- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.861
Günaydın bu haftanın güzeliGünayd️
Hadi geçmiş olsun. Güzel sonuçlar gelsin inşallah. Olmayanın da çaresi var. Çözüme yaklaştıracak seni böyle düşün Parem. Çok şükür imkanlarımız var, doktora/tedaviye erişebilir durumdayız. Bir yola çıktın gibi düşün artık. Elin kolun bağlı beklemiyorsun, bir şeyler yapıyorsun bebeğine daha erken kavuşabilmek içinKanımızı verdik. Saat 1 de çıkacak sonuç
Kendim bakabilirim ama bakamayacagim sanırım
İstedi canım tüm hormonlarıniye üzülüyon parem güzel çıkacak inşallah
amh tekrar istediler mi
İnşallah canım inşallahGüzel çıkacak bak gör canım sakin ol
Şu tetzelerimin olayı olmasaydı belki bir tık daha olumlu bakardım ama yok bakamıyorumHadi geçmiş olsun. Güzel sonuçlar gelsin inşallah. Olmayanın da çaresi var. Çözüme yaklaştıracak seni böyle düşün Parem. Çok şükür imkanlarımız var, doktora/tedaviye erişebilir durumdayız. Bir yola çıktın gibi düşün artık. Elin kolun bağlı beklemiyorsun, bir şeyler yapıyorsun bebeğine daha erken kavuşabilmek için
Mucize bir baktır bacım kandan bakılıyormuki herşeyin bir çaresi var çok şükür ki önemli olan nedeni bulabilmek inşallah öle bişey yoktur da olsa bilemezmiydi drlar şimdiye kadarCd56 katil hücre testi varmış hiç bi dr bana bundan bahsetmedi..kızlar kalbim yerinden çıkacakya benim sebebim de oysa
arkadaşın birine buna dair ilaçlar vermişler serumlar falan ve hamileliği çok şükür güzel ilerlemiş
kan sulandırıcı kullanmasına rağmen o da 3 düşük yapmış Allah m içim patlayacak
iyi düşün iyi olsun paremİstedi canım tüm hormonları
Zaten o yüzden korkuyorum
İnşallah canım inşallah
Kız o ne ki ilk defa duydumCd56 katil hücre testi varmış hiç bi dr bana bundan bahsetmedi..kızlar kalbim yerinden çıkacakya benim sebebim de oysa
arkadaşın birine buna dair ilaçlar vermişler serumlar falan ve hamileliği çok şükür güzel ilerlemiş
Napiyorsun fistikimGünaydın canım
Hangi Dr a gitmiş kuzum git sende o Dr a yaptirCd56 katil hücre testi varmış hiç bi dr bana bundan bahsetmedi..kızlar kalbim yerinden çıkacakya benim sebebim de oysa
Kuzum benim annemler bu yüzden hiç bilmiyor bile. Ablalarım tüp sürecini daha 2-3 hafta önce öğrendi her şey olup bitmiş transferi beklerken. Ona rağmen evli ablam iyi niyetle olduğunu düşündüğü bazı dan dun laflar etti. Oturdum ağladım kaç kere. Sen olabildiğince paylaşmamaya çalış. Kendini ve eşini kimseyle kıyaslama. Kimsenin bedeni bir diğeriyle aynı değil. Kaldı ki teyzenin şartlarıyla seninkiler de bir değil. Her şeyin bir çözümü var. Böyle düşün, üzüntü stret bu süreçte en hayatımızda olmaması gereken şeyler. Önümüzde engel olmaktan başka bir işe yaramaz bunlarŞu tetzelerimin olayı olmasaydı belki bir tık daha olumlu bakardım ama yok bakamıyorum
Anneme anlattım ya onlar hiç hamile kalmamıştı sen kaldın sakin öyle düşünme ne olursa olsun arkandayız ne gerekirse yapacağız dedi
O öyle deyince daha kötü oldum
