Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız olsun senin olaun bacım erkeklerı niye büyüttüğümüz belli
Öyle deme kizz kızlarda da çıkabiliyor öyleleri sırf KV gibi olmamak için erkek istiom nasıl büyütülurmus görsün istiom dermisim bilmiyorum küçükken erkek olsun isterdim böyle papyonlu falan gezdirelim ama şimdi içimden bişi geciremiyom kız mı oğlan mi istiyorum diye düşünüyorum hayal edemiyorum

Değişik bi bakış açısı bacım olabilir de olmayabilir de bilemedim ama sonuçta gelinler için büyütüyoz bu acık ve net onlar ne derse onu yapıolar

Ama rüyamda kız gördüm o kadar gercekciydi ki rüyayı göreli baya oluyorum ama hala o bebek gözümün önünden gitmiyo
Ben hamile kaldım kalalı hep içime erkek doğuyodu, o kadar emindim ki. Gerçi bana fark etmezdi o ayrı ama hep öyle hazırlamıştım içten içe eşyalarını bile kafamda. Sonra cinsiyeti öğrenmeye bir iki gün kala rüyamda kucağımda çocuğumu gördüm. Erkek bebekmiş ama hep kız ismi arıyorum, ya da kız ismiyle sesleniyorum yalan olmasın. O günden sonra anladım ki ben erkek diye düşünüyorum ama kız olacak. İki gün sonra da öğrendim zaten kız olduğunu.

Oyyyy bı premses daha geliyor maşallah kuzummmm
Sağol deyzesi tez vakitte sana inşallah
Geciremiyom herif kızı çok istiyo ama bana farketmiyo ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun
ne güzel kız istemesi bizimki oğlancıydı iyiki şu balon patlatma şeyinden yapmadım yüzü değişik bir hal alırdı sinirden çatlardım
İnan bacım artık benimki de kız
Oo maşallah bak bu da sürpriz oldu sağlıcakla gelsin prenses hiç demiyorsun ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…