- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.141
Amin canım sağolSağol deyzesi tez vakitte sana inşallah
ne güzel kız istemesibizimki oğlancıydı iyiki şu balon patlatma şeyinden yapmadım yüzü değişik bir hal alırdı sinirden çatlardım
Oo maşallah bak bu da sürpriz oldu sağlıcakla gelsin prenseshiç demiyorsun ha
İyi dinle lazım olacakBugn ders konum
Doğum sonu dönem.. Hastane çantası hazırlama.. Bebek banyosu
İyi dinle lazım olacak
Çok şükür bir şey yokAmin canım sağol
İkili tarama nifty beni benden aldı unuttum valla cinsiyeti
Az kaldı senin hazırlamaya başlarsın artıkBugn ders konum
Doğum sonu dönem.. Hastane çantası hazırlama.. Bebek banyosu
Haftaya doktor kontrolüm var..Az kaldı senin hazırlamaya başlarsın artık
Sen şimdi 30 musun 31 mi imza şeyinden de yapmadın ki bilmiyoruzHaftaya doktor kontrolüm var..
Ondan sonra hazırlarm artk yavsştan
Benm haftamda olan herkes hazırlamş bile
31+4Sen şimdi 30 musun 31 mi imza şeyinden de yapmadın ki bilmiyoruzo haftalarda herkes hazır ediyor en geç 32 33de yapıyorlar sanırım.ağır olunca çok zor oluyormuş 6da yavaş yavaş almayı düşünüyorum.anca biter
Maşallah baya büyümüştür artık o zamanları bizde görürüz inşallah
Ben gördüysem herkes görürMaşallah baya büyümüştür artık o zamanları bizde görürüz inşallahaz kalmış bulaşmaya ama anne daha eşyaları hazır edecek yıkayacak ütüleyecek kolay gelsin şimdiden
Haftaya doktor kontrolüm var..
Ondan sonra hazırlarm artk yavsştan
Benm haftamda olan herkes hazırlamş bile
Aslan kız olunca sıkıntı değil ya erkek olsa kötü. Benimki tutarsa balık olabilirhepinizin saçını mı yolayım napayımNasıl benzicem.
Yani çok da sütten çıkmış ak kaşık diyemem, fenayız da, kabul edilmicek kadar değil.
Ben de aslan burcunun varlığını kabul etmiyodum, kardeşim aslandı ama çocuk şimdi aslan olcak napcez
oy yerim balık duygusal olurAslan kız olunca sıkıntı değil ya erkek olsa kötü. Benimki tutarsa balık olabilir
YinemiUykum var yemek de yok pofff
Stresten oLabilirmikızlar bugün adetin 18.günü daha ve demin lavaboya gittim pat diye koca bi leke gelmiş ben şokbu ne şimdi adet olamaz ki çok erken ben napıcam ben bittim tükendim galiba buda belirtileri ağlicam yaa ağlicam sol kasığım bi kaç gündür patlicak gibi bıçak saplanır gibi ağrı giriyodu karnım da dımır dımır adet kıpırtısı var göğüslerimde acıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?