Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun sabak yine k.rengi leke oldu peceteye. Moralim yerlerde. Gunlerdir yoktu gecti sanmistim
Benim hamileliğim hep böyle geçti, doktoru arıyodum, kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyodu, adam muayeneye bile tenezzül etmeden hallediyodu. :)))) Hala da çok yorulsam, zorlansam olur.

Benim hamileliğim hep böyle geçti, doktoru arıyodum, kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyodu, adam muayeneye bile tenezzül etmeden hallediyodu. :)))) Hala da çok yorulsam, zorlansam olur.
Sagol evet boyle seyler duyunca rahatliyorum. Insallah guzeldir her sey. Wcye gitme sikligim 10 dk. Gidip kontrol edip duruyorum. Belim de agriyor hayirdir insallah.

Sagol evet boyle seyler duyunca rahatliyorum. Insallah guzeldir her sey. Wcye gitme sikligim 10 dk. Gidip kontrol edip duruyorum. Belim de agriyor hayirdir insallah.
Yine de tedbiren doktorunu ara, bu haftalarda progestan başlatabiliyolar tedbir olarak. Benim gebeliğim riskli olduğu için artık en ufak bişeyde mecbur gidiyorum.

Az önce çikolata yiyin bari mutluluk hormonu salgilansin dedim yediğine pişman oldum insan çikolatadan midesi bulanır mi icim almiyi en sevdiğim şeydi benim çikolata

Yukarıdan bakıp bakıp kufrediyorum sadece psikolojim çok bozuk
Laftan anlamaz kuldan utanmazlar yasak bir bize var zaten
Az önce çikolata yiyin bari mutluluk hormonu salgilansin dedim yediğine pişman oldum insan çikolatadan midesi bulanır mi icim almiyi en sevdiğim şeydi benim çikolata
Senin mide şimdiden böyleyse yandın tabi Allah korusun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…