- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.881
Herşey güzel olacak mucizem sende kavusacaksin bu sefer mucizen sagsalimevet nurum aynen
aynen canım benim inşallah artık yaa bi görebilsek önümüzü
farklılığını bilmiyorum kuzum da anestezili ile rahimden parça mı ne alınıyomuş ya da kan testinde de yapılıyomuş
evet serum desteği veriyolarmış
aynen nurum öyle yapcam
aminnnnn nurum aminn.Herşey güzel olacak mucizem sende kavusacaksin bu sefer mucizen sagsalim
Canım bir doktora görün kendi kendine kurma. Kafada kurmak çok tehlikeli, hepimiz bu süreçte aynısını yapıyoruzCd56 katil hücre testi varmış hiç bi dr bana bundan bahsetmedi..kızlar kalbim yerinden çıkacakya benim sebebim de oysa
arkadaşın birine buna dair ilaçlar vermişler serumlar falan ve hamileliği çok şükür güzel ilerlemiş
kan sulandırıcı kullanmasına rağmen o da 3 düşük yapmış Allah m içim patlayacak
Kuzum hayırlı sonuçlar çksn inşallahKanımızı verdik. Saat 1 de çıkacak sonuç
Kendim bakabilirim ama bakamayacagim sanırım
Zaten ben bu ülkede hiç bişeye anlam veremiorm...Cd56 katil hücre testi varmış hiç bi dr bana bundan bahsetmedi..kızlar kalbim yerinden çıkacakya benim sebebim de oysa
arkadaşın birine buna dair ilaçlar vermişler serumlar falan ve hamileliği çok şükür güzel ilerlemiş
kan sulandırıcı kullanmasına rağmen o da 3 düşük yapmış Allah m içim patlayacak
evet kuzum belkide sorun oysa belki de çözüm de oGünaydın gün güzelleri
Canım bir doktora görün kendi kendine kurma. Kafada kurmak çok tehlikeli, hepimiz bu süreçte aynısını yapıyoruzBelki de onla hiç ilgisi yoktur bambaşka bir şeydir. Doktora görünmeyi ihmal etme ama sakın. Hem öyle bir şey varsa bile kendin yazmışsın arkadaşın çözüm bulmuş. Belki sana da çare olur işte
Nurzfr Canım güzel haberlerini alalım inş Ben inanıyorum burdaki iyi dileklerle çok güzel atlatacaksın bu süreci. Bize bebiş haberi veriğin günleri görücez
Paresilaaa cımm kuzum sıkma canını. Sen dışarı kulağını kapa, eşinle kendi yolunuzu çizin sadece. Eşinin muayene olmak istemesine de çok sevindim. Güzel şeylerin başlangıcı artık demekki Erkekler zaten biraz geç bu sürece girmeyi kabulleniyorlar bence. Artık gurur mu yapıyorlar nedir biraz geç harekete geçiyorlar diye gözlemliyorum hep etrafımda. Test sonuçların netleşince yaz mutlaka merak ederiz
Yok kuzum 2bucukta, bekliyorum heyecanlaaaadayler dayler gördnmü minnoşu cnm
Oyy güzel haberlerle inşallahYok kuzum 2bucukta, bekliyorum heyecanlaaaa
ayne öyle baluşumKuzum hayırlı sonuçlar çksn inşallah
Zaten ben bu ülkede hiç bişeye anlam veremiorm...
Eğer zenginsen ve bunu biliyorlarsa son sürat ilgi alaka... Herşey mükemmel..
Ama sıradan bir vatandaşsan kendin öğren modundayız..
Sonra derlerki sağlıkta devrim yaptık..
Yaptkları tek şey ülkenin anasını ağlatmak....
Bazen böyle bir ülkeye cpck getirerek doğrumu yapıoruz die düşünüorm..
Genetik testite 2mi 3mi düşükten snra yapıolarmş bide..
Yani insanların anası ağlasn.. Acısından kıvransn.. Sonra bakarız çaresine..
