- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.381
Benim hamileliğim hep böyle geçti, doktoru arıyodum, kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyodu, adam muayeneye bile tenezzül etmeden hallediyodu. :)))) Hala da çok yorulsam, zorlansam olur.Bugun sabak yine k.rengi leke oldu peceteye. Moralim yerlerde. Gunlerdir yoktu gecti sanmistim
Sagol evet boyle seyler duyunca rahatliyorum. Insallah guzeldir her sey. Wcye gitme sikligim 10 dk. Gidip kontrol edip duruyorum. Belim de agriyor hayirdir insallah.Benim hamileliğim hep böyle geçti, doktoru arıyodum, kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyodu, adam muayeneye bile tenezzül etmeden hallediyodu. :)))) Hala da çok yorulsam, zorlansam olur.
Yine de tedbiren doktorunu ara, bu haftalarda progestan başlatabiliyolar tedbir olarak. Benim gebeliğim riskli olduğu için artık en ufak bişeyde mecbur gidiyorum.Sagol evet boyle seyler duyunca rahatliyorum. Insallah guzeldir her sey. Wcye gitme sikligim 10 dk. Gidip kontrol edip duruyorum. Belim de agriyor hayirdir insallah.
Tabi, yarin haber vericem, cok yogun bir durum yok cok sukurYine de tedbiren doktorunu ara, bu haftalarda progestan başlatabiliyolar tedbir olarak. Benim gebeliğim riskli olduğu için artık en ufak bişeyde mecbur gidiyorum.
ya ne vuruyon beehhAllah seniii
Heycan yaptm bi an ya..ya ne vuruyon beehh
yok canım o zaman en çok sen mi istiyon acabaHeycan yaptm bi an ya..
Tabikiiiiyok canım o zaman en çok sen mi istiyon acaba
oğlum olursa kızını kaçırırım bakTabikiiii
Üçüz olsunda gör gününü
Kızımın cok talibi varoğlum olursa kızını kaçırırım bak
Niye isteyince vermicekmioğlum olursa kızını kaçırırım bak
Hayır tabikiNiye isteyince vermicekmi
Bizde katılabilir miyizBizde yasaklar çok fena nasıl sıkı tedbirler var anlatamam
Yukarıdan bakıp bakıp kufrediyorum sadece psikolojim çok bozukBizde katılabilir miyiz
Hayallerimle oynadınHAAMİLEYİMMMMMMM
diye yazar mıyım birgün
Niye isteyince vermicekmi
Aldın mı cevabınıHayır tabiki
Ama yaaaaHayallerimle oynadın
Laftan anlamaz kuldan utanmazlarYukarıdan bakıp bakıp kufrediyorum sadece psikolojim çok bozuk
Senin mide şimdiden böyleyse yandınAz önce çikolata yiyin bari mutluluk hormonu salgilansin dedim yediğine pişman oldum insan çikolatadan midesi bulanır mi icim almiyi en sevdiğim şeydi benim çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?