Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bişey sorcam.tazminat haketmen için kaç yıl çalışman gerekiyor ve kendin çıkınca alabiliyor musun?
Ben 1 yıl çalışmş olman lazm diye biliyorm sigortalı
Kendin çıktığındada geçerli ciddi sebeb olup şikayet etmen lazm diye biliyorm
Ve herhagi bir evrak imzalamamş olman lazm çıkarken

Altı ay yeterli normalde tazminat alabilmen için ama kendin çıkışta alabiliyor musun bilmiyirum alabiliyorsun da kesin şartları vardir
ya bende alamaz diye biliyodum canım da bizim şöforün biri 3 yıl olmuş gireli.çıkış giriş yaptılar tazminat verdiler 10000 küsür..
merak ettim bende çıkarsam alır mıyım diye 2 sene 3 ay oldu yanımdaki arkadaş alırsın diyo da

Altı ay yeterli kuzum alabilmen için ama kendin çıkınca alabiliyor musun onu bilmiyorum sene arttıkça alacağın miktar da artıyor ondan millet yıllarca bekliyor

Giriş çıkış yapamazlar şikayet üzerine ceza alırlar.. Yani yaparlarsa..
Öyle bişey olmuştur ondan tazminat almştr
Sende giriş çıkış yoksa düzenli yattıysa alırsn
Kusummmm ahhh telefonumu falan değiştim.. sonrasında buranın da şifresini falan unutmusum birtürlü giremedim.. sonra hazırlıklar falan derken öyle kaldı inan kiiii ama işte geldim burdaymmmmm

Nasilsinnnnn
Affetmiommmmmmm

Ben 1 yıl çalışmş olman lazm diye biliyorm sigortalı
Kendin çıktığındada geçerli ciddi sebeb olup şikayet etmen lazm diye biliyorm
Ve herhagi bir evrak imzalamamş olman lazm çıkarken

Herşeyi anlatman gerek
Kız anlatiyommm isteeee ben zaten buralarda iken sen yoktum bir ara uzaklasmistin sonra ben nisan gbi telefon değişimi yaptim sonra da buranın sfresni unuttm diğer telefonda şifreyi hatırlat yapmsm oyuzden giremedim sonra bebeğin ihtiyaçları hazırlıklar derken unuttum.gitti dun işyerinde tekrar aklıma geldi mailime girdim bsyler yaptim en sonunda girdm

Altı ay yeterli kuzum alabilmen için ama kendin çıkınca alabiliyor musun onu bilmiyorum sene arttıkça alacağın miktar da artıyor ondan millet yıllarca bekliyor
inşallah ben de alırım ya
Giriş çıkış yapamazlar şikayet üzerine ceza alırlar.. Yani yaparlarsa..
Öyle bişey olmuştur ondan tazminat almştr
Sende giriş çıkış yoksa düzenli yattıysa alırsn

Affetmiommmmmmm
Yokk adamın paraya ihtiyacı varmış yani 3 yıllık tazminatını verdiler sıfırdan giriş yapılcak ben de şaşırdım da.neyse oluyosa çıkarsam ben de alırsam çok iyi olur ya

Onu demiommmmm
Kızmı erkekmi
Adı ne
Doğum ne zaman
Neler aldın
Sezeryanmı düşünüon normalmi
Ben kendn çıkınca alamıosn die biliorm
O adamın başka bişeyi vardır mutlaka

Onu demiommmmm
Kızmı erkekmi
Adı ne
Doğum ne zaman
Neler aldın
Sezeryanmı düşünüon normalmi

Ben kendn çıkınca alamıosn die biliorm
O adamın başka bişeyi vardır mutlaka
Haaaaa sen onu dion agshsiagsya
Bebiş kız
Adi Zeynep Asel olacak nasipse
Doğum Temmuz sonu görünüyor kuşum
Şuan icin normal gidiyoruz ama tabiki gidişat ne olur bilmiyoruz yani 36-37 gibi çatı muayenesi olacakmış o zaman net belli olucak ama isteğim normalden yana hangisi daha sağlıklı hayırlı olacaksa o olsun baloncukumm

Sen napuonnnn nasilsinnnn muallim karısı ,

Kız biz senle birmi doğurcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…