- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.941
Oh ne guzel. Iyi uyku her derde deva. Ben de uyudum da cok ruya gordum yorduYalnız ama çok güzel bir uyku çektim hep dolunay olsunsenin nasıl geçti
hamburger candır mc donals en iyisi ama yaşadığım ilçede yok hatta burger king bile yokkendim evde yapıyorum aynısı oluyor boşver ye can boğazdan gelir
hamarat hatun ben kendime gelince hiç uğraşmıyorum ya kahvaltı bile hazırlayamıyorum.eşim olsa sofrada kuş sütü eksik olmazkendim için patlıcan közleyip koymam ama misafirlere iyi olabilir yapıyım bunu
Bende var yaprak kv verdi yapabilirimama nereye kaçıyorsun bu sıcakta karpuz yiyek gel
Hayirdir insallah dicem ama hayirdir o hormonlardandir. Ilik bi dus o negatif enerjiyi aliyo bazen.Offff içimde bir sıkıntı...
Bugn hiç tadım tuzum yok
Aldım abla.. Banamısın demediHayirdir insallah dicem ama hayirdir o hormonlardandir. Ilik bi dus o negatif enerjiyi aliyo bazen.
Benim de hic gecmeyen bi bas agrisi, oturunca sersemlik bas donmesi. Surekli yatay haldeyim mecburen..
Hee hayallerimizin gerisi olsun da zengin köppe kalsın yaBizim buna paramız yetmez kanka bu zengin köpeği
14:14te başlıo diolardı...
Ulaaaannn, tuhhhhh, neyse çıkarsın artik napim, isi ne orda koca gün hahshahshGaz yapar kanka bebege hshshsh
Ahhahhsha daha nelerTest delisiseni @olive_bluto benzetiorm
Ahhhh kalbimi bıraktım cukommmmmmmmmmmmm
Nasıl güsel bir cevap bu
İnşallahhhhhhh
Dayloş tam senlik okul demek isterdm ama senin bölümün gereği sen onlara ders verirsin
İyiyiz cnm sen nasılsn
Piyasada yksn yine
Gııı 15 haziranda ne varUlaaaannn, tuhhhhh, neyse çıkarsın artik napim, isi ne orda koca gün hahshahsh
Ahhahhsha daha neler
Diyorm yaaa assssiri yogunum, haziran 15e kdr bana rahat yok
Ayy hadi bitsin gitsin müsibet herkes gergin. Ama belki dogurganlik icin iyidir degerlendirin
Olabilebulur14:14te başlıo diolardı...
Acep aydanmı böyle olduk
Sperm lazım yokkiAyy hadi bitsin gitsin müsibet herkes gergin. Ama belki dogurganlik icin iyidir degerlendirinBal0ncuk senin gerginlik belli oldu bak
Ayy hadi bitsin gitsin müsibet herkes gergin. Ama belki dogurganlik icin iyidir degerlendirin
Ayy esin uzakta di mi tuh neyse sizin olayiniz baska zatenSperm lazım yokki
Hepsi ay yüzündenAyy hadi bitsin gitsin müsibet herkes gergin. Ama belki dogurganlik icin iyidir degerlendirinBal0ncuk senin gerginlik belli oldu bak
Pii egzersiz falan mı var bi deValla abla cok sıcak aynen
Sense o potansiyeli görüorm
Ama istanbulda olmanın avantajlarını kullanabilirsin
Şuan online oluormş ama normalde yüz yüze imiş
O zaman egzersiz hareketleri felan daha anlaşılır oluyor
2 aydır yapmıyorm da özledim testlerimiTest delisiseni @olive_bluto benzetiorm
Ahhhh kalbimi bıraktım cukommmmmmmmmmmmm
Nasıl güsel bir cevap bu
İnşallahhhhhhh
Dayloş tam senlik okul demek isterdm ama senin bölümün gereği sen onlara ders verirsin
İyiyiz cnm sen nasılsn
Piyasada yksn yine
Keşke nurumKizzz önce sen kendine değer vercen
valla öyleOh ne guzel. Iyi uyku her derde deva. Ben de uyudum da cok ruya gordum yordu
He yaHee hayallerimizin gerisi olsun da zengin köppe kalsın ya
Kanlı aydan herhalde her burca etkisi farklıymışPii egzersiz falan mı var bi deBen çok uyuşuğum ya tek egzersizim yürüyüş olur muhtemelen çünkü yürümeyi seviyorum
Ya bana durup dururken ağlama hissi gelmeye başladı çok fena ama bir şey izleyip ya da okuyup duygulandığımdan değil. Öyke durduğum yerde birden geliyorlar
Hadi ya ben de yine ilaçlarla hormon dengem alt üst oldu diye mi acaba dedim.Bal0ncuk geçen bana da öyle oldu aydan mı bilmem insanın içi bir kötü oluyor hemen geçer umarım
Kanlı aydan herhalde her burca etkisi farklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?