Bunu duymuştum. Yaptırabiliyorsan yaptır. Bu çıkarsa bile tedavi uyguluyorlar hallediyorlar yani. Güzel bir doktor bulsan artık ya çevre illere git gerekirseCd56 katil hücre testi varmış hiç bi dr bana bundan bahsetmedi..kızlar kalbim yerinden çıkacakya benim sebebim de oysa
yok beyazım hiç bi dr fsh amh e2 tsh testleri dışında hiç bir testime bakmadı.şuna da bakalım diye hiç bir öneri de sunmadı.sıradan herkese verdiği şeyleri verdi.ne kan puhtılaşma düzeyime ne rahimde perde yapışıklık tüpte tıkanıklık olabileceğine dair rahim filmine ne bu katil hücrelere hiç bişeye bakmadı ya.ki tekrar kürtajlarda bunlar olabiliyomuş.Mucize bir baktır bacım kandan bakılıyormuki herşeyin bir çaresi var çok şükür ki önemli olan nedeni bulabilmek inşallah öle bişey yoktur da olsa bilemezmiydi drlar şimdiye kadar
Aynen kuzum, aktif ve yoğun biriyim surekli cevrem de bunu söylüyor hep, olsun da bakalım yapabilcen mi, cocuk olmayınca tabii oyle olunur vs! Yahu herhalde cocuk yavaslatacak ama ben de cocugum var diye kendimi salma niyetinde değilim, benim birsuru cocuklu arkadaslarim da var yerinde durmayan. Onceliklerin diziler mi aktiviteler mi önemli olan o. Sanki ben demişim ki aman nolcak cocuk dedigin nedir yine hepsini yaparim vsNumunelik seçme bu kişi valla bak. Bazen çıldırtıyor beni... Zaten konuşmuyordum onla..bazı sebeplerden konuşmaya başlamıştım. Yine istiyor ki gel tartış... geldi gelmez mi dışarı ağlayarak atmazsam farklı yerlerden sorun çıkar... bunlar iyi günlerin mi... Herkese bir konuda mutlaka profesör zaten ve mutsuzluktan mutlu oluyor..
Sen on numarasın, fasülye bomba gibi, Allah'ım senin bu oğluşun ne böyle yamaşallah yavruna çok çok iyi bir abi olacak
Canım dün lak diye dedi. Ben daha araştırmadım sanırım kendisi bakıyor. Ama bakacağım... Amin canım inşallah...
Canım bugün sadece test vereceğim... Asıl bomba Çarşamba
canım ben daha önce duymuştum bazı insaların vücudu bebeği yabancı zararlı bişey olarak algılayıp bebeği öldürüyomuş diye.ama devamını araştırmadım ben de öyle bişey yoktur diye.ama şimdi öğrenince benim bağışıklığım güçlü kolay kolay hasta olmam Allah a şükür.bu da güçlü bağışıklığı olanlarda oluyomuş.Kız o ne ki ilk defa duydum
sordum da söylemedi kuzum yaHangi Dr a gitmiş kuzum git sende o Dr a yaptir
evet canım gideceğim nicel taşdemir kesin inşallah.ancak son bi dr var bi kez de ona gideceğim sonra yoluma bakacağım inşallahBunu duymuştum. Yaptırabiliyorsan yaptır. Bu çıkarsa bile tedavi uyguluyorlar hallediyorlar yani. Güzel bir doktor bulsan artık ya çevre illere git gerekirse
Gittiğinde Dr a kendin söyle bakalım ne diyecekcanım ben daha önce duymuştum bazı insaların vücudu bebeği yabancı zararlı bişey olarak algılayıp bebeği öldürüyomuş diye.ama devamını araştırmadım ben de öyle bişey yoktur diye.ama şimdi öğrenince benim bağışıklığım güçlü kolay kolay hasta olmam Allah a şükür.bu da güçlü bağışıklığı olanlarda oluyomuş.
