Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelecek canimm, sağlıkla gelecek minnos

Ne demis gereksiz insanlar yaaa, offfff! Ne aptal insanlarla bir arada yasamak zorunda kaliyoruzzzz

Öyle yarına kısmetmiş. Zaten bu gittiğim doktor geçen seferde regl 3.gunu almıştı. Yine aynı en azından İnofolic nasıl kullanılacak onu öğrendim. Direk haftaya da yumurta takibine geçiyoruz o da iyi birşey... Eşimin bende sperm testi verecem demesi de iyi birşey...bu iki çeşit insanın aynı ortamda olması, ikisinin de erkek olması... Bu kadar mı denk gelir ve canım
Aminnn canimm, oyle gelir ama bak gor dibinde bitiverecek

Paresilaaa paremle ilgili ne kacirdimmm, kuzum napiyosunnn?
Etrafım zırtapoz dolu... doktora gittim ya arkamdan kesin hamile .. o yüzden gidiyor demiş. Sen erkek adamsın benim ne için gittiğimden sanane...ben hasta olamam mı...sadece hamilelik için mi giderim.ya da kadınlar sadece bunun için mi gider....ilginç bu insanlar...
Hastanede eski anılarim da canlandı.orays gidişim hıçkıra hıçkıra aglayişım... Kadınların eşleri ile gelip gülüp eglenmeleri...dokturun güzel haber ile mi geldin demesi... Reglin de verdiği duygusallıkla bolcana ağladım. ..

Bu tip insanlar her yerde olmak zorunda mi ya... Gerçekten enerji emiyorlar, olmasa da olurlar....... Hic takılma be kuzum, cidden insanlar sadece yorum yapmak icin yaşıyorlar hayatlarini ne kadar boslar aslinda .. aglamak iyi gelmistir canim benim.. tedavi eden bir yanı var. Cok güzel olacak inan bana, kimseyi duyma gerekli cevabı da ver cekinme. İcine dert olacağına birak kirilsinlar...
Ben de enerji emen insanlardan hic haz etmiyorm. Yogunum ya bu aralar, son zamanlarin tabii, sonra bunu bulamayacaksin, bunlar iyi günlerin, bu gunleri arayacaksın vs vsvs. Ben de dedim hangi gun bir önceki gunu aramıyoruz ki? Sustu o zaman.. ya hep olumsuzluktan beslenmey hazir kan emiciler var, nasıl kafa bilmiyorum.

O güç sende var canım parem benim
Ben nasılım bilmiom fasulye şimdilik iyi galiba oğlanda okula başladı bugün okulda bir etkinlik yapmışlar annemin valizinde ne var diye bizimki bir bebek çizmiş öğretmenine de kardeşim yazdırmıs

Eşinin test verecek olmasına ayrı sevindim. İyi bir ürolog bulabildiniz mi? Ege Can Şerefoğlu'nu çok methediyorlar ama ben çok araştırmadım. İyi bir doktora denk gelirsiniz inşallah. Tüm tetkiklerini güzelce yaparlar onun da, ne var ne yok çıkar aradan

Maasallah canim Dualarimiz seninle Insallah Cok saglikli bir transfer olsun, mutlulukla guzel sonuclarinizi duyalim insallah.Bu surecte avocado yemeyi ihmal etme. Cok faydaliymis tutumada diye ikumustum. Normalde de faydali zaten
Amin hayırlısıyla inşallah. Avokadonun iyisini bu aralar zor buluyorum ama buldukça alıyorum. Dikkat ediyorum ben de ona

Evet çıkarmadılar bir anda yok oldular.kardeşleri gördüm de ağlayan kadın pek samimi gelmedi bana.program boyu ağladı belki de ondan yazık diğer kardeşler engelli onlara üzüldüm ben Allah yardımcıları olsun Belki yardım toplamaya çıkmışlardır artık çoğu kişi öyle yapıyor

Numunelik seçme bu kişi valla bak. Bazen çıldırtıyor beni... Zaten konuşmuyordum onla..bazı sebeplerden konuşmaya başlamıştım. Yine istiyor ki gel tartış... geldi gelmez mi dışarı ağlayarak atmazsam farklı yerlerden sorun çıkar... bunlar iyi günlerin mi... Herkese bir konuda mutlaka profesör zaten ve mutsuzluktan mutlu oluyor..
Sen on numarasın, fasülye bomba gibi, Allah'ım senin bu oğluşun ne böyle ya maşallah yavruna çok çok iyi bir abi olacak
Canım dün lak diye dedi. Ben daha araştırmadım sanırım kendisi bakıyor. Ama bakacağım... Amin canım inşallah...
Günaydın kızçeler

Paresilaaa bebeğim güzel haberlerle
Canım bugün sadece test vereceğim... Asıl bomba Çarşamba

Sağol aşkoşum inşallah teyzesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…