- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.461
dondurma yedim de yattım uyudum uykulara doyamayangillerdenim maalesef
Katı dediğim hemen şu gün başlamalı gibi bir şart yok sanırım anlamında demiştimBenim yumurta takibi de katı diildi ki bı kere cagirdiydi yine öyle olacak o zaman iyi bari sürekli hastaneye gitmicem... Netten araştırma yapiom diye mi acaba şikayet edecekti hatirlamiomkisabah ezanını dinledikten sonra biraz dalmışım şimdi yine uyandım offf
Ben diğer tanıdıkların mıyım layaaaa deliiiibenimde yeğenim batırıp yiyodu ekmeği
yaaaa varmış demek aynen kanka burçak biskivüler aşırı iyi oluyo çayla
yaaaa umarım sağlıklı bir pozitifim olur en kısa zamanlarda kanka dua edin nolur hamilesiniz kabul olur
sen buraya sonradan geldin ama benim tanıdığım olmasını en çok istediğim bi kaç kişi vardı biri oldu şükürBal0ncuk
kalan kalbimdekilerParesilaaa @Htceyldrm @Hemsirecik Nurzfr sen de yolun ucundasın
ve diğer tanıdıklarım @NealStreet
len zaten de sadece biz kalmışız ya
@NealStreet doktor kontrolü ne zaman bilen varmı
Cuma kontrol. Bakacak, rahmin durumuna göre transfer tarihi verecekmiş. Baksın bakalım. Güzel güzel kalınlaşıyordur inşallah. Estrofem'in saatlerine dikkat etmeye çalış demişti hemşire. Sabahın köründe işe gidecekmiş gibi uyanıyorum ilaç için. Gör evladım senin için şimdiden uykusuz kalıyorum gör bak ne kadar kıymetlisinCarsamba miydi
Canm benim ya. Tez vakitte sağlıkla alırsın kucağına inşallahCokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
Ben neler yaşadm neler atlattm..
24. Haftamda bile bebeğimi alma ihtimalleri vardı :)
Bugünlere gelene kadar saçta siyah saç kalmadjçı
yok len seni o zamanlar tanımıyodum ondan dedimKatı dediğim hemen şu gün başlamalı gibi bir şart yok sanırım anlamında demiştim
Ben diğer tanıdıkların mıyım la
Cuma kontrol. Bakacak, rahmin durumuna göre transfer tarihi verecekmiş. Baksın bakalım. Güzel güzel kalınlaşıyordur inşallah. Estrofem'in saatlerine dikkat etmeye çalış demişti hemşire. Sabahın köründe işe gidecekmiş gibi uyanıyorum ilaç için. Gör evladım senin için şimdiden uykusuz kalıyorum gör bak ne kadar kıymetlisin
Günaydın
Neye dayanarak? Kac senelik evlisiniz ve kac yaşındasınız?Bence öyle düşünüyor çünkü her seferinde bı beş sene bekleseydiniz diyi
İki senelik evliyiz ben 30 oldum eşim 38Neye dayanarak? Kac senelik evlisiniz ve kac yaşındasınız?
Dün hangi dizi vardıGünaydınGeç gördüm ya dizi izliyordum.kimse yoktur diye yazmadım daha
canım okumadan yatma banyoya girme hamileyken çok korkutuyolarmış dikkat et tamam mıEşim gecede olduğundan mı bilmem yine kötü rüya gördüm bu sefer korkuttular.nefesim kesildi.rahat yok bana uykuda anlaşılan :/
Yabancı dizi netten izliyorum. tv de bir şey yok ki pekDün hangi dizi vardı
öyle gerçekten biri oturuyordu cam kenarında gördüm ama hatırlamıyorum görünce nefesim kesildi bir an sonra başka şeyler düşünmeye çalıştım uyandım.okudum aslında yatmadan ama anlamadım uyku serserimi eksik mi okudum ne.dikkat edicem daha çokcanım okumadan yatma banyoya girme hamileyken çok korkutuyolarmış dikkat et tamam mı
Kıyamam kuzum kendin okuyamiyorsan bile YouTube dan aç evin içinde okunsun bazen dilimiz donmuyo takılıp kalıyoruz çünkü aç Ayetel Kürsi Felak nas peşpeşe okunanlar var YouTube da... Aynen TV de bişi yokYabancı dizi netten izliyorum. tv de bir şey yok ki pek
öyle gerçekten biri oturuyordu cam kenarında gördüm ama hatırlamıyorum görünce nefesim kesildi bir an sonra başka şeyler düşünmeye çalıştım uyandım.okudum aslında yatmadan ama anlamadım uyku serserimi eksik mi okudum ne.dikkat edicem daha çoksağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?