- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.961
Senin normal duygusallık çöküyorPii egzersiz falan mı var bi deBen çok uyuşuğum ya tek egzersizim yürüyüş olur muhtemelen çünkü yürümeyi seviyorum
Ya bana durup dururken ağlama hissi gelmeye başladı çok fena ama bir şey izleyip ya da okuyup duygulandığımdan değil. Öyke durduğum yerde birden geliyorlar
Kızzzz eczaneyi zengn edeceksnz2 aydır yapmıyorm da özledim testlerimi
Ay bulutum ya... BilemedmBal0ncuk geçen bana da öyle oldu aydan mı bilmem insanın içi bir kötü oluyor hemen geçer umarım
Kanlı aydan herhalde her burca etkisi farklıymış
Yok ablam benimki yanımda da bizim sıkıntılı biraz bakalım asamadik dahaAyy esin uzakta di mi tuh neyse sizin olayiniz baska zaten
Hayırlısı kuzum ya bakalım nasip kismet
Aha.. Senin bişeyin var..Yok ablam benimki yanımda da bizim sıkıntılı biraz bakalım asamadik daha
Yeni basligimiz "Ay parcalari"Hepsi ay yüzünden
Ay cok karisik rahmetli halami bile gordum ilk kez. Gerisini hatirlamiyorim. Ha bi de sey gordum far paletiKeşke nurum
valla öyleRüya uykuyu verimsizleştiriyormuş blkide ondan iyidim hiç görmedim.her gün görürdüm normalde.sen ne gördün hayrolsun
He ya
Ne oldu kankaAy var
Valla yok bişi kuzu bahçede oturuyorum hava sıcak eve cikicam simdiNe oldu kanka
Seni üzeni puuuçaklarızValla yok bişi kuzu bahçede oturuyorum hava sıcak eve cikicam simdi
Ay karistirdim gene o zaman. Yasima verin artik kafam gidip gelioYok ablam benimki yanımda da bizim sıkıntılı biraz bakalım asamadik daha
Ay çarptı bi kankaCanımsın
İşlerim o zaman braz hafifleyecek, o zamana kdr çok karisigmGııı 15 haziranda ne var
Nasıl çarptı kuzuuuAy çarptı bi kanka
O zaman bekliyorız ne edekİşlerim o zaman braz hafifleyecek, o zamana kdr çok karisigm
Fena çarptı kankaNasıl çarptı kuzuuu
Olabilir valla bı film vardı türk filmi cebimdeki yabancı diye ona benzediO zaman bekliyorız ne edek
Fena çarptı kanka
Baksana enerjimiz söndü
Olsun ablam yaa yok yok kavga diil iktidarsızlık isteksizlik psikolojik olarak ama Dr a gitmiyo isteAy karistirdim gene o zaman. Yasima verin artik kafam gidip gelio
Neydi sorun kavga gurultu mu baska bisi mi? Eger kavga flnsa boyle ozel bir gunde kusluk olmaz
Zaten bizler sayesinde zengin oluyolar nsbsbbsSenin normal duygusallık çöküyor
Estrofemde cabası
Zamanda yaklaşıo
Kızzzz eczaneyi zengn edeceksnz
Ay bulutum ya... Bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?