- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.921
Hayırlısı ilebir an önce ağustos gelsin de kızım da gelsin sağlıkla. yoksa paronayak olucam :)
Sen asi oldun mu? Olduysan ne zaman?ivvett tatlımat asil hayvan ya
yaşayıp görcez
Olabilir. Sicak da olabilir. Dun mecburen diaari ciktim sicaktan tuhaf oldum. Eve zor attim kendimi. Araba tuttu bi de. Anca kendime geldimBen doğmdan snra olurum
Gerginliğimin sebeb dolunaymıydı acebeee
Cnm benm doktorm hep der
Hasta değil gebesiniz..
Elbette hep yemek doğru değil ama canınız çektiğinde mutlaka yiyin der..
Şahsen ben yedm
İyiyiz beybito sadece aşırı sıcak
hayır kız inşallah olmak zorunda da kalmam :)Sen asi oldun mu? Olduysan ne zaman?
Amin amin inşallahDoğru dedin o tezcanlılık hiç yok herkes öyle olamaz tabibende çok yıkandığı için sevmiyorum öğrenciyken kumlu yedirmişti bir arkadaş tik oldu bende yıkaması bıktırıyor dondurulmuş denicem bu kış.bence Allah’ın izniyle kışa hepimizin bebeleri gelcek heveslen heveslen sağlıcakla gelsinler inşallah
Ooooo ben eğitim kusacam artık yaa deyip üç tane gebe okuluna aynı anda yazılıyormuşum ahsjndnsAyy ben gebe okuluna yazıldım
Tavsiye ederm
İlk ders sıkıcı ama sonraki gnler iyi bilgiler oluyor
Ha ok. Olduysan da 3 ay oncesi oneriyolar. Yani gebe kalmadan once. Ya bu konuda o kadar cok bilinmez var ki. Cok korku senaryolarina da kaptirmamak lazim. Ben dogumdan sonra yaptiririm 6 ay sonra. Doktorum bana hatta simdi bile yaptirabilirsin dedi ama gerek yok..hayır kız inşallah olmak zorunda da kalmam :)
Valla abla cok sıcak aynenOlabilir. Sicak da olabilir. Dun mecburen diaari ciktim sicaktan tuhaf oldum. Eve zor attim kendimi. Araba tuttu bi de. Anca kendime geldim
Sense o potansiyeli görüormAmin amin inşallah
Ooooo ben eğitim kusacam artık yaa deyip üç tane gebe okuluna aynı anda yazılıyormuşum ahsjndns
İyiyim ya çok şükür sen nasılsın canım, regle günler kalaa hahahsh. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimiHahahahaha uykusuzluk zor zaanat cok emek edion ana.. Cok
Minnoşum amin..
Sen nasılsın
Hayıe olsun ya.. Kafana taktğm bişimi var bulutm
Ona sormuorus.. Fikrine ihtiyacmz ykk cok şükir dieydin
Doktor işi ne oldiii doktor işi
Parti kuy oy verelim
Olmaz böle bundan sonra bütün etiketler sana
Hamile değilken ya ben
kızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
cukulatam hadi yine iyisin bildirim 2 oldu
@NealStreet
dayler dayler
@Akmerim
@Katre_g
@Miss Bride
Saron
@Kiraz cicegi5388 kız nerelerdesin
@Sirinca ses ver :)
@anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
olive_bluto polyannam
Hee ona sorcaktiniz çünküDaha yeni evlendik görümce de hamile ev aldık ben çalışmıyorum birikmiş paraların hepsini tüp e yatırdık ona yatirana kadar araba alsaymisiz vs vs vsherseyin ucunu paraya degdiriyo yani
Şimdi okullu olduk, gebeliyiz hepimiz yaşasın OKULUMUZHerifim beni gebe okuluna yazdırmış
Az sonra okulum var
Eneeeem kacirmadim inşsss dur bakimmmmBal0ncuk @Miss Bride dayler dayler DusunceBulutu beyin yıkama hizmetimiz ücretsizdir. İndirime saldırın
Absbabdbshbdhs, ama erir mi pekiKizlaar bazi yazılar okuyorum gebelerin yazdigi tövbe estağfurullah diyorum okurken utanmasalar soda icsem bebek erirmi diyecekler hzhsjsj iyiki oyle degilsiniz hshsh
Usur bence, çünkü cay içersem de yanar
Aşıya, cok önyargılı bakmıyorum. Virüsten ölen onca tanıdıktan sonrakızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
cukulatam hadi yine iyisin bildirim 2 oldu
@NealStreet
dayler dayler
@Akmerim
@Katre_g
@Miss Bride
Saron
@Kiraz cicegi5388 kız nerelerdesin
@Sirinca ses ver :)
@anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
olive_bluto polyannam
O kadarciktan bsy olmaz canim ya, ye gitsinBu kadar yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil muhabbetinden sonra ben bişey yaptım.
Kendime engel olamayacak hamburger sipariş verdim, sonra vicdan yaptım, iptal etmek istedim ama restoran dönüş yapana kadar kapıma gelmişti.
Bu nasıl hız anlamadım valla. Şuan paketle bakışıyoruz.