Peh
Kıyamam askos valla yaa bazen çok zengin olsaydım diyorum paran varsa ne rahat gercektenaminnnnn nurum aminn.
içim öyle bi sıkıldı ki anlatamam
İnşallah kusum hayırlısı bakalım beklemedeyiz bu ay sonuna veririm inşallah olumlu ya da olumsuz haberi bakalım nasip kısmetGünaydın gün güzelleri
Canım bir doktora görün kendi kendine kurma. Kafada kurmak çok tehlikeli, hepimiz bu süreçte aynısını yapıyoruzBelki de onla hiç ilgisi yoktur bambaşka bir şeydir. Doktora görünmeyi ihmal etme ama sakın. Hem öyle bir şey varsa bile kendin yazmışsın arkadaşın çözüm bulmuş. Belki sana da çare olur işte
Nurzfr Canım güzel haberlerini alalım inş Ben inanıyorum burdaki iyi dileklerle çok güzel atlatacaksın bu süreci. Bize bebiş haberi veriğin günleri görücez
Paresilaaa cımm kuzum sıkma canını. Sen dışarı kulağını kapa, eşinle kendi yolunuzu çizin sadece. Eşinin muayene olmak istemesine de çok sevindim. Güzel şeylerin başlangıcı artık demekki Erkekler zaten biraz geç bu sürece girmeyi kabulleniyorlar bence. Artık gurur mu yapıyorlar nedir biraz geç harekete geçiyorlar diye gözlemliyorum hep etrafımda. Test sonuçların netleşince yaz mutlaka merak ederiz
Aminnn kuzummmm, innnnsalllahhh cok istiyorum bu ekip bebeyle coşsun coookkkkkOyy güzel haberlerle inşallah
Allah herkese nasip etsin
Ne kadar da doğru bir soz unluysen ya da paran varsa herşeyi detayıyla yapıyorlar ve tek seferde pozitifi öğreniyorsun ama bizim gibiler sürünsün de sürünsün nasıl bir ulkedeyiz bilmiyorumKuzum hayırlı sonuçlar çksn inşallah
Peh
Kuzum hayırdır???ayne öyle baluşumben neler öğrendim burda onca dr un bana hiç bahsetmediği ağlatıp ağlatıp geri gönderdiği aahhh canım çok yanıyor
ağlamaaaaaaaa anan var herif de gelcek geri
Herifim gitti
ya bu testler belirsizlik falan içim kötü olduKuzum hayırdır???
Kuzum kotu bi sonuc mu aldin, ben okuyamadim hc bsyağlamaaaaaaaa anan var herif de gelcek geri
ya bu testler belirsizlik falan içim kötü oldu
yok can cd56 diye bi test varmış katil hücreleri gösteriiyomuş.tekrarlayan düşüklerde sebeb olabiliyomuş.bi arkadaş da kan sulandırıcı kullanmasına rağmen 3.yü kaybetmiş.şimdi tekrar hamileymiş bunun için serumlar falan kullandırmış dr çok şükür iyi gidiyomuş.Kuzum kotu bi sonuc mu aldin, ben okuyamadim hc bsy
Mecbur kaldım o kadar doldum kiKuzum benim annemler bu yüzden hiç bilmiyor bile. Ablalarım tüp sürecini daha 2-3 hafta önce öğrendi her şey olup bitmiş transferi beklerken. Ona rağmen evli ablam iyi niyetle olduğunu düşündüğü bazı dan dun laflar etti. Oturdum ağladım kaç kere. Sen olabildiğince paylaşmamaya çalış. Kendini ve eşini kimseyle kıyaslama. Kimsenin bedeni bir diğeriyle aynı değil. Kaldı ki teyzenin şartlarıyla seninkiler de bir değil. Her şeyin bir çözümü var. Böyle düşün, üzüntü stret bu süreçte en hayatımızda olmaması gereken şeyler. Önümüzde engel olmaktan başka bir işe yaramaz bunlar
Ooo valla bir arkadaşım bebiş ile altını üstünü getirdi her yerin şimdi kızı kocaman oldu. Hatta lokantada mercimek çorbası verilecekti kelle paça istiyorum dedi daha 4 yaşında mi neydi.Aynen kuzum, aktif ve yoğun biriyim surekli cevrem de bunu söylüyor hep, olsun da bakalım yapabilcen mi, cocuk olmayınca tabii oyle olunur vs! Yahu herhalde cocuk yavaslatacak ama ben de cocugum var diye kendimi salma niyetinde değilim, benim birsuru cocuklu arkadaslarim da var yerinde durmayan. Onceliklerin diziler mi aktiviteler mi önemli olan o. Sanki ben demişim ki aman nolcak cocuk dedigin nedir yine hepsini yaparim vs
O kıltoşu bana yolla sen, bi guzel canini yakasim geldi yaaa
O zaman belki de problem bu ve çözülecek ay hadi İnşallah canım.canım ben daha önce duymuştum bazı insaların vücudu bebeği yabancı zararlı bişey olarak algılayıp bebeği öldürüyomuş diye.ama devamını araştırmadım ben de öyle bişey yoktur diye.ama şimdi öğrenince benim bağışıklığım güçlü kolay kolay hasta olmam Allah a şükür.bu da güçlü bağışıklığı olanlarda oluyomuş.
