Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herifim beni gebe okuluna yazdırmış
Az sonra okulum var
Anam anam okullu mu oldun hadi hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin derste işlediklerini bize de anlat da bizde öğrenelim bir şeyler
o ekmekten denemedim ekmek yemiyorum pek kahvaltı da yiyorum çeyrek kadar o kadar.artık pilav yerine bir dilim ekmek yerim napalım üstüne bir bardak su
Benim kollarm ayaklarm hep ince.. Safinaz gibiyimm anneme çekmişim
Ama göbeğim gitmez sorun orda bide göbek ve kalçadan aldm.. Onlarıda görsen ohaaa bu bilek bu kadınamı ait dersn
göbek ve kalça için squat yaparız biz de Ben de öyle göbekten alıyorum zaten toto normalde de büyük bilemedim ordan alıyor muyum safinaz gibiysen uzunsundr uzunlar pek belli etmiyor ben 1.58lik boyla ne edem patates gibi olcam

Benimde boy 1.58 hem sizinkiler göbek diil bebek bebek Bal0ncuk

Belki de kalkması onun için hayırlıdır kuzum çünkü hep olumsuzlari arıyor kendinde inşallah pozitifi öğrenicek o zaman kalkar inşallah
Aynen
Sende katıl haftan ilerleyince.. Yazarm ben size nasıl katılacağınızı kuzum.. Bide güzelse bakalm.. Bugn görecez..
Ooo squat yapıoruzzzzzzzzzzzzz
Cok havalısın bebeğim..
Yok yerden bitmeyim ne uzunu
Bebekren snrası göbek

Amaannn hamiş kaldınız ya bosverin verilir o kilolar millet 150 kiloyken zayıflayıp 60 oluyo sizde yaparsınız bebisleriniz sağlıklı dogsunlar da

Aynıymışız şirinler gibiyiz Bal0ncuk un ki bebek benim ki göbek daha 100grm bebe göbek eder mi ama eşim yutuyor
sana çekmişim katılayım dicem de kasaba gibi bir yerdeyim ulaşım sıkıntı netten bakarım o haftalar gelsin hayırlısıyla inşallah Güzeldir keyif alırsın umarım
Canım yastığının altına gümüş birşey koy. Tüm dualarını da oku öyle yat
sağol parem dikkat edicem evet gümüşü de okudum bir yerde deneyeyim bu gece

Bebeğim online eğitim.. Gitmiosn zaten
Tlfondan bile katılırsın

İnşallah bir daha olmaz kuzum

Eder ya sonuçta rahimde yer kapliyo bunu suyu var vs var bebek içinde küçük ama olsun şişiyor yinede bizimkinin 10 haftalık baya baya sis duruyo

Eder ya sonuçta rahimde yer kapliyo bunu suyu var vs var bebek içinde küçük ama olsun şişiyor yinede bizimkinin 10 haftalık baya baya sis duruyo
O şişkinlik gaz işte o haftada benim de çok vardı hatta ağrı yapıyordu çıkaramayınca.geçen hafta geçti iyiki.şuan dediğin gibi rahim büyümüştür.yemek yiyince şişiyor nedense.aman sağlıkla gelsinler de alırsak alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…