- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.481
Hahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. CokKatı dediğim hemen şu gün başlamalı gibi bir şart yok sanırım anlamında demiştim
Ben diğer tanıdıkların mıyım la
Cuma kontrol. Bakacak, rahmin durumuna göre transfer tarihi verecekmiş. Baksın bakalım. Güzel güzel kalınlaşıyordur inşallah. Estrofem'in saatlerine dikkat etmeye çalış demişti hemşire. Sabahın köründe işe gidecekmiş gibi uyanıyorum ilaç için. Gör evladım senin için şimdiden uykusuz kalıyorum gör bak ne kadar kıymetlisin
Minnoşum amin..Canm benim ya. Tez vakitte sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Hayıe olsun ya.. Kafana taktğm bişimi var bulutmEşim gecede olduğundan mı bilmem yine kötü rüya gördüm bu sefer korkuttular.nefesim kesildi.rahat yok bana uykuda anlaşılan :/
Ona sormuorus.. Fikrine ihtiyacmz ykk cok şükir dieydinİki senelik evliyiz ben 30 oldum eşim 38
Oğlunu ikna et o çok istiyo dedim artık bişi derse oğluna yönlendiriyorum ona bişi diyemiyo herifim boşver sen laf yetiştirme bana gönder dediHahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. Cok
Minnoşum amin..
Sen nasılsın
Hayıe olsun ya.. Kafana taktğm bişimi var bulutm
Ona sormuorus.. Fikrine ihtiyacmz ykk cok şükir dieydin
Aman eskidendi oOğlunu ikna et o çok istiyo dedim artık bişi derse oğluna yönlendiriyorum ona bişi diyemiyo herifim boşver sen laf yetiştirme bana gönder dedi
Kendim su gibi biliyorum bu sureleri ama uykuya dalarken okudum ya ondan yarım kaldı herhalde.gece YouTube dan öyle açınca da bana bir ürperti geliyorKıyamam kuzum kendin okuyamiyorsan bile YouTube dan aç evin içinde okunsun bazen dilimiz donmuyo takılıp kalıyoruz çünkü aç Ayetel Kürsi Felak nas peşpeşe okunanlar var YouTube da... Aynen TV de bişi yok
Şuan yokHahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. Cok
Minnoşum amin..
Sen nasılsın
Hayıe olsun ya.. Kafana taktğm bişimi var bulutm
Ona sormuorus.. Fikrine ihtiyacmz ykk cok şükir dieydin
Hak ediyolar ama yaa hep karışmaya çalışmak niye kendi lne hiç karisilmamis bile hadi kendine öyle yapıldı ondan yapio desemAman eskidendi o
Artk çatr çatır yiyorum kendisini bişi diemio
Allah allah hayır olsunKendim su gibi biliyorum bu sureleri ama uykuya dalarken okudum ya ondan yarım kaldı herhalde.gece YouTube dan öyle açınca da bana bir ürperti geliyor
Şuan yokbilinçaltı kaynaklı olduğunu sanmıyorum gölge gibi bir şey gördüm hatta biri gösteriyordu parmağıyla.parmağı kırılasıca
Benmki duruldu yaHak ediyolar ama yaa hep karışmaya çalışmak niye kendi lne hiç karisilmamis bile hadi kendine öyle yapıldı ondan yapio desem
Biliyorsundur kuzum ama uğraştıkları zaman donmuyo dil ya o yüzden Fatiha yi bile kaç kez tekrar ediom ben bı yerde tikaniyo devamı gelmiyo öyle korkuttuklarinda ondan dedimdiKendim su gibi biliyorum bu sureleri ama uykuya dalarken okudum ya ondan yarım kaldı herhalde.gece YouTube dan öyle açınca da bana bir ürperti geliyor
Şuan yokbilinçaltı kaynaklı olduğunu sanmıyorum gölge gibi bir şey gördüm hatta biri gösteriyordu parmağıyla.parmağı kırılasıca
