Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. Cok
Canm benim ya. Tez vakitte sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Minnoşum amin..
Sen nasılsın
Eşim gecede olduğundan mı bilmem yine kötü rüya gördüm bu sefer korkuttular.nefesim kesildi.rahat yok bana uykuda anlaşılan :/
Hayıe olsun ya.. Kafana taktğm bişimi var bulutm
İki senelik evliyiz ben 30 oldum eşim 38
Ona sormuorus.. Fikrine ihtiyacmz ykk cok şükir dieydin

Minnoşum amin..
Sen nasılsın

Oğlunu ikna et o çok istiyo dedim artık bişi derse oğluna yönlendiriyorum ona bişi diyemiyo herifim boşver sen laf yetiştirme bana gönder dedi

Kıyamam kuzum kendin okuyamiyorsan bile YouTube dan aç evin içinde okunsun bazen dilimiz donmuyo takılıp kalıyoruz çünkü aç Ayetel Kürsi Felak nas peşpeşe okunanlar var YouTube da... Aynen TV de bişi yok
Kendim su gibi biliyorum bu sureleri ama uykuya dalarken okudum ya ondan yarım kaldı herhalde.gece YouTube dan öyle açınca da bana bir ürperti geliyor

Minnoşum amin..
Sen nasılsın

Şuan yok bilinçaltı kaynaklı olduğunu sanmıyorum gölge gibi bir şey gördüm hatta biri gösteriyordu parmağıyla.parmağı kırılasıca

Allah allah hayır olsun
Hak ediyolar ama yaa hep karışmaya çalışmak niye kendi lne hiç karisilmamis bile hadi kendine öyle yapıldı ondan yapio desem
Benmki duruldu ya
Uysal bir kadın olma yolunda ilerlio
Aşılarını yaptırdık

Biliyorsundur kuzum ama uğraştıkları zaman donmuyo dil ya o yüzden Fatiha yi bile kaç kez tekrar ediom ben bı yerde tikaniyo devamı gelmiyo öyle korkuttuklarinda ondan dedimdi

Bu arada kizlar geçen sene aldığım 44 beden tayt vardı hiç tayt giymedim bu zamana kadar ilk defa aldım zayiflayip giyeceğim diye bilin bakalım ne oldu... Evet evet doğru tahmin artık içine rahatça girebiliyorum ve çok rahat tabi dışarı hemen giyemem aslinda dar kotlar gibi kalın almıştım ince penye tayt diil ama tayt olduğunu biliyorum ya o cesaretim yok daha

Oh ohh iyi masllahh yoksa bebegi goremicek ondan mi acep
Üstüne bastn

Helal beeeee
Azmin zaferi

Bir de Yusuf süresini falan okumaya çalış sabahları
Evet onu da dedi bizimkiler.okuyacağım
maşallah devamı gelsin dicem de bebişden zor olabilir artık

Evet onu da dedi bizimkiler.okuyacağım

maşallah devamı gelsin dicem de bebişden zor olabilir artık
Verdiği programlara tam uyabilir miyim bilmiyorum hocanın ama acaba yeniden onlara başlasam mi dedim sonra kendi kendime sağlıklı yemeye karar verdim bı transfer olsun pzoitifi göreyim herşey yolundaysa sekizinci haftadan sonrasında falan tekrar gitmeyi düşünüyorum yada kendimce netten bisiler bulup yapmayı dusunuyorum

Uyarsın bence.ama iştahın nasıl olur bilmiyorum.kimisi 3ay da baya verirken kimisi de benim gibi alıyor yaşayıp görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…