sordum da söylemedi kuzum ya
evet canım gideceğim nicel taşdemir kesin inşallah.ancak son bi dr var bi kez de ona gideceğim sonra yoluma bakacağım inşallah
CD56 testi çocuk sahibi olmak isteyen, öncesinde 2 veya daha fazla düşüğü olan hastalara uygulanabilir. Ayrıca daha önce geçirilen tüp bebek tedavilerinde 3 ya da daha fazla iyi kalitede embriyo transfer edilmesine rağmen gebelik oluşmayan hastalarda uygulanabilir.prof Dr Cem ficicioglu nun açıklaması bucanım ben daha önce duymuştum bazı insaların vücudu bebeği yabancı zararlı bişey olarak algılayıp bebeği öldürüyomuş diye.ama devamını araştırmadım ben de öyle bişey yoktur diye.ama şimdi öğrenince benim bağışıklığım güçlü kolay kolay hasta olmam Allah a şükür.bu da güçlü bağışıklığı olanlarda oluyomuş.
sordum da söylemedi kuzum ya
evet canım gideceğim nicel taşdemir kesin inşallah.ancak son bi dr var bi kez de ona gideceğim sonra yoluma bakacağım inşallah
Nicel'e Anne Olmak İsteyenler sayfasında Zeymus diye bir arkadaş gidiyor. Tüpe başladı hatta. Anlattığı kadarıyla bayağı iyi. Ben daha önce de burada yorumlarını okumuştum adamın. Bayağı etik yaklaşıyor olaya ve bütün olumsuz ihtimalleri bertaraf etmeye çalışıyormuş. İnşallah sen de bir an önce ne varmış ne yokmuş öğrenip önüne bakabilirsinevet canım gideceğim nicel taşdemir kesin inşallah.ancak son bi dr var bi kez de ona gideceğim sonra yoluma bakacağım inşallah
Ben de şey diye okumuştum. Vücudun genel bağışıklığıyla rahmin bağışıklığı farklıymış. Sistemler ayrı çalışıyormuş yani. Serumla falan destekliyorlar rahmi bildğim kadarıylacanım ben daha önce duymuştum bazı insaların vücudu bebeği yabancı zararlı bişey olarak algılayıp bebeği öldürüyomuş diye.ama devamını araştırmadım ben de öyle bişey yoktur diye.ama şimdi öğrenince benim bağışıklığım güçlü kolay kolay hasta olmam Allah a şükür.bu da güçlü bağışıklığı olanlarda oluyomuş.
evet nurum aynenCD56 testi çocuk sahibi olmak isteyen, öncesinde 2 veya daha fazla düşüğü olan hastalara uygulanabilir. Ayrıca daha önce geçirilen tüp bebek tedavilerinde 3 ya da daha fazla iyi kalitede embriyo transfer edilmesine rağmen gebelik oluşmayan hastalarda uygulanabilir.prof Dr Cem ficicioglu nun açıklaması bu
aynen canım benim inşallah artık yaa bi görebilsek önümüzüNicel'e Anne Olmak İsteyenler sayfasında Zeymus diye bir arkadaş gidiyor. Tüpe başladı hatta. Anlattığı kadarıyla bayağı iyi. Ben daha önce de burada yorumlarını okumuştum adamın. Bayağı etik yaklaşıyor olaya ve bütün olumsuz ihtimalleri bertaraf etmeye çalışıyormuş. İnşallah sen de bir an önce ne varmış ne yokmuş öğrenip önüne bakabilirsin
farklılığını bilmiyorum kuzum da anestezili ile rahimden parça mı ne alınıyomuş ya da kan testinde de yapılıyomuşBen de şey diye okumuştum. Vücudun genel bağışıklığıyla rahmin bağışıklığı farklıymış. Sistemler ayrı çalışıyormuş yani. Serumla falan destekliyorlar rahmi bildğim kadarıyla
aynen nurum öyle yapcamGittiğinde Dr a kendin söyle bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?