Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir. Sicak da olabilir. Dun mecburen diaari ciktim sicaktan tuhaf oldum. Eve zor attim kendimi. Araba tuttu bi de. Anca kendime geldim

Amin amin inşallah
Ayy ben gebe okuluna yazıldım
Tavsiye ederm
İlk ders sıkıcı ama sonraki gnler iyi bilgiler oluyor
Ooooo ben eğitim kusacam artık yaa deyip üç tane gebe okuluna aynı anda yazılıyormuşum ahsjndns

hayır kız inşallah olmak zorunda da kalmam :)
Ha ok. Olduysan da 3 ay oncesi oneriyolar. Yani gebe kalmadan once. Ya bu konuda o kadar cok bilinmez var ki. Cok korku senaryolarina da kaptirmamak lazim. Ben dogumdan sonra yaptiririm 6 ay sonra. Doktorum bana hatta simdi bile yaptirabilirsin dedi ama gerek yok..

Olabilir. Sicak da olabilir. Dun mecburen diaari ciktim sicaktan tuhaf oldum. Eve zor attim kendimi. Araba tuttu bi de. Anca kendime geldim
Valla abla cok sıcak aynen
Amin amin inşallah

Ooooo ben eğitim kusacam artık yaa deyip üç tane gebe okuluna aynı anda yazılıyormuşum ahsjndns
Sense o potansiyeli görüorm
Ama istanbulda olmanın avantajlarını kullanabilirsin
Şuan online oluormş ama normalde yüz yüze imiş
O zaman egzersiz hareketleri felan daha anlaşılır oluyor

Hahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. Cok

Minnoşum amin..
Sen nasılsın

Hayıe olsun ya.. Kafana taktğm bişimi var bulutm

Ona sormuorus.. Fikrine ihtiyacmz ykk cok şükir dieydin
İyiyim ya çok şükür sen nasılsın canım, regle günler kalaa hahahsh. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Daha yeni evlendik görümce de hamile ev aldık ben çalışmıyorum birikmiş paraların hepsini tüp e yatırdık ona yatirana kadar araba alsaymisiz vs vs vsherseyin ucunu paraya degdiriyo yani
Hee ona sorcaktiniz çünkü sanki ondan para alıyorsun yaaa ne tipler var yeminle. Boşver canim he he de gec. Biz boyle karar verdik, bitti!
Herifim beni gebe okuluna yazdırmış
Az sonra okulum var
Şimdi okullu olduk, gebeliyiz hepimiz yaşasın OKULUMUZ
Eneeeem kacirmadim inşsss dur bakimmmm
Kizlaar bazi yazılar okuyorum gebelerin yazdigi tövbe estağfurullah diyorum okurken utanmasalar soda icsem bebek erirmi diyecekler hzhsjsj iyiki oyle degilsiniz hshsh
Absbabdbshbdhs, ama erir mi peki ben içtim de çünkü ahahahahs
Ben öyle bir hamile olacağım Sorular hazır
Eki Görüntüle 2857385
Usur bence, çünkü cay içersem de yanar
Aşıya, cok önyargılı bakmıyorum. Virüsten ölen onca tanıdıktan sonra
O kadarciktan bsy olmaz canim ya, ye gitsin

Gaz yapar kanka bebege hshshsh

DusunceBulutu kanka böle bişi de olabilir

Selam kizanlar, naptiniz? Nassi gecti dolunay
Yalnız ama çok güzel bir uyku çektim hep dolunay olsun senin nasıl geçti
hamburger candır mc donals en iyisi ama yaşadığım ilçede yok hatta burger king bile yok kendim evde yapıyorum aynısı oluyor boşver ye can boğazdan gelir
hamarat hatun ben kendime gelince hiç uğraşmıyorum ya kahvaltı bile hazırlayamıyorum.eşim olsa sofrada kuş sütü eksik olmaz kendim için patlıcan közleyip koymam ama misafirlere iyi olabilir yapıyım bunu
DusunceBulutu yaprak sarmalarini alıp kacasim geldi ama evde hazır yaprak sarması yok o yüzden kacamiom
Bende var yaprak kv verdi yapabilirim ama nereye kaçıyorsun bu sıcakta karpuz yiyek gel

İyiyim ya çok şükür sen nasılsın canım, regle günler kalaa hahahsh. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Test delisi seni olive_bluto benzetiorm

regl bekliyorum regl gelsin gidicem ama daha yumurtlama haftamdayım yine de değerlendiriyoruz belki bebemin kalp atışını duynaya giderim
Ahhhh kalbimi bıraktım cukommmmmmmmmmmmm
Nasıl güsel bir cevap bu
İnşallahhhhhhh

Dayloş tam senlik okul demek isterdm ama senin bölümün gereği sen onlara ders verirsin

Kizlaaaaarrrssssss nabeeerrrssss yavrularrrrsssss
İyiyiz cnm sen nasılsn
Piyasada yksn yine

Bizim buna paramız yetmez kanka bu zengin köpeği

Kizzz önce sen kendine değer vercen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…