Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katı dediğim hemen şu gün başlamalı gibi bir şart yok sanırım anlamında demiştim
Ben diğer tanıdıkların mıyım la
@NealStreet doktor kontrolü ne zaman bilen varmı
Cuma kontrol. Bakacak, rahmin durumuna göre transfer tarihi verecekmiş. Baksın bakalım. Güzel güzel kalınlaşıyordur inşallah. Estrofem'in saatlerine dikkat etmeye çalış demişti hemşire. Sabahın köründe işe gidecekmiş gibi uyanıyorum ilaç için. Gör evladım senin için şimdiden uykusuz kalıyorum gör bak ne kadar kıymetlisin

Cokkkk
Ama Allah büyük abla..
Kahverengi leke neki..
Ben neler yaşadm neler atlattm..
24. Haftamda bile bebeğimi alma ihtimalleri vardı :)
Bugünlere gelene kadar saçta siyah saç kalmadjçı
Canm benim ya. Tez vakitte sağlıkla alırsın kucağına inşallah

yok len seni o zamanlar tanımıyodum ondan dedim
hem ne farkeder amacımız burda bian önce hamile kalıp çocuk doğurmak

Dün hangi dizi vardı
Yabancı dizi netten izliyorum. tv de bir şey yok ki pek
canım okumadan yatma banyoya girme hamileyken çok korkutuyolarmış dikkat et tamam mı
öyle gerçekten biri oturuyordu cam kenarında gördüm ama hatırlamıyorum görünce nefesim kesildi bir an sonra başka şeyler düşünmeye çalıştım uyandım.okudum aslında yatmadan ama anlamadım uyku serserimi eksik mi okudum ne.dikkat edicem daha çok sağolasın

Kıyamam kuzum kendin okuyamiyorsan bile YouTube dan aç evin içinde okunsun bazen dilimiz donmuyo takılıp kalıyoruz çünkü aç Ayetel Kürsi Felak nas peşpeşe okunanlar var YouTube da... Aynen TV de bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…