Gaz yapar kanka bebege hshshshHee ona sorcaktiniz çünküsanki ondan para alıyorsun yaaa ne tipler var yeminle. Boşver canim he he de gec. Biz boyle karar verdik, bitti!
Şimdi okullu olduk, gebeliyiz hepimiz yaşasın OKULUMUZ
Eneeeem kacirmadim inşsss dur bakimmmm
Absbabdbshbdhs, ama erir mi pekiben içtim de çünkü ahahahahs
Aşıya, cok önyargılı bakmıyorum. Virüsten ölen onca tanıdıktan sonra
O kadarciktan bsy olmaz canim ya, ye gitsin
cukulatam dan bir mucizee ye cukulatam dan bir mucizee herşey yolunda mı sesim geliyor mu tamam hajshsjsh
Ayıpsın kankakraaaal shsksnjs sayende yine bildirime doydum
Yalnız ama çok güzel bir uyku çektim hep dolunay olsunSelam kizanlar, naptiniz? Nassi gecti dolunay
hamburger candır mc donals en iyisi ama yaşadığım ilçede yok hatta burger king bile yokBu kadar yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil muhabbetinden sonra ben bişey yaptım.
Kendime engel olamayacak hamburger sipariş verdim, sonra vicdan yaptım, iptal etmek istedim ama restoran dönüş yapana kadar kapıma gelmişti.
Bu nasıl hız anlamadım valla. Şuan paketle bakışıyoruz.
hamarat hatun ben kendime gelince hiç uğraşmıyorum ya kahvaltı bile hazırlayamıyorum.eşim olsa sofrada kuş sütü eksik olmazKozleyip doğrayıp koyuyorum poşete benimde eşim patlıcanı hiç sevmez bende tam tersine patlıcanın her türlüsünü yerim bide kızartıp da koycam çıkarıp hemen yemek yapmaya hazır olsun diye
Orası öyle ben bahçemiz için(ilerde bigun inşallah bahçe alıp içine prefabrik yaptırma niyetimiz var) portakal büyütüyorum çekirdekten diktim şuan 38 cm e ulaştı biri diğer ikisi daha küçük biri 9 cm biri 13 cm
Sorma geçen gün herifle kavga ettim bu yüzden yemedim inat ettimama sen hamissin canın çektiyse ye eziyet etme kendine bitirmek için uğraşma doyunca bırak
Bende var yaprak kv verdi yapabilirimDusunceBulutu yaprak sarmalarini alıp kacasim geldi ama evde hazır yaprak sarması yok o yüzden kacamiom
Test delisiİyiyim ya çok şükür sen nasılsın canım, regle günler kalaa hahahsh. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Ahhhh kalbimi bıraktım cukommmmmmmmmmmmmregl bekliyorum regl gelsin gidicem ama daha yumurtlama haftamdayım yine de değerlendiriyoruzbelki bebemin kalp atışını duynaya giderim
Dayloş tam senlik okul demek isterdm ama senin bölümün gereği sen onlara ders verirsinHee ona sorcaktiniz çünküsanki ondan para alıyorsun yaaa ne tipler var yeminle. Boşver canim he he de gec. Biz boyle karar verdik, bitti!
Şimdi okullu olduk, gebeliyiz hepimiz yaşasın OKULUMUZ
Eneeeem kacirmadim inşsss dur bakimmmm
Absbabdbshbdhs, ama erir mi pekiben içtim de çünkü ahahahahs
Aşıya, cok önyargılı bakmıyorum. Virüsten ölen onca tanıdıktan sonra
O kadarciktan bsy olmaz canim ya, ye gitsin
İyiyiz cnm sen nasılsnKizlaaaaarrrssssss nabeeerrrssss yavrularrrrsssss
Bizim buna paramız yetmez kanka bu zengin köpeğiBeautiful Earth, Instagram: "Thanks for 14M view's😍😍😍 Follow me 🏞️ .. . #reelsinstagram #reels #repost #reel #nightphotography #nature #naturephotography #naturelovers #trending #travelphotography #traveltheworld #amazing #sky #skyphotography #scene
761K likes, 3,793 comments - beautiffulearth, May 20, 2021: "Thanks for 14M view's😍😍😍 Follow me 🏞️ .. . #reelsinstagram #reels #repost #reel #nightphotography #nature #naturephotography #naturelovers #trending #travelphotography #traveltheworld #amazing #sky #skyphotography #scenery #view...www.instagram.com DusunceBulutu kanka böle bişi de olabilir
Kizzz önce sen kendine değer vercenYalnız ama çok güzel bir uyku çektim hep dolunay olsunsenin nasıl geçti
hamburger candır mc donals en iyisi ama yaşadığım ilçede yok hatta burger king bile yokkendim evde yapıyorum aynısı oluyor boşver ye can boğazdan gelir
hamarat hatun ben kendime gelince hiç uğraşmıyorum ya kahvaltı bile hazırlayamıyorum.eşim olsa sofrada kuş sütü eksik olmazkendim için patlıcan közleyip koymam ama misafirlere iyi olabilir yapıyım bunu
Bende var yaprak kv verdi yapabilirimama nereye kaçıyorsun bu sıcakta karpuz yiyek gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?