- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.881
kesinliklebir mucizee ben de seninle aynı fikirdeyim vurulmayı düşünmüyorum.bir 5 yıl geçsin nasıl etkiler çıkacak insanlar da merak ediyorum belki o zaman fikrim değişebilir.ama 2.bebe olursa yine vurulmam büyük konuşmuyum da.hamileyken ne cesaret vuruluyorlar anlamış değilim
aynen bulutom aslında kendine ait bahçeli bi evin olcak sebzeni meyveni mümkün olduğunca kendin yetiştirceksin hepp hayalimdir.amaYediklerimizi öyle bozdular ki gebe kalmak zorlaştı kalınca herkeste bir düşük riski olmaya başladı.kistler kitleler çoğaldı.benim göğsümde bir aman kitle var ara ara ağrı yapıyor çaresi çözümü yok.hep yediklerimizden.daha doğmamış bebeğin vücudunda bile oluyor detaylıda görüyorlar.Allah sonumuzu hayrede
Nabalım canım herkes de hamarat ve tezcanlı olacak diye bir şey yok. Biz de böyleyiz demek ki. Ispanak ben arada alıp ayıklıyorum kendim ama yıkaması çok aşırı zor oluyor. Eşim bıktı, almamı istemiyor saatlerce bununla uğraşıyorsun diye. Onu da bazen ayıklanmış yıkanmış alıyorum. Onu bile yıkıyorum, çamurlu oluyor yine. Bazen de dondurulmuş...Çok açık sözlüsün kankibiz ona üşengeçlik demeyelim de acemilik diyelim kv her şeyi ayıklayıp verdiği için kendim hiç alıp buzluğa bir şey atmadım bekarken de annem yapıyordu toyum valla ıspanağa üşeniyorum pek yapmıyorum onun doğranmış hazırı varmış senin gibi tembeller için dediler öyle almak istiyorum ama bezelyeye kv vermese üşenmez ayıklardım pek seviyorum bir de börülceyi ama bezelyeyi hiç yemek dışında kullanmadım bu sene kullanayım kendimi geliştiriyim h&m bakıyım güzel şeyler varmış bu ay çıksında astronot kıyafetini de alırız her şeyini de sizin de kışa gelicek dimi
Valla geçen sene benim KV de hazırladı tek tek verdi bitince şöyle vereyim dedi bende ona gelemiyorum gözümün önünde dursun ansızın lazım olur canım ordan ister alıp pişiririm o yüzden sene kendim yapacam ya çok yapmasam bile patlıcanı fasulyeyi kozlemeyi kendim yapıp yapıp koycam marketten aldım hep kozlemeyi turşu gibi tadı oluyo çok sevemiomGünaydınuzun zamandan sonra uykumu alarak uyandım çok şükür
Çok açık sözlüsün kankibiz ona üşengeçlik demeyelim de acemilik diyelim kv her şeyi ayıklayıp verdiği için kendim hiç alıp buzluğa bir şey atmadım bekarken de annem yapıyordu toyum valla ıspanağa üşeniyorum pek yapmıyorum onun doğranmış hazırı varmış senin gibi tembeller için dediler öyle almak istiyorum ama bezelyeye kv vermese üşenmez ayıklardım pek seviyorum bir de börülceyi ama bezelyeyi hiç yemek dışında kullanmadım bu sene kullanayım kendimi geliştiriyim h&m bakıyım güzel şeyler varmış bu ay çıksında astronot kıyafetini de alırız her şeyini de sizin de kışa gelicek dimi
Tohumdan bozuk geliyor ki kuzum ana tohum yok artık cidden onu bende düşünüyordumkesinlikle
aynen bulutom aslında kendine ait bahçeli bi evin olcak sebzeni meyveni mümkün olduğunca kendin yetiştirceksin hepp hayalimdir.ama
Bizim de eşimle hayalimiz bu yönde inşallah öyle bir ev istiyoruz.arsa alıp prafabrik mi yaptırsak diyoruz kafada bir aman hayal var.koyun tavuk inek bir kaç tane alcan meyve sebze bahçeden oh miskesinlikle
aynen bulutom aslında kendine ait bahçeli bi evin olcak sebzeni meyveni mümkün olduğunca kendin yetiştirceksin hepp hayalimdir.ama
Doğru dedin o tezcanlılık hiç yok herkes öyle olamaz tabiNabalım canım herkes de hamarat ve tezcanlı olacak diye bir şey yok. Biz de böyleyiz demek ki. Ispanak ben arada alıp ayıklıyorum kendim ama yıkaması çok aşırı zor oluyor. Eşim bıktı, almamı istemiyor saatlerce bununla uğraşıyorsun diye. Onu da bazen ayıklanmış yıkanmış alıyorum. Onu bile yıkıyorum, çamurlu oluyor yine. Bazen de dondurulmuş...