Oh ohh iyi masllahhAllah allah hayır olsun
Benmki duruldu ya
Uysal bir kadın olma yolunda ilerlio
Aşılarını yaptırdık
DoğruBiliyorsundur kuzum ama uğraştıkları zaman donmuyo dil ya o yüzden Fatiha yi bile kaç kez tekrar ediom ben bı yerde tikaniyo devamı gelmiyo öyle korkuttuklarinda ondan dedimdi
Bir de Yusuf süresini falan okumaya çalış sabahlarıDoğruaslında kuran koymak lazım baş uca öyle yapıyım bir de
Üstüne bastnOh ohh iyi masllahhyoksa bebegi goremicek ondan mi acep
Helal beeeeeBu arada kizlar geçen sene aldığım 44 beden tayt vardı hiç tayt giymedim bu zamana kadar ilk defa aldım zayiflayip giyeceğim diye bilin bakalım ne oldu... Evet evet doğru tahmin artık içine rahatça girebiliyorum ve çok rahattabi dışarı hemen giyemem aslinda dar kotlar gibi kalın almıştım ince penye tayt diil ama tayt olduğunu biliyorum ya o cesaretim yok daha
Evet onu da dedi bizimkiler.okuyacağımBir de Yusuf süresini falan okumaya çalış sabahları
maşallahBu arada kizlar geçen sene aldığım 44 beden tayt vardı hiç tayt giymedim bu zamana kadar ilk defa aldım zayiflayip giyeceğim diye bilin bakalım ne oldu... Evet evet doğru tahmin artık içine rahatça girebiliyorum ve çok rahattabi dışarı hemen giyemem aslinda dar kotlar gibi kalın almıştım ince penye tayt diil ama tayt olduğunu biliyorum ya o cesaretim yok daha
Aynen herife kalsa çok zayiflamisimÜstüne bastn
Helal beeeee
Azmin zaferi
Verdiği programlara tam uyabilir miyim bilmiyorum hocanın ama acaba yeniden onlara başlasam mi dedim sonra kendi kendime sağlıklı yemeye karar verdim bı transfer olsun pzoitifi göreyim herşey yolundaysa sekizinci haftadan sonrasında falan tekrar gitmeyi düşünüyorum yada kendimce netten bisiler bulup yapmayı dusunuyorumEvet onu da dedi bizimkiler.okuyacağım
maşallahdevamı gelsin dicem de bebişden zor olabilir artık
Zayıfla zayıfla nasılsa alacaksnAynen herife kalsa çok zayiflamisimama göbek var daha cokk bugünden itibaren yeniden sağlıklı beslenmeye başladım tam tahıllı ekmeğimi aldım geldim sağlıklı şeyler yiyeceğim artikin
Uyarsın bence.ama iştahın nasıl olur bilmiyorum.kimisi 3ay da baya verirken kimisi de benim gibi alıyorVerdiği programlara tam uyabilir miyim bilmiyorum hocanın ama acaba yeniden onlara başlasam mi dedim sonra kendi kendime sağlıklı yemeye karar verdim bı transfer olsun pzoitifi göreyim herşey yolundaysa sekizinci haftadan sonrasında falan tekrar gitmeyi düşünüyorum yada kendimce netten bisiler bulup yapmayı dusunuyorum
Aynen en azından çok şişman olmim 83 e bile düşsem 103 e anca çıkarım Max 20 kilo aldığımızı düşünürsek ama ben Aralık'ta 105 tim yani yine eski kiloma gelmicek ki hem beş kilosu bebekle birden tekrar gidecekZayıfla zayıfla nasılsa alacaksn
Belki 10 kilo gider bellimi olurAynen en azından çok şişman olmim 83 e bile düşsem 103 e anca çıkarım Max 20 kilo aldığımızı düşünürsek ama ben Aralık'ta 105 tim yani yine eski kiloma gelmicek ki hem beş kilosu bebekle birden tekrar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?