Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyarsın bence.ama iştahın nasıl olur bilmiyorum.kimisi 3ay da baya verirken kimisi de benim gibi alıyor yaşayıp görcez
Hamilelikte hiç bilmiyorum kuzum yaşamadım normalde yemek yemeyi çok severim ama abur cubur yemekten de sayıyla yavaş yavaş yediğinden verdim zaten yine yedim 1800 kalorilerde 2000 kaloride verdi bana diyetisyen gunluk

Hamilelikte hiç bilmiyorum kuzum yaşamadım normalde yemek yemeyi çok severim ama abur cubur yemekten de sayıyla yavaş yavaş yediğinden verdim zaten yine yedim 1800 kalorilerde 2000 kaloride verdi bana diyetisyen gunluk
Baya vermişsin gerçekten.programa uymak baya zordur.yine verirsin o zaman :) benim kilom çok yok da annem daha şimdiden sen 5 kilo aldıysan kaçla kapatırsın diye söylendi.bazen evlatlık olduğumu düşünüyorum

Amann hep mi hamile kalıyoruz ki ama işte ben şeker hastasıyım ya o yüzden riskli benimki

Amann hep mi hamile kalıyoruz ki ama işte ben şeker hastasıyım ya o yüzden riskli benimki
Doğru onu unutmuşum yediğimiz her şeyde de şeker var aksi gibi.. Allah yardımcın olsun
Emzirmek günde 1500 kalori yaktiriyormus sağlıklı beslenip çikolata beyaz un makarna pirinç yemezsek verebiliriz bence
Çok güzel diyorsun da ben çikolata yemeden yapamam ki hadi onu yemedik diyelim. makarna pilav olmayınca yemek olmuyor zaten illaki her hafta yeniyor bizde onları yemezsem aç kalırım ama az yemeye çalışırız o olur bak
Aman süt olsun diye abartmamak lazım işte
aileler gelince zorla yedirir ki benim anneannem bana çok düşkün ağzıma zorla kaşıkla sokar zor bu işler zor

Eee 5 sene daha bekleseydinizdeki sebep ne yani, yas kucuk olsa tamam dicem gencsinz diye diyor filan. Hayir oyle de olsa ona ne?
Daha yeni evlendik görümce de hamile ev aldık ben çalışmıyorum birikmiş paraların hepsini tüp e yatırdık ona yatirana kadar araba alsaymisiz vs vs vsherseyin ucunu paraya degdiriyo yani

Bende öyle diyordum makarna pilavsiz öğün olur mu nasıl doycaz diye ko ben pilavı makarnayı ekmekle yiyen birisiydim ama tam tahıllı ekmek yiyince bı dilimde bile aramiyi insan var ya ya da ben bebek için ugrastigimdan koymadı bilmiyorum bana yedirmezler muhtemel

Ben senin geçen bacağını gördüm deniz fotosu atmıştın yazacaktım fırsat bulamadım ince gözüküyorsun bence verirsin o potansiyel var sende
Benim kollarm ayaklarm hep ince.. Safinaz gibiyimm anneme çekmişim
Ama göbeğim gitmez sorun orda bide göbek ve kalçadan aldm.. Onlarıda görsen ohaaa bu bilek bu kadınamı ait dersn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…