- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.841
Gelecek canimm, sağlıkla gelecek minnosİnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bekliyoruz bakalım
Pare'nin çevresindeki insanlardan yana bi yüzü gülemedi. Ne kadar arıza varsa bu kızı buluyor. Bugün doktora gitmişti ayrıntılı her şeyine bakılsın diye. Kan verememiş yarına kalmış ona canı sıkıldı. Üstüne de iş yerindeki insanlar saçma saçma dedikodu çevirmiş
Öyle yarına kısmetmiş. Zaten bu gittiğim doktor geçen seferde regl 3.gunu almıştı. Yine aynı en azından İnofolic nasıl kullanılacak onu öğrendim. Direk haftaya da yumurta takibine geçiyoruz o da iyi birşey... Eşimin bende sperm testi verecem demesi de iyi birşey...bu iki çeşit insanın aynı ortamda olması, ikisinin de erkek olması... Bu kadar mı denk gelir ve canımHayırlısıyla inşallah o günleri de görürüz. Hala o kadar uzak gibi geliyor kii
Amin amin inşallah. Hepimiz güzel haberler verelim artık hep
Paresilaaa Pareem yazamadım sana. Hayırlısıyla her şey güzel olacak inşallah. Bugün kan veremediysen de üzülme. Sonuçlar güzel olsun, yarın olsun. Dan dun insanların hepsini at çöpe. Arkandan konuşan gelsin yiyorsa yüzüne söylesin. Yüzüne söylemeye cesareti olmayan insanı zaten hiç dikkate bile alma. "Yanında kimse gelemiyorsa doktora ben geleyim mi?" diyen insanlar gibi güzel insanlarla karşılaştırsın Allah her daim
Etrafım zırtapoz dolu... doktora gittim ya arkamdan kesin hamile .. o yüzden gidiyor demiş. Sen erkek adamsın benim ne için gittiğimden sanane...ben hasta olamam mı...sadece hamilelik için mi giderim.ya da kadınlar sadece bunun için mi gider....ilginç bu insanlar...Aminnn canimm, oyle gelir ama bak gor dibinde bitiverecek
Paresilaaa paremle ilgili ne kacirdimmm, kuzum napiyosunnn?
Bu tip insanlar her yerde olmak zorunda mi ya... Gerçekten enerji emiyorlar, olmasa da olurlar....... Hic takılma be kuzum, cidden insanlar sadece yorum yapmak icin yaşıyorlar hayatlarini ne kadar boslar aslinda .. aglamak iyi gelmistir canim benim.. tedavi eden bir yanı var. Cok güzel olacak inan bana, kimseyi duyma gerekli cevabı da ver cekinme. İcine dert olacağına birak kirilsinlar...Öyle yarına kısmetmiş. Zaten bu gittiğim doktor geçen seferde regl 3.gunu almıştı. Yine aynı en azından İnofolic nasıl kullanılacak onu öğrendim. Direk haftaya da yumurta takibine geçiyoruz o da iyi birşey... Eşimin bende sperm testi verecem demesi de iyi birşey...bu iki çeşit insanın aynı ortamda olması, ikisinin de erkek olması... Bu kadar mı denk gelir ve canım
Etrafım zırtapoz dolu... doktora gittim ya arkamdan kesin hamile .. o yüzden gidiyor demiş. Sen erkek adamsın benim ne için gittiğimden sanane...ben hasta olamam mı...sadece hamilelik için mi giderim.ya da kadınlar sadece bunun için mi gider....ilginç bu insanlar...
Hastanede eski anılarim da canlandı.orays gidişim hıçkıra hıçkıra aglayişım... Kadınların eşleri ile gelip gülüp eglenmeleri...dokturun güzel haber ile mi geldin demesi... Reglin de verdiği duygusallıkla bolcana ağladım. ..
O güç sende var canım parem benimOrası öyle canım hani derler ya kul plan yapsın Kader güler diye o hesap
Bugünlük gücüm yerlerde ama toparlanacagim neleri atlattım dönüp bakıyorum arkama...bunu da atlatirim sevdiklerim sayesinde...güzel haberler veririm...sen nasılsın paşa nasıl fasülye nasıl
Eşinin test verecek olmasına ayrı sevindim. İyi bir ürolog bulabildiniz mi? Ege Can Şerefoğlu'nu çok methediyorlar ama ben çok araştırmadım. İyi bir doktora denk gelirsiniz inşallah. Tüm tetkiklerini güzelce yaparlar onun da, ne var ne yok çıkar aradanÖyle yarına kısmetmiş. Zaten bu gittiğim doktor geçen seferde regl 3.gunu almıştı. Yine aynı en azından İnofolic nasıl kullanılacak onu öğrendim. Direk haftaya da yumurta takibine geçiyoruz o da iyi birşey... Eşimin bende sperm testi verecem demesi de iyi birşey...bu iki çeşit insanın aynı ortamda olması, ikisinin de erkek olması... Bu kadar mı denk gelir ve canım
Etrafım zırtapoz dolu... doktora gittim ya arkamdan kesin hamile .. o yüzden gidiyor demiş. Sen erkek adamsın benim ne için gittiğimden sanane...ben hasta olamam mı...sadece hamilelik için mi giderim.ya da kadınlar sadece bunun için mi gider....ilginç bu insanlar...
