- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.221
Şimdi ilk uçakla ist gelip seni bulup dövmek istiyorumYok ya bugün gün verirlerse transfere kadar evi temizlerim diyordum. Bok götürsün umrumda değil. Heyecan falan da kalmadı
NasilllllllllllllllllllllllllKız biz senle birmi doğurcaz
yok bişeysi bebem bizden geçiyo ya bilgileri :) neyse pek ümidim yok bunlar bana vermez deOnu demiommmmm
Kızmı erkekmi
Adı ne
Doğum ne zaman
Neler aldın
Sezeryanmı düşünüon normalmi
Ben kendn çıkınca alamıosn die biliorm
O adamın başka bişeyi vardır mutlaka
Ohooo senin dünyadan habern yokNasilllllllllllllllllllllllll
Hamilemisinnnnnnn
sakaaaaaaaaaaa
Yeminnnn etttttttt
Yani taşeron şirketlerde giriş çıkış yapılırdı işçiler hak idda edemezdi haberlere felan çıktı hatta ondan snra taşeronu kaldırdılar ya.. Ordan diorm giriş çıkış olunca alınamaz dieyok bişeysi bebem bizden geçiyo ya bilgileri :) neyse pek ümidim yok bunlar bana vermez deha belki dedim
maşşallah bu sene kız senesi galiba sağlıkla gelsinHaaaaa sen onu dion agshsiagsya
Bebiş kız
Adi Zeynep Asel olacak nasipse
Doğum Temmuz sonu görünüyor kuşum
Şuan icin normal gidiyoruz ama tabiki gidişat ne olur bilmiyoruz yani 36-37 gibi çatı muayenesi olacakmış o zaman net belli olucak ama isteğim normalden yana hangisi daha sağlıklı hayırlı olacaksa o olsun baloncukumm
Sen napuonnnn nasilsinnnn muallim karısı ,
HaassssssssOhooo senin dünyadan habern yok
Biz senle knuşmayalı demek yaklaşık 8 ay olmuş
burda herşey mübahYani taşeron şirketlerde giriş çıkış yapılırdı işçiler hak idda edemezdi haberlere felan çıktı hatta ondan snra taşeronu kaldırdılar ya.. Ordan diorm giriş çıkış olunca alınamaz die
Eylülde tüpe başlayacam diodm zaten..Haassssssss
Ayyyyyyy
Harikkaaaaaaaaaaaaa
Gözün aydın bebegmmmmm cokkk cokkk sevindim maşallah maşallah masallahhhh cinsiyet neeeee
Ya ben en son martta buralarda idim iste ama.sen buraya ugramiodun cokkk yaniii ama o kadar uzun suredirr knusmuor olamayız zaten üyeligim o kadar yok benim
O zaman bilemiecem ama sanada tersleri var.. İnşallah sorun çkarmazlar..burda herşey mübah
Yk bebeğim gebeliğimi öğrendim 2 gn sonra kanamam oldu hastaneye yattm.. Dahada gelmedimDemekki sen hamile idin baloncukkkum sen sonradan itiraf ettin ona da ben denk gelemedimçekilik benim son adet tarihim 25 ekim falandı ben ondan sonra hamile kaldım, ve direkt kaldgmi söyledim ondan sonra da zaten birkaç ay knustuk5 sen buralardan biraz uzaklasmadan
Ayyy çok sevindim yaaaaEylülde tüpe başlayacam diodm zaten..
Doğal değil malumunuz tüple oldu..
Ama sonra aşırı zor günler geçirdm
Aylarca ayağa kalkmadm
Hastanelerde yattm.. Bebeğimin birini kaybettim vs vs vs bir sürü şey yaşadm..
Ama şimdi kızçem benimle
Arkadaş olurlar
O zaman bilemiecem ama sanada tersleri var.. İnşallah sorun çkarmazlar..
Hakkını alamadan gitme ama
Aynıyız nerdeyse 1 hafta varAyyy çok sevindim yaaaa
Gerçekten
Masallahhh canımım kizcelerimiz sağlıkla doğsun önemli.olan ookaçıncı haftadasnnnn
Çok hoş yaaaaAynıyız nerdeyse 1 hafta vartransferm senin yumurtlamana denk gelmiş
Herkes kız diyor valla anlamadmmaşşallah bu sene kız senesi galiba sağlıkla gelsin
Maşallah yok ben ilk 4 ay işe gitmedm ayağa kalkmadm.. Yemeğim bile yatakta..Çok hoş yaaaaben 31 e girdim isteee devamkee iş ev bebek dolanıp duruyom
İyice araştır ona göre ver istifani hiç bişi imzalama ama dikkat etinşallah ben de alırım ya
Yokk adamın paraya ihtiyacı varmış yani 3 yıllık tazminatını verdiler sıfırdan giriş yapılcak ben de şaşırdım da.neyse oluyosa çıkarsam ben de alırsam çok iyi olur ya
Bitmiş geçmiş gitmiş boşver daha düşünme çok şükürlerMaşallah yok ben ilk 4 ay işe gitmedm ayağa kalkmadm.. Yemeğim bile yatakta..
Off bir süri kötü şey
Allah kimseye yaşatmasn
Ayy neyseerr geride kaldı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?