- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.101
inşallah :)Sağolasın bebeto tez vakitte seninki de yola çıksın inşallahvalla ultrasonda kemik olarak çok erkeğe benziyordu hatta Gülşen Mustafa diye biri var happy uygulamasında.herkesi doğru biliyor ona foto yolladım.o bile erkek dedi şimdi bize de sürpriz oldu sağlıkla gelsinler inşallah da
neresinde kız pipisi
Aslında erkek senesi diyorlar benim tanıdıklar hep erkek bizler istisnayızAkrep kim
Bencede
Cok korktum
Bu sene kız senesi
Takla atıo deli
inşallah :)
neresinde kız pipisiya bu iki tane gibi ben anlamadm
Anamm bacım heryer kız doluAslında erkek senesi diyorlar benim tanıdıklar hep erkek bizler istisnayızevet ya ters duruyormuş deli gız vişne suyu içtim ondan herhalde ama bir daha tövbe içmem midem boğazıma kadar cayır cayır yanıyor
işte bacak arası pipi yok onu diyorum net kız olduğu totosunu attım ayıptır söylemesi
Sen hiç akrebe benzemion gıııı
Fena birine benzemiyorsun beni kandırdılar dimi akrepler iyi oluyor dimi
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Gözünüz aydınBizim bebe kızmış bu aradakendimi hiç kız anası olarak düşünmedim bakalım neler bekliyor beni
Varlığını kabul ediyorum ya. Burcunuzu kabul etmiyorum
Sağolasın canısı inşallahHayırlısıyla sağlıkla gelsin. Gözünüz aydın
He kız senesi bu seneAkrep kim
Bencede
Cok korktum
Bu sene kız senesi
Takla atıo deli
hepinizin saçını mı yolayım napayımSen hiç akrebe benzemion gıııı
Yani çok da sütten çıkmış ak kaşık diyemem, fenayız da, kabul edilmicek kadar değil.Fena birine benzemiyorsun beni kandırdılar dimi akrepler iyi oluyor dimi
Ben de aslan burcunun varlığını kabul etmiyodum, kardeşim aslandı ama çocuk şimdi aslan olcak napcezVarlığını kabul ediyorum ya. Burcunuzu kabul etmiyorumAblam akrep, eşim ikizler
Fena birine benzemiyorsun beni kandırdılar dimi akrepler iyi oluyor dimi
Bşr kız dahaaa geleyoooooHe kız senesi bu sene
Sinsi sinsi sokuo kız onlarhepinizin saçını mı yolayım napayımNasıl benzicem.
Yani çok da sütten çıkmış ak kaşık diyemem, fenayız da, kabul edilmicek kadar değil.
Ben de aslan burcunun varlığını kabul etmiyodum, kardeşim aslandı ama çocuk şimdi aslan olcak napcez
Çık ben inanmıyorum erkek senesiAnamm bacım heryer kız dolu
2021=kız
Ahahhaha meyve suyu efsane oluo bebelere
Sen hiç akrebe benzemion gıııı
neyse olana çare yok 2 hafta erken doğurup terazi yapmaya çalışcaz napalımhepinizin saçını mı yolayım napayımNasıl benzicem.
Yani çok da sütten çıkmış ak kaşık diyemem, fenayız da, kabul edilmicek kadar değil.
Ben de aslan burcunun varlığını kabul etmiyodum, kardeşim aslandı ama çocuk şimdi aslan olcak napcez
Gelsinler bakalım teker teker hepsini ısırıcamBşr kız dahaaa geleyooooo
Sinsi sinsi sokuo kız onlar
Oyyyy bı premses daha geliyor maşallah kuzummmmBizim bebe kızmış bu aradakendimi hiç kız anası olarak düşünmedim bakalım neler bekliyor beni
Nurum senin kalbinden geçen 1 kz 1 erkekmiOyyyy bı premses daha geliyor maşallah kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?