Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yap diye arkadaşın mı diyordu dost mu düşman mı belli değil :/ hep cahillikten işte.ben de bilmiyordum.sen yine de buz gibi suyla yapma donarsın düşüncesi bile üşüttü beni senin bebe annesini üşütmesin çabucak gelsin de içimiz ısınsın
Bugun sabak yine k.rengi leke oldu peceteye. Moralim yerlerde. Gunlerdir yoktu gecti sanmistim
benim de bir gün olmayıp diğer gün olduğu olmuştu korkma kahverengiymiş yeni değil.demek ki bir kaç gün akıntı yoktu atılamadı şimdi atılıyor.uzanıp dinlenmeye devam et geçer bir haftada
iyiyim kanka akşam olsa da kocayı darlasam diye bekliyorum

Zavallı güdük yaaa

aminnnn aminnnn
Ne denir bilemedim ki enerjiniz bol olsun aşkınızın meyvesi yakında olsun

Insallah sagol🖐

amin kanka

Sagol cnm. Cok sukur atlatmissin ne buyuk korku yasamayan bilemez. Kimseye de yasatmasin Allah. Oyle mi boyle mi. Hayirlisi
Cokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
Ben neler yaşadm neler atlattm..
24. Haftamda bile bebeğimi alma ihtimalleri vardı :)
Bugünlere gelene kadar saçta siyah saç kalmadjçı

Cokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
Ben de zannediyorum ki o zamanlara gelince her şey bal kaymak Allah korumuş miniği sağlıcakla zamanında gelsin inşallah

Ben de zannediyorum ki o zamanlara gelince her şey bal kaymak Allah korumuş miniği sağlıcakla zamanında gelsin inşallah
Amannn işte böyle düşğnmeyn die hep sakladm herşeyi..
Herley bal kaymak o zamanlarda zaten..
Bem istisnaym.. Sebebleri var..
Boşver bulutum
Sen öyle düşünme

Cokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
gercekten ne kadar zor. Cok sukur ki gecmis bitmis kotu birer ani olarak kalmis Balo. Allah bir daha da yasatmasin cnm saglikla gelsin kiscen. 2022 Ocak annelerini de takip ediyorum cok var bu ara kanama lekelenme anlamiyorum kadinlara bir sey mi oldu.

Gebeliğe bir haller oldu abla

Amannn işte böyle düşğnmeyn die hep sakladm herşeyi..
Herley bal kaymak o zamanlarda zaten..
Bem istisnaym.. Sebebleri var..
Boşver bulutum
Sen öyle düşünme
Çok düşünmek insanı yiyip bitiriyor gerçekten.hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum.ama sen saklama seni hep dinlerim dinleriz iyiki geçmiş o günler

yeriiiim hosgeldiniiiz
Hosbuldukk
Uzgun degil yatiyor pazar keyfi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…