Ayy ne güzel dedin. Her şey yolunda giderse Şubat olacak gibi galibaBakalım çok heveslenmek de istemiyorum. Hayırlısıyla sağlıkla olsun.
İyi yapmışsınValla geçen sene benim KV de hazırladı tek tek verdi bitince şöyle vereyim dedi bende ona gelemiyorum gözümün önünde dursun ansızın lazım olur canım ordan ister alıp pişiririm o yüzden sene kendim yapacam ya çok yapmasam bile patlıcanı fasulyeyi kozlemeyi kendim yapıp yapıp koycam marketten aldım hep kozlemeyi turşu gibi tadı oluyo çok sevemiom
evet ama olduğu kadar fidesi dışardan ollsa da kendin yetiştirceksinTohumdan bozuk geliyor ki kuzum ana tohum yok artık cidden onu bende düşünüyordum
aynen tam da yaa arsa benim olcak evi kendim yaptırcam önünde bahçesi bi nebze geniş olcak nar incir üzüm şeftali hepsinden dikcem kapı girişini çiçekler dikcem sonra biber domates patlıcanlarımı dikcem kışın da roka marul maydoonoz soğan ohh misssBizim de eşimle hayalimiz bu yönde inşallah öyle bir ev istiyoruz.arsa alıp prafabrik mi yaptırsak diyoruz kafada bir aman hayal var.koyun tavuk inek bir kaç tane alcan meyve sebze bahçeden oh misinşallah hayallerimize kavuşuruz mucizem
Doğru dedin o tezcanlılık hiç yok herkes öyle olamaz tabibende çok yıkandığı için sevmiyorum öğrenciyken kumlu yedirmişti bir arkadaş tik oldu bende yıkaması bıktırıyor dondurulmuş denicem bu kış.bence Allah’ın izniyle kışa hepimizin bebeleri gelcek heveslen heveslen sağlıcakla gelsinler inşallah
Okuması bile çok keyif verdi yaşaması nasıl olur acabaevet ama olduğu kadar fidesi dışardan ollsa da kendin yetiştirceksin
aynen tam da yaa arsa benim olcak evi kendim yaptırcam önünde bahçesi bi nebze geniş olcak nar incir üzüm şeftali hepsinden dikcem kapı girişini çiçekler dikcem sonra biber domates patlıcanlarımı dikcem kışın da roka marul maydoonoz soğan ohh misss
ama hayvan ben keçi çok seviyorum bir keçi iki üç de tavuk bir de kedi aayy
Ne etiketi yevrumöle boluş buna da şükür yokluğu kötü
kanka senin etiketi unuttum le
evet ya demi :) golden lere de bayılırım aslında bi tane beslemek isterim ama zincire vurup ya da dar bi alanda hapsetmek istemem yaOkuması bile çok keyif verdi yaşaması nasıl olur acababiz köpek istiyoruz evde bakılmadığından bahçeli olursa ben golden istiyorum o Alman kurdu aslında eşek ve atta güzel olabilir biz en iyisi bahçeyi biraz büyük tutup çiftlik kuralım
boşver kenkaNe etiketi yevrum
Hshshs soylesene kiz merak ettimevet ya demi :) golden lere de bayılırım aslında bi tane beslemek isterim ama zincire vurup ya da dar bi alanda hapsetmek istemem ya
at a da bayılırım çooook severim
ben köy kızıyım zaten 17 yaşıma kadar birsürü keçimiz vardı yaylaya çıkıyoduk eşeklerimiz vardı köpeğimiz vardı
hayvan sevgisi ordanama at sevgisi doğuştan heralde hiç atımız olmadı ama katır vardı az da olsa o benziyodu