Hastanede eski anılarim da canlandı.orays gidişim hıçkıra hıçkıra aglayişım... Kadınların eşleri ile gelip gülüp eglenmeleri...dokturun güzel haber ile mi geldin demesi... Reglin de verdiği duygusallıkla bolcana ağladım. ..
Amin hayırlısıyla inşallah. Avokadonun iyisini bu aralar zor buluyorum ama buldukça alıyorum. Dikkat ediyorum ben de onaMaasallah canimDualarimiz seninle Insallah Cok saglikli bir transfer olsun, mutlulukla guzel sonuclarinizi duyalim insallah. Bu surecte avocado yemeyi ihmal etme. Cok faydaliymis tutumada diye ikumustum. Normalde de faydali zaten
Evet çıkarmadılar bir anda yok oldular.kardeşleri gördüm de ağlayan kadın pek samimi gelmedi bana.program boyu ağladı belki de ondanOnları bı sonraki gün çıkardı bida çıkarmadı.. üç kardeşi gördün mü diğer kardeşlerini bulmaya gelmişler neşe adlı kız foto yu gorunce geldi geldi diye nasıl sevindi... Yani bugünde ağlayacak bişey buldum
Numunelik seçme bu kişi valla bak. Bazen çıldırtıyor beni... Zaten konuşmuyordum onla..bazı sebeplerden konuşmaya başlamıştım. Yine istiyor ki gel tartış... geldi gelmez mi dışarı ağlayarak atmazsam farklı yerlerden sorun çıkar... bunlar iyi günlerin mi... Herkese bir konuda mutlaka profesör zaten ve mutsuzluktan mutlu oluyor..Bu tip insanlar her yerde olmak zorunda mi ya... Gerçekten enerji emiyorlar, olmasa da olurlar....... Hic takılma be kuzum, cidden insanlar sadece yorum yapmak icin yaşıyorlar hayatlarini ne kadar boslar aslinda .. aglamak iyi gelmistir canim benim.. tedavi eden bir yanı var. Cok güzel olacak inan bana, kimseyi duyma gerekli cevabı da ver cekinme. İcine dert olacağına birak kirilsinlar...
Ben de enerji emen insanlardan hic haz etmiyorm. Yogunum ya bu aralar, son zamanlarin tabii, sonra bunu bulamayacaksin, bunlar iyi günlerin, bu gunleri arayacaksın vs vsvs. Ben de dedim hangi gun bir önceki gunu aramıyoruz ki? Sustu o zaman.. ya hep olumsuzluktan beslenmey hazir kan emiciler var, nasıl kafa bilmiyorum.
Sen on numarasın, fasülye bomba gibi, Allah'ım senin bu oğluşun ne böyle yaO güç sende var canım parem benim
Ben nasılım bilmiom fasulye şimdilik iyi galiba oğlanda okula başladı bugün okulda bir etkinlik yapmışlar annemin valizinde ne var diye bizimki bir bebek çizmiş öğretmenine de kardeşim yazdırmıs
Canım dün lak diye dedi. Ben daha araştırmadım sanırım kendisi bakıyor. Ama bakacağım... Amin canım inşallah...Eşinin test verecek olmasına ayrı sevindim. İyi bir ürolog bulabildiniz mi? Ege Can Şerefoğlu'nu çok methediyorlar ama ben çok araştırmadım. İyi bir doktora denk gelirsiniz inşallah. Tüm tetkiklerini güzelce yaparlar onun da, ne var ne yok çıkar aradan
Canım bugün sadece test vereceğim... Asıl bomba Çarşamba
niye üzülüyon parem güzel çıkacak inşallahKanımızı verdik. Saat 1 de çıkacak sonuç
Kendim bakabilirim ama bakamayacagim sanırım
Sağol aşkoşumNumunelik seçme bu kişi valla bak. Bazen çıldırtıyor beni... Zaten konuşmuyordum onla..bazı sebeplerden konuşmaya başlamıştım. Yine istiyor ki gel tartış... geldi gelmez mi dışarı ağlayarak atmazsam farklı yerlerden sorun çıkar... bunlar iyi günlerin mi... Herkese bir konuda mutlaka profesör zaten ve mutsuzluktan mutlu oluyor..
Sen on numarasın, fasülye bomba gibi, Allah'ım senin bu oğluşun ne böyle yamaşallah yavruna çok çok iyi bir abi olacak
Canım dün lak diye dedi. Ben daha araştırmadım sanırım kendisi bakıyor. Ama bakacağım... Amin canım inşallah...
Canım bugün sadece test vereceğim... Asıl bomba Çarşamba
Güzel çıkacak bak gör canım sakin olKanımızı verdik. Saat 1 de çıkacak sonuç
Kendim bakabilirim ama bakamayacagim sanırım
Günaydın canımGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?