- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.981
Kizzz para mı verir o Allah aşkına para düşkünü aman gitsin kızına baksin o beni de rahat bıraksınHee ona sorcaktiniz çünküsanki ondan para alıyorsun yaaa ne tipler var yeminle. Boşver canim he he de gec. Biz boyle karar verdik, bitti!
Şimdi okullu olduk, gebeliyiz hepimiz yaşasın OKULUMUZ
Eneeeem kacirmadim inşsss dur bakimmmm
Absbabdbshbdhs, ama erir mi pekiben içtim de çünkü ahahahahs
Usur bence, çünkü cay içersem de yanar
Aşıya, cok önyargılı bakmıyorum. Virüsten ölen onca tanıdıktan sonra
O kadarciktan bsy olmaz canim ya, ye gitsin
Himm. Isle ilgili sikintisi varsa erkeklerin oyle olabilio bazen.Olsun ablam yaa yok yok kavga diil iktidarsızlık isteksizlik psikolojik olarak ama Dr a gitmiyo iste
İşi beni bitiryo zaten sanki kendi işiymiş gibi kosturuyo işini yap yeter diom yapamiyo herşeye bakmaya calisiyo patronu onun kadar değer vermiyordur iseHimm. Isle ilgili sikintisi varsa erkeklerin oyle olabilio bazen.
Ahh is stresi hicbiseye benzemez... Keske kucuk bi tatile gidebilseniz. Eminim iyi gelirİşi beni bitiryo zaten sanki kendi işiymiş gibi kosturuyo işini yap yeter diom yapamiyo herşeye bakmaya calisiyo patronu onun kadar değer vermiyordur ise
Allah rahmet eylesin dua istemiştir belki :) far paletini bilemicemAy cok karisik rahmetli halami bile gordum ilk kez. Gerisini hatirlamiyorim. Ha bi de sey gordum far paleticok makyaj yaparimya..
yok bir buçukta kalktım uyuyamam ki heleki yarın muayene günüyseUyuyamadin mi düşüncemDusunceBulutu
Aslinda hic makyas sevmem ama bakimli tiril tiril olmak istiyorum bu ara o dogru.Allah rahmet eylesin dua istemiştir belki :) far paletini bilemicembelkide makyaj yapmak istiyorsun
yok bir buçukta kalktım uyuyamam ki heleki yarın muayene günüyse1 aydır bekliyorum
Yok abla ya nereye gidiyorus haftaya transfer hazırlıkları başlar muhtemelenAhh is stresi hicbiseye benzemez... Keske kucuk bi tatile gidebilseniz. Eminim iyi gelir
Oooo hadi gözün aydın meleği göreceksin teyzesinden selam söyleAllah rahmet eylesin dua istemiştir belki :) far paletini bilemicembelkide makyaj yapmak istiyorsun
yok bir buçukta kalktım uyuyamam ki heleki yarın muayene günüyse1 aydır bekliyorum
Hep evde olunca insanın yapası gelmiyor sürekli pijamaylayım bende :/ keşkeAslinda hic makyas sevmem ama bakimli tiril tiril olmak istiyorum bu ara o dogru.
Sağol teyzesi söylerimYok abla ya nereye gidiyorus haftaya transfer hazırlıkları başlar muhtemelen
Oooo hadi gözün aydın meleği göreceksin teyzesinden selam söyle
Ayda bir hafta ateş ediyorum ben de.Hep evde olunca insanın yapası gelmiyor sürekli pijamaylayım bende :/ keşkeMiss Bride gibi evde ateş ediyor olsam ben makyaj seviyorum Ama sivilce çıktığı için yapamıyorum kendiliğinden de geçmiyor doktorda krem vermiyor ne olcak böyle bilmem
Ayda bir hafta ateş ediyorum ben de.
Bi seferinde gideceği gün makyaj yapmadım, pijama giydim diye hastayım sandı adam. İknası da zor oluyo, nasıl diyim hasta değilim cildim bozuldu, enerjim bitti diye.
Pijama goresim yok benim de ama bi yandan da bu rahata fena alistik. Neyse hayirlisi su hastalik bitsin deHep evde olunca insanın yapası gelmiyor sürekli pijamaylayım bende :/ keşkeMiss Bride gibi evde ateş ediyor olsam ben makyaj seviyorum Ama sivilce çıktığı için yapamıyorum kendiliğinden de geçmiyor doktorda krem vermiyor ne olcak böyle bilmem
Sağol teyzesi söyleriminşallah iyidir bakalım
Ayy evet cok heycanli. Insallah guzel haber gelsinYok abla ya nereye gidiyorus haftaya transfer hazırlıkları başlar muhtemelen
Oooo hadi gözün aydın meleği göreceksin teyzesinden selam söyle
İnşallah tez vakittePijama goresim yok benim de ama bi yandan da bu rahata fena alistik. Neyse hayirlisi su hastalik bitsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?