Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu arada dün isim muhabbeti geçtide..
Espiri yaptm felan..
Lena oldu adı babasından anca bu isim çıkardı zaten
Erkeklere ölüm
anlamı ne kız sude buse erva eslem berra serra asel belinay reyyan çok güzel isimler varken
Maşallah yok ben ilk 4 ay işe gitmedm ayağa kalkmadm.. Yemeğim bile yatakta..
Off bir süri kötü şey
Allah kimseye yaşatmasn
Ayy neyseerr geride kaldı inşallah
geçti gitti sonu güzel olcak minik ellerini bizimle paylaş
İyice araştır ona göre ver istifani hiç bişi imzalama ama dikkat et
aynen nurum ama sanırım yakında eşimin yeri belli olcak çıkcam inşallah

Ben ayliz yada dünya istiodm
Ayliz isminin anlamı, Ayliz ne demektir, Ayliz ne anlama gelir? Ayliz isminin anlamı1. Cennette bir bahçe 2.Ay parıltısı.
güzelmiş aslında
Lena ismi Alina ve Helena isimlerinin sonundan gelmektedir. İbranice'de Magdalalı Kadın, Arapça'da bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Yunanca'da ise günışığı ya da ayışığı anlamına gelir.
Arapça kaynaklarda bizim için, bizden biri anlamlarına gelmektedir. Bizim için var olan, bizden olan bizim yanımızda olan gibi çeşitli manaları da içermektedir. Lena ismi ayrıca Kuran'da geçen isimlerden biridir. Kuran'da geçen bu kelime ayet içinde "bize" anlamında kullanılmıştır

Benm seçtiiim daha güzel itiraf edin uleyn

Kızzzz snowiiiişşşş
Özlemişim valla
Vallahi bende özlemişim
Bak yemin ediyorum vallaha da billahada dun girebildim daha yeni ilk geldim.hemen topikee sana baktım takvim Var mi diye gebeş takvmi yokkk dedim tüh yaaaaa
Sonrasndada yoğundum yarın yazarm topige dedim cktm

Ayy hadi inşallah eşine güzel yerler çıksın sende uzaklaş o iş yerinden

Kaç yıllık eVlisn canım ne zamandır deniyorsun
olabildiğince özet geçeyim canım
1 sene içinde 3 gebelik geçirdim.2 tanesi 2 ay arayla 8 haftalık kalbi hiç atmadı gelişimleri durdu.genetik test yaptırdık inversiyon 9 ve pıhtılaşma çıktı.sonra adet gecikmesiyle dr gtiim aşılama denicekken normal 3.ye kaldım.pıhtılaşma iğne ilaç hepsini kullandım 6 haftada kalbini duyduk(tamam bu sefer oldu dedik) 9+2 de kalbi gelişimi yine durdu.sonrada kalamadm zaten 1 başarısız tüp denemm oldu.amh m diplerde.adet düzensizliklerim oluştu.kürlerle falan geçen ay bir de kimyasal geçirdim..
işte böyle
Atarlı genç

Çok çalışman lazm
Dondurma ye
onun faydası yok ki

Sonuç olarak doktorlar falan ne dior peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…