Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yediklerimizi öyle bozdular ki gebe kalmak zorlaştı kalınca herkeste bir düşük riski olmaya başladı.kistler kitleler çoğaldı.benim göğsümde bir aman kitle var ara ara ağrı yapıyor çaresi çözümü yok.hep yediklerimizden.daha doğmamış bebeğin vücudunda bile oluyor detaylıda görüyorlar.Allah sonumuzu hayrede

kesinlikle
aynen bulutom aslında kendine ait bahçeli bi evin olcak sebzeni meyveni mümkün olduğunca kendin yetiştirceksin hepp hayalimdir.ama

Nabalım canım herkes de hamarat ve tezcanlı olacak diye bir şey yok. Biz de böyleyiz demek ki. Ispanak ben arada alıp ayıklıyorum kendim ama yıkaması çok aşırı zor oluyor. Eşim bıktı, almamı istemiyor saatlerce bununla uğraşıyorsun diye. Onu da bazen ayıklanmış yıkanmış alıyorum. Onu bile yıkıyorum, çamurlu oluyor yine. Bazen de dondurulmuş...
Ayy ne güzel dedin. Her şey yolunda giderse Şubat olacak gibi galiba Bakalım çok heveslenmek de istemiyorum. Hayırlısıyla sağlıkla olsun.

Valla geçen sene benim KV de hazırladı tek tek verdi bitince şöyle vereyim dedi bende ona gelemiyorum gözümün önünde dursun ansızın lazım olur canım ordan ister alıp pişiririm o yüzden sene kendim yapacam ya çok yapmasam bile patlıcanı fasulyeyi kozlemeyi kendim yapıp yapıp koycam marketten aldım hep kozlemeyi turşu gibi tadı oluyo çok sevemiom

kesinlikle

aynen bulutom aslında kendine ait bahçeli bi evin olcak sebzeni meyveni mümkün olduğunca kendin yetiştirceksin hepp hayalimdir.ama
Bizim de eşimle hayalimiz bu yönde inşallah öyle bir ev istiyoruz.arsa alıp prafabrik mi yaptırsak diyoruz kafada bir aman hayal var.koyun tavuk inek bir kaç tane alcan meyve sebze bahçeden oh mis inşallah hayallerimize kavuşuruz mucizem
Doğru dedin o tezcanlılık hiç yok herkes öyle olamaz tabi bende çok yıkandığı için sevmiyorum öğrenciyken kumlu yedirmişti bir arkadaş tik oldu bende yıkaması bıktırıyor dondurulmuş denicem bu kış.bence Allah’ın izniyle kışa hepimizin bebeleri gelcek heveslen heveslen sağlıcakla gelsinler inşallah

İyi yapmışsın bende biraz alıp koyarım belki.Patlıcan hiç közlemedim eşim patlıcan sevmediğinden yemeğini bile yapmam ama ben çok seviyorum.sen közleyip nasıl yapıyorsun

Tohumdan bozuk geliyor ki kuzum ana tohum yok artık cidden onu bende düşünüyordum
evet ama olduğu kadar fidesi dışardan ollsa da kendin yetiştirceksin
aynen tam da yaa arsa benim olcak evi kendim yaptırcam önünde bahçesi bi nebze geniş olcak nar incir üzüm şeftali hepsinden dikcem kapı girişini çiçekler dikcem sonra biber domates patlıcanlarımı dikcem kışın da roka marul maydoonoz soğan ohh misss
ama hayvan ben keçi çok seviyorum bir keçi iki üç de tavuk bir de kedi aayy

Okuması bile çok keyif verdi yaşaması nasıl olur acaba biz köpek istiyoruz evde bakılmadığından bahçeli olursa ben golden istiyorum o Alman kurdu aslında eşek ve atta güzel olabilir biz en iyisi bahçeyi biraz büyük tutup çiftlik kuralım

evet ya demi :) golden lere de bayılırım aslında bi tane beslemek isterim ama zincire vurup ya da dar bi alanda hapsetmek istemem ya
at a da bayılırım çooook severim
ben köy kızıyım zaten 17 yaşıma kadar birsürü keçimiz vardı yaylaya çıkıyoduk eşeklerimiz vardı köpeğimiz vardı
hayvan sevgisi ordan ama at sevgisi doğuştan heralde hiç atımız olmadı ama katır vardı az da olsa o benziyodu
yaaa ben çok istiyorum kendimize ait bi yer
Ne etiketi yevrum
boşver kenka

Hshshs soylesene kiz merak ettim

Benm doktorm sıra sana gelirse vurul dedi..
Elbette sıra gelmedi ama gelsede vurulmazdm.. Zaten tüp bebekle gebe kaldm risk almam ne olur ne olmaz..
Ama doğumdan snra sıra gelirse vurulacam..
Eşim babam vs vuruldular
Ayy ben gebe okuluna yazıldım
Tavsiye ederm
İlk ders sıkıcı ama sonraki gnler iyi bilgiler oluyor

Senin hayvan sevgin ordan geliyor demek ne güzel :) ben de küçükken yazları köye giderdim aylarca kalırdım ordan kalma :) dedemin eşeği vardı dediğin gibi ata benziyordu aslında.. bir nebze ata İstanbul’da bindim bir kaç kere acayip havalı ve asil geçen eşime özledim dedim bu halinle mi bincen dedi sanki normal zamanda bindiriyor hayvanların bağlanmasını ben de sevmiyorum ama açık havada daha rahat olur sanki bilemedim :) inşallah bu isteklerimize yaşlanmadan kavuşuruz ha bir de havuz yaptırmak da güzel olabilir aklımızda bulunsun

Selam Canim, mecbur olabilmesi icin herkese yetecek asi olmasi gerekir. Ayrica mecbur edemezler ama bazi kisitlamalar olabilir mesela maske takmaya devam etme, seyahat vb (bu biraz zor gerci). Benim sahsen asiyla derdim yok olurum ama gebelik planlayanlar ve gebelere onerilmedigine dair yazilar okudum yabanci kaynaklardan. Nedeni henuz gebeler uzerindeki denemelerin tamamlanmamis olmasi. Su an bir grup hamileye yapildi ve bunlar henuz dogum yapmadi. Yakinda yapacaklar bebeklerdeki durum izlenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…