yaaa ben çok istiyorum kendimize ait bi yer
boşver kenka
Benm doktorm sıra sana gelirse vurul dedi..kızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
@cukulatam hadi yine iyisin bildirim 2 oldu
@NealStreet
@dayler dayler
@Akmerim
@Katre_g
@Miss Bride
Saron
@Kiraz cicegi5388 kız nerelerdesin
@Sirinca ses ver :)
@anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
@olive_bluto polyannam
Ayy ben gebe okuluna yazıldımHamileler alın size dev hizmet. Mehmet Sungur'u çok severim
@taskagitmakasatolyesi, Instagram: "“Bebeğimle Öğreniyorum” Buluşmalarının ilki çok değerli Prof. Dr. Mehmet Sungur ile “İyi Ebeveynlik ve Mutlu Çift Olma” konu başlığı ile gerçekleşecek. 👩❤️👨 @dr.mehmet_sungur ✨ Buluşma tarihimiz 26 Mayıs Çarşamb
259 likes, 20 comments - taskagitmakasatolyesi, May 23, 2021: "“Bebeğimle Öğreniyorum” Buluşmalarının ilki çok değerli Prof. Dr. Mehmet Sungur ile “İyi Ebeveynlik ve Mutlu Çift Olma” konu başlığı ile gerçekleşecek. 👩❤️👨 @dr.mehmet_sungur ✨ Buluşma tarihimiz 26 Mayıs Çarşamba 21:30 📌 İlk...www.instagram.com
kızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
@NealStreet
@dayler dayler
@Akmerim
@Katre_g
@Miss Bride
Saron
@anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
@olive_bluto polyannam
Hee balusumda olmasa ❤ ben asi olucam siram gelince cevremde herkes oldu aşı kalp benBundan bahsediyor aşkoşHemsirecik
Senin hayvan sevgin ordan geliyor demek ne güzel :) ben de küçükken yazları köye giderdim aylarca kalırdım ordan kalma :) dedemin eşeği vardı dediğin gibi ata benziyordu aslında.. bir nebzeevet ya demi :) golden lere de bayılırım aslında bi tane beslemek isterim ama zincire vurup ya da dar bi alanda hapsetmek istemem ya
at a da bayılırım çooook severim
ben köy kızıyım zaten 17 yaşıma kadar birsürü keçimiz vardı yaylaya çıkıyoduk eşeklerimiz vardı köpeğimiz vardı
hayvan sevgisi ordanama at sevgisi doğuştan heralde hiç atımız olmadı ama katır vardı az da olsa o benziyodu
yaaa ben çok istiyorum kendimize ait bi yer
boşver kenka
Selam Canim, mecbur olabilmesi icin herkese yetecek asi olmasi gerekir. Ayrica mecbur edemezler ama bazi kisitlamalar olabilir mesela maske takmaya devam etme, seyahat vb (bu biraz zor gerci). Benim sahsen asiyla derdim yok olurum ama gebelik planlayanlar ve gebelere onerilmedigine dair yazilar okudum yabanci kaynaklardan. Nedeni henuz gebeler uzerindeki denemelerin tamamlanmamis olmasi. Su an bir grup hamileye yapildi ve bunlar henuz dogum yapmadi. Yakinda yapacaklar bebeklerdeki durum izlenecek.kızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
@NealStreet
@dayler dayler
@Akmerim
@Katre_g
@Miss Bride
Saron
@anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
@olive_bluto polyannam
uluorta sölememHshshs soylesene kiz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?