- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.241
Kızzzz snowiiiişşşşBitmiş geçmiş gitmiş boşver daha düşünme çok şükürler
az kaldıiii sağlıkla gelsinlerde gerisi boş
Eylülde tüpe başlayacam diodm zaten..
Doğal değil malumunuz tüple oldu..
Ama sonra aşırı zor günler geçirdm
Aylarca ayağa kalkmadm
Hastanelerde yattm.. Bebeğimin birini kaybettim vs vs vs bir sürü şey yaşadm..
Ama şimdi kızçem benimle
Arkadaş olurlar
O zaman bilemiecem ama sanada tersleri var.. İnşallah sorun çkarmazlar..
Hakkını alamadan gitme ama
anlamı neBu arada dün isim muhabbeti geçtide..
Espiri yaptm felan..
Lena oldu adıbabasından anca bu isim çıkardı zaten
Erkeklere ölüm
geçti gitti sonu güzel olcak minik ellerini bizimle paylaşMaşallah yok ben ilk 4 ay işe gitmedm ayağa kalkmadm.. Yemeğim bile yatakta..
Off bir süri kötü şey
Allah kimseye yaşatmasn
Ayy neyseerr geride kaldı inşallah
aynen nurum ama sanırım yakında eşimin yeri belli olcak çıkcam inşallahİyice araştır ona göre ver istifani hiç bişi imzalama ama dikkat et
Ben ayliz yada dünya istiodmanlamı nekız sude buse erva eslem berra serra asel belinay reyyan çok güzel isimler varken
geçti gitti sonu güzel olcak minik ellerini bizimle paylaş
aynen nurum ama sanırım yakında eşimin yeri belli olcak çıkcam inşallah
Ayliz isminin anlamı, Ayliz ne demektir, Ayliz ne anlama gelir? Ayliz isminin anlamı1. Cennette bir bahçe 2.Ay parıltısı.Ben ayliz yada dünya istiodm
Benm seçtiiim daha güzel itiraf edin uleynAyliz isminin anlamı, Ayliz ne demektir, Ayliz ne anlama gelir? Ayliz isminin anlamı1. Cennette bir bahçe 2.Ay parıltısı.
güzelmiş aslında
Lena ismi Alina ve Helena isimlerinin sonundan gelmektedir. İbranice'de Magdalalı Kadın, Arapça'da bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Yunanca'da ise günışığı ya da ayışığı anlamına gelir.
Arapça kaynaklarda bizim için, bizden biri anlamlarına gelmektedir. Bizim için var olan, bizden olan bizim yanımızda olan gibi çeşitli manaları da içermektedir. Lena ismi ayrıca Kuran'da geçen isimlerden biridir. Kuran'da geçen bu kelime ayet içinde "bize" anlamında kullanılmıştır
Vallahi bende özlemişimKızzzz snowiiiişşşş
Özlemişim valla
YaaaaVallahi bende özlemişim
Bak yemin ediyorum vallaha da billahada dun girebildim daha yeni ilk geldim.hemen topikee sana baktım takvim Var mi diye gebeş takvmiyokkk dedim tüh yaaaaa
Sonrasndada yoğundum yarın yazarm topige dedim cktm
Ayy hadi inşallah eşine güzel yerler çıksın sende uzaklaş o iş yerindenanlamı nekız sude buse erva eslem berra serra asel belinay reyyan çok güzel isimler varken
geçti gitti sonu güzel olcak minik ellerini bizimle paylaş
aynen nurum ama sanırım yakında eşimin yeri belli olcak çıkcam inşallah
Zaten cok çekti şu iş yerinden...Ayy hadi inşallah eşine güzel yerler çıksın sende uzaklaş o iş yerinden
Aynen bende iş konusunda sert duruyorum işte başta ne anlastiysak o ek iş mi veriliyo yapmam iş yükü mu artiyo yapmam ortamı mi beğenmedim eyvallah demem cikarim bende öyle bı deliyim işteZaten cok çekti şu iş yerinden...
alternatifler olabilirdiBenm seçtiiim daha güzel itiraf edin uleyn
Ayy hadi inşallah eşine güzel yerler çıksın sende uzaklaş o iş yerinden
aynen canlarım hayırlısı artık.hayırlıysa olsun orası hayırlı değilse de hayırlı yerler açılsın.nZaten cok çekti şu iş yerinden...
Kaç yıllık eVlisn canım ne zamandır deniyorsunben ne zaman hamile olcam ya
Atarlı gençAynen bende iş konusunda sert duruyorum işte başta ne anlastiysak o ek iş mi veriliyo yapmam iş yükü mu artiyo yapmam ortamı mi beğenmedim eyvallah demem cikarim bende öyle bı deliyim işte
Çok çalışman lazmben ne zaman hamile olcam ya
Bebiş sevdim yine ohh deşarj oldum atarım falan kalmadıAtarlı genç
Çok çalışman lazm
Dondurma ye
olabildiğince özet geçeyim canımKaç yıllık eVlisn canım ne zamandır deniyorsun
onun faydası yok kiAtarlı genç
Çok çalışman lazm
Dondurma ye
o bile uyarıyo seniNe diyeceğini bilemedim
Sonuç olarak doktorlar falan ne dior peki canımolabildiğince özet geçeyim canım
1 sene içinde 3 gebelik geçirdim.2 tanesi 2 ay arayla 8 haftalık kalbi hiç atmadı gelişimleri durdu.genetik test yaptırdık inversiyon 9 ve pıhtılaşma çıktı.sonra adet gecikmesiyle dr gtiim aşılama denicekken normal 3.ye kaldım.pıhtılaşma iğne ilaç hepsini kullandım 6 haftada kalbini duyduk(tamam bu sefer oldu dedik) 9+2 de kalbi gelişimi yine durdu.sonrada kalamadm zaten 1 başarısız tüp denemm oldu.amh m diplerde.adet düzensizliklerim oluştu.kürlerle falan geçen ay bir de kimyasal geçirdim..
işte böyle
onun faydası yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?