- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.901
ivvett tatlımSenin hayvan sevgin ordan geliyor demek ne güzel :) ben de küçükken yazları köye giderdim aylarca kalırdım ordan kalma :) dedemin eşeği vardı dediğin gibi ata benziyordu aslında.. bir nebzeata İstanbul’da bindim bir kaç kere acayip havalı ve asil geçen eşime özledim dedim bu halinle mi bincen dedi sanki normal zamanda bindiriyor hayvanların bağlanmasını ben de sevmiyorum ama açık havada daha rahat olur sanki bilemedim :) inşallah bu isteklerimize yaşlanmadan kavuşuruz ha bir de havuz yaptırmak da güzel olabilir aklımızda bulunsun
yaşayıp görcezSelam Canim, mecbur olabilmesi icin herkese yetecek asi olmasi gerekir. Ayrica mecbur edemezler ama bazi kisitlamalar olabilir mesela maske takmaya devam etme, seyahat vb (bu biraz zor gerci). Benim sahsen asiyla derdim yok olurum ama gebelik planlayanlar ve gebelere onerilmedigine dair yazilar okudum yabanci kaynaklardan. Nedeni henuz gebeler uzerindeki denemelerin tamamlanmamis olmasi. Su an bir grup hamileye yapildi ve bunlar henuz dogum yapmadi. Yakinda yapacaklar bebeklerdeki durum izlenecek.
ben yalnızdımSelam kizanlar, naptiniz? Nassi gecti dolunay
özelden başım yandı gelmemÖzele gel
Kozleyip doğrayıp koyuyorum poşete benimde eşim patlıcanı hiç sevmez bende tam tersine patlıcanın her türlüsünü yerim bide kızartıp da koycam çıkarıp hemen yemek yapmaya hazır olsun diyeİyi yapmışsınbende biraz alıp koyarım belki.Patlıcan hiç közlemedim eşim patlıcan sevmediğinden yemeğini bile yapmam ama ben çok seviyorum.sen közleyip nasıl yapıyorsun
Orası öyle ben bahçemiz için(ilerde bigun inşallah bahçe alıp içine prefabrik yaptırma niyetimiz var) portakal büyütüyorum çekirdekten diktim şuan 38 cm e ulaştı biri diğer ikisi daha küçük biri 9 cm biri 13 cmevet ama olduğu kadar fidesi dışardan ollsa da kendin yetiştirceksin
aynen tam da yaa arsa benim olcak evi kendim yaptırcam önünde bahçesi bi nebze geniş olcak nar incir üzüm şeftali hepsinden dikcem kapı girişini çiçekler dikcem sonra biber domates patlıcanlarımı dikcem kışın da roka marul maydoonoz soğan ohh misss
ama hayvan ben keçi çok seviyorum bir keçi iki üç de tavuk bir de kedi aayy
Sorma geçen gün herifle kavga ettim bu yüzden yemedim inat ettimBu kadar yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil muhabbetinden sonra ben bişey yaptım.
Kendime engel olamayacak hamburger sipariş verdim, sonra vicdan yaptım, iptal etmek istedim ama restoran dönüş yapana kadar kapıma gelmişti.
Bu nasıl hız anlamadım valla. Şuan paketle bakışıyoruz.
Bu aralar doymuyorum kiSorma geçen gün herifle kavga ettim bu yüzden yemedim inat ettimama sen hamissin canın çektiyse ye eziyet etme kendine bitirmek için uğraşma doyunca bırak
Ama artık bebiş aliyo direk o yüzdenBu aralar doymuyorum ki
Obez doğmaz inş çocuk. yarın semizotu yiyim bari.Ama artık bebiş aliyo direk o yüzden
Olabilir bak hem OMEGA açısından zenginObez doğmaz inş çocuk. yarın semizotu yiyim bari.
Ben doğmdan snra olurumHee balusumda olmasa ❤ ben asi olucam siram gelince cevremde herkes oldu aşı kalp benesim oldu benim
Gerginliğimin sebeb dolunaymıydı acebeeeSelam kizanlar, naptiniz? Nassi gecti dolunay
Cnm benm doktorm hep derBu kadar yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil muhabbetinden sonra ben bişey yaptım.
Kendime engel olamayacak hamburger sipariş verdim, sonra vicdan yaptım, iptal etmek istedim ama restoran dönüş yapana kadar kapıma gelmişti.
İyiyiz beybito sadece aşırı sıcakDers çalıştım biraz kizlar ondan gelemedim naptınız nerelerdesinjz
Aynen çok aşırı sıcak bide klima bozuk bizimBen doğmdan snra olurum
Gerginliğimin sebeb dolunaymıydı acebeee
Cnm benm doktorm hep der
Hasta değil gebesiniz..
Elbette hep yemek doğru değil ama canınız çektiğinde mutlaka yiyin der..
Şahsen ben yedm
İyiyiz beybito sadece aşırı sıcak
Gerçekten güzel.. Notlar bile alıyorum..Aynen çok aşırı sıcak bide klima bozuk bizimyanioz Fuat abeyyy... Sen naptın nasıl gidiyo okul neler öğrendin
Ohh ohh hadi bakalımGerçekten güzel.. Notlar bile alıyorum..
İlk ders berbattı ilk gn.. Klasik bilindik şeler
Ama sonrası iyi gidio
bir an önce ağustos gelsin de kızım da gelsin sağlıkla. yoksa paronayak olucam :)Cnm benm doktorm hep der
Hasta değil gebesiniz..
Elbette hep yemek doğru değil ama canınız çektiğinde mutlaka yiyin der..
Şahsen ben yedm
bi kereden bişey olmazBu kadar yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil muhabbetinden sonra ben bişey yaptım.
Diye diye 80 kiloyu devircem.bi kereden bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?