- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.401
Kardeşim çok fena geçiriyoruz annemde öyleymiş ins ben öyle olmam annem bende sakın gebelik geçirmişLaftan anlamaz kuldan utanmazlaryasak bir bize var zaten
Senin mide şimdiden böyleyse yandıntabi Allah korusun diyelim
Kızlar annelerine çekermiş inşallah seninki de sakin geçerKardeşim çok fena geçiriyoruz annemde öyleymiş ins ben öyle olmam annem bende sakın gebelik geçirmiş
İyi bari çok şükür hayırlısı bı gebe kalayım da goreydimKızlar annelerine çekermiş inşallah seninki de sakin geçerbenim anneminde anneannemin de midesi bulanmazmış benimde bulanmadı çok şükür
İnşallah çok yakındaİyi bari çok şükür hayırlısı bı gebe kalayım da goreydim
Ben çikolata tatlı vsAz önce çikolata yiyin bari mutluluk hormonu salgilansin dedim yediğine pişman oldum insan çikolatadan midesi bulanır mi icim almiyi en sevdiğim şeydi benim çikolata
Yediğine bakmiyo ki kuşum o aşırı üzüntü aşırı stres onlar yukseltiyoBen çikolata tatlı vs
Aşırı severdim....
Hamileliğimde hepsinden tiksindim halada öyle...
Buna rağmen açlık şekerim sınırda çkmştı ilginç
Ooooo onun alasını yaşadm zatenYediğine bakmiyo ki kuşum o aşırı üzüntü aşırı stres onlar yukseltiyo
Ondan sınırda çıkmıştırOoooo onun alasını yaşadm zaten
Mesela bebek hareket etmediğindeOndan sınırda çıkmıştır
Seninki uykucu güzeli sen uyumaki o rahat uyusunMesela bebek hareket etmediğinde
Meyvesuyu çikolata yiyio sola yatın bekleyin derler
Ben asla yiyemiorm
Bu laflarını sana hatırlatacamSeninki uykucu güzeli sen uyumaki o rahat uyusun
Gelir mi o günler şuan kasigim dolu dolu patlayacak var ya beş gün kaldı hapın bitmesine ve çok gerginimBu laflarını sana hatırlatacam
KuzummmmGelir mi o günler şuan kasigim dolu dolu patlayacak var ya beş gün kaldı hapın bitmesine ve çok gerginim
@NealStreet doktor kontrolü ne zaman bilen varmıMuhtemelen
Ayyy gün verirmi acaba doktorCarsamba miydi
7mm yi bulduysa verir muhtemelenAyyy gün verirmi acaba doktor
Tek o mm olayını hatırlamıorm cok heycanlıydm.. Bitek onu not almamşm7mm yi bulduysa verir muhtemelenbenim Dr öyle dedi 7-10 mm arasını gördüğümüz an gün veriiz dedi
Hemen ekle notunaTek o mm olayını hatırlamıorm cok heycanlıydm.. Bitek onu not almamşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?