Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizzz para mı verir o Allah aşkına para düşkünü aman gitsin kızına baksin o beni de rahat bıraksın

Ahh is stresi hicbiseye benzemez... Keske kucuk bi tatile gidebilseniz. Eminim iyi gelir
Yok abla ya nereye gidiyorus haftaya transfer hazırlıkları başlar muhtemelen
Allah rahmet eylesin dua istemiştir belki :) far paletini bilemicem belkide makyaj yapmak istiyorsun

yok bir buçukta kalktım uyuyamam ki heleki yarın muayene günüyse 1 aydır bekliyorum
Oooo hadi gözün aydın meleği göreceksin teyzesinden selam söyle

Aslinda hic makyas sevmem ama bakimli tiril tiril olmak istiyorum bu ara o dogru.
Hep evde olunca insanın yapası gelmiyor sürekli pijamaylayım bende :/ keşke Miss Bride gibi evde ateş ediyor olsam ben makyaj seviyorum Ama sivilce çıktığı için yapamıyorum kendiliğinden de geçmiyor doktorda krem vermiyor ne olcak böyle bilmem
Yok abla ya nereye gidiyorus haftaya transfer hazırlıkları başlar muhtemelen

Oooo hadi gözün aydın meleği göreceksin teyzesinden selam söyle
Sağol teyzesi söylerim inşallah iyidir bakalım

Ayda bir hafta ateş ediyorum ben de.
Bi seferinde gideceği gün makyaj yapmadım, pijama giydim diye hastayım sandı adam. İknası da zor oluyo, nasıl diyim hasta değilim cildim bozuldu, enerjim bitti diye.

Ayda bir hafta ateş ediyorum ben de.
Bi seferinde gideceği gün makyaj yapmadım, pijama giydim diye hastayım sandı adam. İknası da zor oluyo, nasıl diyim hasta değilim cildim bozuldu, enerjim bitti diye.
olsun o haftada bol bol bakımlı olmaya doyuyorsundur makyaj insana baya renk katıyor alışıksa diğer türlü garip gelmiştir ben de bir ara hep yapıyordum bırakınca kendime bile tuhaf geldim sonra sonra alıştım

Pijama goresim yok benim de ama bi yandan da bu rahata fena alistik. Neyse hayirlisi su hastalik bitsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…