- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.441
Künefeden sonra iki numaralı favori yemeğin.
Sırt üstü yatmak da yasak, bi o tarafa döneyim, bi bu tarafa döneyim, gece elli kere tuvalete kalkayım derken, bir de sabah kedinin tam dalmışken uyandırması. İki elimle koltuktan destek alamadan kalkamamam . Şimdilik gelişmeler bunlar.Günaydın dün uyumamanın acısını çıkardım sanırım akşam olmuşdün tüm gün kasık ağrım vardı gece de uyuyamadım eşimi aradım telefonda ağlayarak sonra sabah karşı uyudum.neden oldu bilmiyorum bünyem yürümeye alışık değil o mu dokundu acep kahvaltı yapıyım bari siz napıyorsunuz
,Evet yapıyorsun
Unutmaz oyyaaa dedim zaten sor adama çabuk bulsun bunun devamını diye ama adam da demiş ben de çok aradım da bulamadım daha doğrusu ona da bi müşterisi getirmiş öyle o da utancından gören olur diye etiketini hemen söküp atmışmışşimdide bulamıyomuş
yaaaa ama bizi görmez kisayfamızı unutmadıysa belki izliyodur gelir geri
GeleceksinBen gidiyom. Bugün sınırları çok aştım. Yarın şöyle bir uğrarım. Pazartesi inşallah güzel haberle gelebilirim
Ne yapalm cnmİyi diyelim iyi olalım canım
Migren ağrısı beni benden alıyor
Sen ve diğer kızlar napiyorsunuz
Hiç korkmadm gömdümKünefeden sonra iki numaralı favori yemeğin.
Hello bebekHelloğğ bebeklerim ve bebeklilerimGjlfmfmfmfsjsj
O senin tatliligin cnm. Herkesi mutlu ediyorsun burda. Maasallah pozitif enerji cok gerek hele bu zamanlarda. Allah gonlunuze gore versin hepinizin fistiklarAyyy ben imzayı unutuom hep
Abla bayılıorm sana ya
Cok sagol canim. Senin ic8n de boyle kalpler koyacagiz insallah guzel haberlerin gelecek en kisa zamanda.O an esti geçti kuzum daha doğrusu herif fena kızdı biz ne istiyorsak onu yapmadık mı hala yapicaz kim ne derse desin dedi hoş zati regl gelmedi bakalım gelsinde
Kıyamam acaba saç mi cikariyo Lena premses
Buralardayım kuzum bebiş sevmece falan derken giremedim
Kuzuuu sakın olumsuz dusunme nolur bişi kalmamış pztsi ye kadar 8 mm i geçer inşallah üzme tatlı canını nolursun.. hem tek embriyo yetiyo biliyorsun çok olması bişi degistirmiyo rabbim ol desin yeterki dua edelim inşallah tutunsun
Çok şükür ablam iyiyiz sen nasılsın
Ayyy çok sevindim ablammm inşallah devam edecek vakti gelince kucağına alacaksin sagsalim
Valla ben sırtı üstü yatıyorum henüz o aşamaya gelmedimSırt üstü yatmak da yasak, bi o tarafa döneyim, bi bu tarafa döneyim, gece elli kere tuvalete kalkayım derken, bir de sabah kedinin tam dalmışken uyandırması. İki elimle koltuktan destek alamadan kalkamamam . Şimdilik gelişmeler bunlar.
Midem bulanırsa şikayet etmem diyenlere şuan ağzımla gülmüyorum.Şikayet etmezsiniz çünkü şikayet etmeye haliniz kalmayacak zaten öğürmekten. ahahasdf Allah inşallah nasip etsin de tez zamanda görün emi.
Amin ablacımCok sagol canim. Senin ic8n de boyle kalpler koyacagiz insallah guzel haberlerin gelecek en kisa zamanda.
NapıyorsunAmin ablacım
Maşallah hamarat hatun kolay gelsinBacak oruyorum sen napiosun
Öyle yapıyorum ya maksat vakit geçirmek olsun bıraktım şimdi uykum geldi yarın birleştiririm bacaklarıMaşallah hamarat hatun kolay gelsinben de napıyım tv bakıyorum belgesel dışında bir şey yok öyle el işim olsa zaman daha çabuk geçerdi yakında battaniye başlıcam bir yılda bitiririm nasılsa sen bebene mi yapıyorsun
Allah seni napmasın kv yi çok fazla takıyorsun artık ne dese he de geç.ben popcorn battaniye istiyorum güzel model bakalım yapabilecek miyim.senin model güzelse seninkinden yaparım başla senÖyle yapıyorum ya maksat vakit geçirmek olsun bıraktım şimdi uykum geldi yarın birleştiririm bacaklarısorma battaniye başladıydim bende bitmeye yakın KV gördü hevesim kırıldı hamiş kalırsam devamını getirir bitiririm bakalım artik
Yok ya battaniyeyi bırakalı baya oldu bu Dr a başlamıştım bile tulum gibi oruyorum ben kendimi kimi sabah çekeyim hatirlat buna benzer bişi oruyorum çocuk üstünü acinmasin diye ben gibi deli yatarsaAllah seni napmasın kv yi çok fazla takıyorsun artık ne dese he de geç.ben popcorn battaniye istiyorum güzel model bakalım yapabilecek miyim.senin model güzelse seninkinden yaparım başla senAllah rahatlık versin
Ay bu çok hoşmuş ilk kez görüyorum bu modeldenYok ya battaniyeyi bırakalı baya oldu bu Dr a başlamıştım bile tulum gibi oruyorum ben kendimi kimi sabah çekeyim hatirlat buna benzer bişi oruyorum çocuk üstünü acinmasin diye ben gibi deli yatarsa
Çok kolay zor diil örmesi... Anasına çekerse yatar herif bile diyo sabaha yatağın alt tarafına nasıl gidiosun diyeAy bu çok hoşmuş ilk kez görüyorum bu modeldenüstü hiç açılmaz cidden ama minnak olcak zaten nasıl deli yatsın bebe dışarı çıkarken çok iyi olur Becerebilirsem yapayım
Hem arabada gezdirirken falan açılma derdi olmaz diğer battaniyeler büyük gelir bunun içine koyup arabasına rahat koyabilirsin ben öyle dusundumAy bu çok hoşmuş ilk kez görüyorum bu modeldenüstü hiç açılmaz cidden ama minnak olcak zaten nasıl deli yatsın bebe dışarı çıkarken çok iyi olur Becerebilirsem yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?