Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sırt üstü yatmak da yasak, bi o tarafa döneyim, bi bu tarafa döneyim, gece elli kere tuvalete kalkayım derken, bir de sabah kedinin tam dalmışken uyandırması. İki elimle koltuktan destek alamadan kalkamamam . Şimdilik gelişmeler bunlar.
Midem bulanırsa şikayet etmem diyenlere şuan ağzımla gülmüyorum. Şikayet etmezsiniz çünkü şikayet etmeye haliniz kalmayacak zaten öğürmekten. ahahasdf Allah inşallah nasip etsin de tez zamanda görün emi.

Evet yapıyorsun
,

Unutmaz o
Ben onu bilirim..
Bence izliodur

O değilde bizim macunu bulmak gerek

Ben gidiyom. Bugün sınırları çok aştım. Yarın şöyle bir uğrarım. Pazartesi inşallah güzel haberle gelebilirim
Geleceksin
İyi diyelim iyi olalım canım
Migren ağrısı beni benden alıyor
Sen ve diğer kızlar napiyorsunuz
Ne yapalm cnm
Şuan herşey stabill

Künefeden sonra iki numaralı favori yemeğin.
Hiç korkmadm gömdüm

Cok sagol canim. Senin ic8n de boyle kalpler koyacagiz insallah guzel haberlerin gelecek en kisa zamanda.

Valla ben sırtı üstü yatıyorum henüz o aşamaya gelmedim yüzüstü yatmıyorum ama yana yatarken hafif yüzüstüye yakın oluyo oda uzun sürmüyor.çok pozisyon değişiyorum yan yatarken kolum uyuşup ağrıyor uyanıyorum zor işler.henüz gece tuvalete kalkmalarım başlamadı çünkü ne zaman su içsem tuvaletim geliyor.yatmadan önce gidince vücutta su kalmıyor sen ağırlaşmışsın baya 1 2 ay sonra öyle olucam sanırım.Allah kolaylık versin uyumadan zor ya Allah tez zamanda arkilere nasip etsin ama rahat hamilelik nasip etsin kusarak 3 ay öyle hiç kolay olmaz

Bacak oruyorum sen napiosun
Maşallah hamarat hatun kolay gelsin ben de napıyım tv bakıyorum belgesel dışında bir şey yok öyle el işim olsa zaman daha çabuk geçerdi yakında battaniye başlıcam bir yılda bitiririm nasılsa sen bebene mi yapıyorsun

Eklentiler

• 5C6BA250-7DD4-4E78-AF50-30E6CD24421E.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 23
Öyle yapıyorum ya maksat vakit geçirmek olsun bıraktım şimdi uykum geldi yarın birleştiririm bacakları sorma battaniye başladıydim bende bitmeye yakın KV gördü hevesim kırıldı hamiş kalırsam devamını getirir bitiririm bakalım artik

Allah seni napmasın kv yi çok fazla takıyorsun artık ne dese he de geç.ben popcorn battaniye istiyorum güzel model bakalım yapabilecek miyim.senin model güzelse seninkinden yaparım başla sen Allah rahatlık versin

Allah seni napmasın kv yi çok fazla takıyorsun artık ne dese he de geç.ben popcorn battaniye istiyorum güzel model bakalım yapabilecek miyim.senin model güzelse seninkinden yaparım başla sen Allah rahatlık versin
Yok ya battaniyeyi bırakalı baya oldu bu Dr a başlamıştım bile tulum gibi oruyorum ben kendimi kimi sabah çekeyim hatirlat buna benzer bişi oruyorum çocuk üstünü acinmasin diye ben gibi deli yatarsa

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-30-01-54-55-498_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 27
Yok ya battaniyeyi bırakalı baya oldu bu Dr a başlamıştım bile tulum gibi oruyorum ben kendimi kimi sabah çekeyim hatirlat buna benzer bişi oruyorum çocuk üstünü acinmasin diye ben gibi deli yatarsa
Ay bu çok hoşmuş ilk kez görüyorum bu modelden üstü hiç açılmaz cidden ama minnak olcak zaten nasıl deli yatsın bebe dışarı çıkarken çok iyi olur Becerebilirsem yapayım

Ay bu çok hoşmuş ilk kez görüyorum bu modelden üstü hiç açılmaz cidden ama minnak olcak zaten nasıl deli yatsın bebe dışarı çıkarken çok iyi olur Becerebilirsem yapayım
Çok kolay zor diil örmesi... Anasına çekerse yatar herif bile diyo sabaha yatağın alt tarafına nasıl gidiosun diye

Hem arabada gezdirirken falan açılma derdi olmaz diğer battaniyeler büyük gelir bunun içine koyup arabasına rahat koyabilirsin ben öyle dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…