- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.001
Benim ki de ayni benim memleketi sevmedi tutturmus Turkiyeye gidicem orda yasicam diyeben köyümü özledim
sevemedim koca memleketini
vah benim garip eniştemBenim ki de ayni benim memleketi sevmedi tutturmus Turkiyeye gidicem orda yasicam diye
Gıııı gelsn işte..Gelecek benimki az kaldı sanırım fena baş ağrım var yaa ya teyzeler nazar etti ya da regl habercisi
Köyüne git.. Enişte seni kapı önine koymaya razıben köyümü özledim
sevemedim koca memleketini
koysun.zaten çocuğum da olmuyor.yenisini alsın yüzü gülsünGıııı gelsn işte..
Köyüne git.. Enişte seni kapı önine koymaya razı
Hele konuşmaya bak helekoysun.zaten çocuğum da olmuyor.yenisini alsın yüzü gülsün
Gelecekse gelsin öncesinden haber vermesin işteGıııı gelsn işte..
Köyüne git.. Enişte seni kapı önine koymaya razı
Ne denir bilemedim kuzum ama çok şükür ki bebisimiz iyiDevlet hastanelerinden iğreniyorum güle oynaya gittim keyfimin içine ettiler.diyorum mi sıcak banyo yapmak zararlı mı hamama girmiyorsan zararı yok diyor ? Nemlendirici soruyorum istediğini kullanabilirsin diyor? Nivea önerdi kadın şaşkınım ben kimyasal içerikli diye biliyordum.cinsiyet tahmininiz var mı diyorum ben tahmin yürütmüyorum görürsem söylüyorum diyor.kesin değil kıza benziyor diyor.günümden ilerde gözüküyorum çocuk bacağını açmış hala kesin değil diyor.saçma sapan sadece kafasının gözüktüğü oda net değil ultrason kağıdını verdi elime.millet nasıl net görüyor.ben bir ay bunun için mi bekledim? Eşim desen ayrı bir kafa cinsiyet kıza benziyormuş diyorum olsun sağlıklı olsunda diyor? Bütün bu salaklardan sıkıldım yemin ederim.tek sevindiğim nokta iyi olması
Aynen çok şükür o konuda rahatladım en azındanNe denir bilemedim kuzum ama çok şükür ki bebisimiz iyi
Kuzum özel çok mu pahalı muayene ücretiAynen çok şükür o konuda rahatladım en azındanbir ay sonra gidilecekmiş sanki tekrar buna giderim ben
Nasıl görümce 12 haftalık iki hafta içinde çektir dediler o da devlete gidiyo ama devletteki ne para veriyo ozel olarak ilgileniyo drHa bir de diyor ki kadın çirkin gözüküyor dimi ama öyle değil çok tatlılar bune şimdi iltifat mı ? Giderken hala soru soracak gibisin diyor 4 soru sordum bu çok mu millet liste yapıp gidiyor.benim muayene sıramda akrabası mı Arkadaşı mı ne onu aldı ekranda bile çıkmadı.devlette iş ne zaman yürür.bir ay sonra ikiliyi söylüyor bana ? Çok şükür kendim netten baktım da bunu beklemedim
bunların içinDE kocana ne kızıyon agresif hatun tabiki öncelik sağlıklı olsunDevlet hastanelerinden iğreniyorum güle oynaya gittim keyfimin içine ettiler.diyorum mi sıcak banyo yapmak zararlı mı hamama girmiyorsan zararı yok diyor ? Nemlendirici soruyorum istediğini kullanabilirsin diyor? Nivea önerdi kadın şaşkınım ben kimyasal içerikli diye biliyordum.cinsiyet tahmininiz var mı diyorum ben tahmin yürütmüyorum görürsem söylüyorum diyor.kesin değil kıza benziyor diyor.günümden ilerde gözüküyorum çocuk bacağını açmış hala kesin değil diyor.saçma sapan sadece kafasının gözüktüğü oda net değil ultrason kağıdını verdi elime.millet nasıl net görüyor.ben bir ay bunun için mi bekledim? Eşim desen ayrı bir kafa cinsiyet kıza benziyormuş diyorum olsun sağlıklı olsunda diyor? Bütün bu salaklardan sıkıldım yemin ederim.tek sevindiğim nokta iyi olması
Yok 150tl çok bir şey değil ama bu ilçede özel hastane poliklinik hiçbir şey yok.özel için arabamızla 1 1 buçuk saat yol gidiyoruz.yakın diye 2dir buna gidiyorum ama yok artık akıllandım.bu devlette bir kadın daha var onu eski iş arkadaşlarım ve eşimin akrabaları hiç iyi değil dedi.başka da kadın yok zaten.mecbur özele gidicem.Kuzum özel çok mu pahalı muayene ücreti
Ne güzel şanslıymış.benimki bir ay sonra gel dedi.böyle önemli bir konuyu bildirmek için 1 ay beklenmez zaten.ha test iyi diyor ama bu testler kesin hastalık olmayacağını söylemez diyor.yani hasta olabilir diyor bu nedir?Nasıl görümce 12 haftalık iki hafta içinde çektir dediler o da devlete gidiyo ama devletteki ne para veriyo ozel olarak ilgileniyo dr
Erkek olsa oo diye tepki verecekti çünkü o tepkiyi vermedi.kızılmayı hak etmiyor mu? Hani nerde oo tavır aldım yok öyle şey mi olur kızım bilmem ne diye toparlamaya çalışıyor.olsun nedir? Neyse buna da razıyız der gibibunların içinDE kocana ne kızıyon agresif hatun tabiki öncelik sağlıklı olsuncinsiyeti bu ay olmaz gelecek ay öğrenirsin
İnsanı iyice çileden çıkarıyorlar vallaYok 150tl çok bir şey değil ama bu ilçede özel hastane poliklinik hiçbir şey yok.özel için arabamızla 1 1 buçuk saat yol gidiyoruz.yakın diye 2dir buna gidiyorum ama yok artık akıllandım.bu devlette bir kadın daha var onu eski iş arkadaşlarım ve eşimin akrabaları hiç iyi değil dedi.başka da kadın yok zaten.mecbur özele gidicem.
Ne güzel şanslıymış.benimki bir ay sonra gel dedi.böyle önemli bir konuyu bildirmek için 1 ay beklenmez zaten.ha test iyi diyor ama bu testler kesin hastalık olmayacağını söylemez diyor.yani hasta olabilir diyor bu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?