- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.421
O boş kalıversinHemen ekle notuna7-10 mm arası olmalı diye ama benimkini hatirlamiom diye
Demirbaş ben varim
Kmse ykmu bu gece
Bugn herkes fıtı fıtımı yapıoDemirbaş ben varim
Bizim o haftaya kaldı işte regl gelecek ya bı hafta içinde herifin bahanesi onoldu hasta Olcan ya ara verdik diyoBugn herkes fıtı fıtımı yapıo
Nasıl akort ediliyormuş öğren bizede öğretBen de burdayım
Bedeni akort etmeyi öğreniyorum
Bizim o haftaya kaldı işte regl gelecek ya bı hafta içinde herifin bahanesi onoldu hasta Olcan ya ara verdik diyo
Ben de burdayım
Bedeni akort etmeyi öğreniyorum
Afiyet şeker olsun ben cam balkonu sildim orda oturalım diye oturmadı evde içtik şimdide yattık uyumuon mi dedi uykum yokkiGelin çay içelim hatunlar anamlarn terasında
Hoca kötü hiçbirşey öğrenemedimNasıl akort ediliyormuş öğren bizede öğret
Ohhh afiyet şifa olsun canımGelin çay içelim hatunlar anamlarn terasında
Uyku sorunu bendede vsr ya offfAfiyet şeker olsun ben cam balkonu sildim orda oturalım diye oturmadı evde içtik şimdide yattık uyumuon mi dedi uykum yokki
Saol bebeşimHoca kötü hiçbirşey öğrenemedim
Ohhh afiyet şifa olsun canım
Benimki ilacın yan etkisiymisUyku sorunu bendede vsr ya offf
Saol bebeşim
Aaaa.. Ee benmkinib sebei neBenimki ilacın yan etkisiymisbugün içindeki kağıdı okudum akıl edip te
Premses uyuyacak diye diom ya sanaAaaa.. Ee benmkinib sebei ne
Aramız bozukPremses uyuyacak diye diom ya sana
Niye annesi sende bak eziyet etmiyo sadece sen uyanıkken güvende uyuyabiliyoAramız bozuk
Nur ne içion bacmNiye annesi sende bak eziyet etmiyo sadece sen uyanıkken güvende uyuyabiliyo
Regl düzenleyici ilaçNur ne içion bacm
Ondan banada içir
Hepsi dış güç hormonlarn etkisiRegl düzenleyici ilaçama doğum kontrol diilmis yani gebe kalmaya engel diilmis acaba hamiş olabilir miyim geçen gün hafif akıntı şeklinde kahve kahve geldiği peceteye aldırış etmediydim iki gündür sağ tarafta kasıktan bacağa doğru bir batma bugünde tam rahim bölgesinde ağrı sorma iki senedir olmadı şimdi olacak
Hepsi dış güç hormonlarn etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?