Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ivvett tatlım at asil hayvan ya
yaşayıp görcez

Bu kadar yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil muhabbetinden sonra ben bişey yaptım.
Kendime engel olamayacak hamburger sipariş verdim, sonra vicdan yaptım, iptal etmek istedim ama restoran dönüş yapana kadar kapıma gelmişti.
Bu nasıl hız anlamadım valla. Şuan paketle bakışıyoruz.

İyi yapmışsın bende biraz alıp koyarım belki.Patlıcan hiç közlemedim eşim patlıcan sevmediğinden yemeğini bile yapmam ama ben çok seviyorum.sen közleyip nasıl yapıyorsun
Kozleyip doğrayıp koyuyorum poşete benimde eşim patlıcanı hiç sevmez bende tam tersine patlıcanın her türlüsünü yerim bide kızartıp da koycam çıkarıp hemen yemek yapmaya hazır olsun diye
Orası öyle ben bahçemiz için(ilerde bigun inşallah bahçe alıp içine prefabrik yaptırma niyetimiz var) portakal büyütüyorum çekirdekten diktim şuan 38 cm e ulaştı biri diğer ikisi daha küçük biri 9 cm biri 13 cm
Sorma geçen gün herifle kavga ettim bu yüzden yemedim inat ettim ama sen hamissin canın çektiyse ye eziyet etme kendine bitirmek için uğraşma doyunca bırak

Hee balusumda olmasa ❤ ben asi olucam siram gelince cevremde herkes oldu aşı kalp ben esim oldu benim
Ben doğmdan snra olurum
Selam kizanlar, naptiniz? Nassi gecti dolunay
Gerginliğimin sebeb dolunaymıydı acebeee
Cnm benm doktorm hep der
Hasta değil gebesiniz..
Elbette hep yemek doğru değil ama canınız çektiğinde mutlaka yiyin der..
Şahsen ben yedm

Ders çalıştım biraz kizlar ondan gelemedim naptınız nerelerdesinjz
İyiyiz beybito sadece aşırı sıcak

Aynen çok aşırı sıcak bide klima bozuk bizimyanioz Fuat abeyyy... Sen naptın nasıl gidiyo okul neler öğrendin

bi kereden bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…