ediyorum cok var bu ara kanama lekelenme anlamiyorum kadinlara bir sey mi oldu.
Çok düşünmek insanı yiyip bitiriyor gerçekten.hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum.ama sen saklama seni hep dinlerim dinleriz iyiki geçmiş o günlerAmannn işte böyle düşğnmeyn die hep sakladm herşeyi..
Herley bal kaymak o zamanlarda zaten..
Bem istisnaym.. Sebebleri var..
Boşver bulutum
Sen öyle düşünme
Hosbuldukkyeriiiim hosgeldiniiiz
Uzgun degil yatiyor pazar keyfi yapiyorSeneye yazı bekle sus diosun yani
Valla cnm hiç birine pek inanmıorm..
Gebelik boyuncada yüzüme bişi sörmedm taki bayrana kadar
Bayramın 1. Gnü foto çekildim ilk defa ve makyaj yaptm..
Sonra doktora giderken yaptm..
Herkes yapıo.. Ünlülerde yapıo bir ton.. Bişi olmaz sanırım
Tamam ağlatma beni
Beeennnnnnnnn
Ama şimdi bardaklar çkmş içine düşmüo
Kuzum bana dr demişti..
Hatta son hafta hastalarına doğumu kolaylaştıemak içn sıcak su öneriolar..
Bende alıştm ılığa :)
Canımmmm mucize
Kuş bile kaynana vakası yaşadı
Artk bişi demiorm
Bugün nie üzgün
Düşünme.. Bebeği strese sokma.. Cok şükür Allaha deyip yolumuza bakacaz bulutumÇok düşünmek insanı yiyip bitiriyor gerçekten.hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum.ama sen saklama seni hep dinlerim dinleriz iyiki geçmiş o günler
Heee rahatsız etme o zamanHosbuldukk❤
Uzgun degil yatiyor pazar keyfi yapiyor
amin amiin cümlemizden razı olsunDüşünme.. Bebeği strese sokma.. Cok şükür Allaha deyip yolumuza bakacaz bulutum
Allah razı olsun
Heee rahatsız etme o zaman
Dokunmuyorum zatenDüşünme.. Bebeği strese sokma.. Cok şükür Allaha deyip yolumuza bakacaz bulutum
Allah razı olsun
Heee rahatsız etme o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?