- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.441
Aynen hepsi de zaten yan etki olarak var zaten kaldı besss sonra gelecek gelmekte olan
Nasıl toparlak olunur foto atıcam size altı yedi aylık olunca
Sen o gnlere gelde attığın foto olsn yavyumNasıl toparlak olunur foto atıcam size altı yedi aylık olunca
Hatırlat ama bana tamam mı hoş sen bebisi uyutcam diye bahane eder eder görmezsin buraya bakSen o gnlere gelde attığın foto olsn yavyum
Tavik gibi hiç durmadan yumurtalık sandiydim ben megersem yumurta döllenmiş ondanmis
Ben gelirim merak etme.. Sizsiz olmazTavik gibi hiç durmadan yumurtalık sandiydim ben megersem yumurta döllenmiş ondanmis
Pirakmayin bizii olar miBen gelirim merak etme.. Sizsiz olmaz
Ben herkes gebe olana kdar burdaymPirakmayin bizii olar mi
Ondan sonra yeni topik accaz yaaBen herkes gebe olana kdar burdaym
Ondan snra salacam kendimi
Hee doğruOndan sonra yeni topik accaz yaa
Olsundu yine hamilelik düşünenler olabilirdi belki aramızda yine hemen kaçmak için yer ariosun sevmiyorsundu bizi heeHee doğru
Yeni topikte 1 sene takılırm
Snra yine bebe yapcam ben
Sizinle mevzum buraya kadar diomuşumOlsundu yine hamilelik düşünenler olabilirdi belki aramızda yine hemen kaçmak için yer ariosun sevmiyorsundu bizi hee
Ben bilmem ağlattın beni gece geceSizinle mevzum buraya kadar diomuşum
Kız öyle olsa şimdi burda işim ne
Gel beraber ağlayalmBen bilmem ağlattın beni gece gece
Hiç affetmem ağlarım valla bugün belgeselde çıngıraklı yılan gitti bıldırcın yumurtalarını yedi oturdum ağladım bıldırcın garibim nasıl cigrindi nasıl cigrindiGel beraber ağlayalm
Hiç affetmem ağlarım valla bugün belgeselde çıngıraklı yılan gitti bıldırcın yumurtalarını yedi oturdum ağladım bıldırcın garibim nasıl cigrindi nasıl cigrindi
O ne zaman gelecek haber var mi
Hiç bilmiorumkiO ne zaman gelecek haber var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?