sordum da söylemedi kuzum ya
evet canım gideceğim nicel taşdemir kesin inşallah.ancak son bi dr var bi kez de ona gideceğim sonra yoluma bakacağım inşallah
İnşallah artık güzel şeyler olsun hayatımızdaGünaydın gün güzelleri
Amin inşallah tatlımKuzum hayırlı sonuçlar çksn inşallah
Peh
Vuvvvv çok az kalmış görüşmeyeYok kuzum 2bucukta, bekliyorum heyecanlaaaa
Ama şöyle düşün, sonuçta çözümü var. Oyle bsyse en azından bilip onlemini alirsin, canini skmaktansa sebebini ogrendim rahatladim önlemini alıyorum gibi dusunursun. Karaları baglama, iyi düşün. Dermani olmayan dert olmasin, gerisi cozulur kuzummmmyok can cd56 diye bi test varmış katil hücreleri gösteriiyomuş.tekrarlayan düşüklerde sebeb olabiliyomuş.bi arkadaş da kan sulandırıcı kullanmasına rağmen 3.yü kaybetmiş.şimdi tekrar hamileymiş bunun için serumlar falan kullandırmış dr çok şükür iyi gidiyomuş.
kendimde de bundan şüphelendim
bu değer yüksek olunca vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp bebeği öldürüyomuş
Eh iste, insanlar bitik model gorunce mutlu oluyorlar. Kaldi ki ben asla sey demiyorum: "ay ben soyle olmam boyle olurum, sunu yapmam bunu yaparim" vs... Ama elbette günün gerekliliklerine uygun sekilde, onceliklerimi duzenleyerek yine yapabileceğimin fazlasını yapmaya calisirim. Cocugum da oyle bir model gorurMecbur kaldım o kadar doldum ki
Hatta biliyor musun kardeşim bana değil anneme sormuş. Ablam niye doktora gitmiyor. Maddi durum yüzünden mi, ben yardımcı olurum.ablam benden istemez size derse ben sonuna kadar yardım ederim demiş. Bu kardeş erkek birde. İçim o kadar eridi ki anlatamam sana. Hangi ara büyüdün.hsngi ara işe girdin hangi ara ablana yardımcı olmaya çalışıyorsun hangi ara büyüdü de ablası üzülmesin, gurur yapmasın, diye düşünüp annesine bunu söyledi....
İnşallah güzel şeyler olur hayatımızda
Ooo valla bir arkadaşım bebiş ile altını üstünü getirdi her yerin şimdi kızı kocaman oldu. Hatta lokantada mercimek çorbası verilecekti kelle paça istiyorum dedi daha 4 yaşında mi neydi.Bu benim çok hoşuma gitti kizi hastada olmadı... işe de gitti arkadasim gezmesini yaptı.ilerde olursa ben de bu şekilde davranacagim
O zaman belki de problem bu ve çözülecek ay hadi İnşallah canım.
Yalnız arkadaşına kıl oldum he
İnşallah artık güzel şeyler olsun hayatımızda
Çok tırsıyorum sonuçtan bakabilirsem derim
Amin inşallah tatlım
Vuvvvv çok az kalmış görüşmeye
Kesinlikle tatlım ilk eğitim ailede başlar..Ama şöyle düşün, sonuçta çözümü var. Oyle bsyse en azından bilip onlemini alirsin, canini skmaktansa sebebini ogrendim rahatladim önlemini alıyorum gibi dusunursun. Karaları baglama, iyi düşün. Dermani olmayan dert olmasin, gerisi cozulur kuzummmm
Eh iste, insanlar bitik model gorunce mutlu oluyorlar. Kaldi ki ben asla sey demiyorum: "ay ben soyle olmam boyle olurum, sunu yapmam bunu yaparim" vs... Ama elbette günün gerekliliklerine uygun sekilde, onceliklerimi duzenleyerek yine yapabileceğimin fazlasını yapmaya calisirim. Cocugum da oyle bir model gorur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?