- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.161
biraz fazla duygusal...oy yerim balık duygusal olur
stres yapmadımki ya hem de hiçYinemi
Stresten oLabilirmi
Temizleme pamuğu ne kiBugnki eğitim 1.5 saat sürdü cok güzeldi..
Kızlar ıslak mendil önerilmiyor.. Temizleme pamuğu aklınızda bulunsn
Sayılır tabi.. Mevsim geçişleride olur..stres yapmadımki ya hem de hiç
ama eşimin iş durumundan çok düşüncedeyim stresten sayılırsa
Gııı artk totoları için temizleme pambığı var.. Annem bana zorla aldırmıştı saçma gelmişti ne gerek var ıslak mendil daha pratik die.. Ama şimdi prof söleyince iyiki diormTemizleme pamuğu ne ki
Doktora mı gitsen ki acaba. Hiç böyle olur mu çok erken olduğukızlar bugün adetin 18.günü daha ve demin lavaboya gittim pat diye koca bi leke gelmiş ben şokbu ne şimdi adet olamaz ki çok erken ben napıcam ben bittim tükendim galiba buda belirtileri ağlicam yaa ağlicam sol kasığım bi kaç gündür patlicak gibi bıçak saplanır gibi ağrı giriyodu karnım da dımır dımır adet kıpırtısı var göğüslerimde acıyodu
Tamam da ney yani normal pamuk gibi mi makyaj temizleme pamuğu gibi mi? Suyla mı ıslatıyorsun onu? Çok zor değil mi her seferinde onu kullanmak? Şu yenidoğan ıslak mendilleri oluyor alkolsüz, parfümsüz saf sulu yazıyor üstünde ne kadar doğruysa, onlar da mı iyi değilmişGııı artk totoları için temizleme pambığı var.. Annem bana zorla aldırmıştı saçma gelmişti ne gerek var ıslak mendil daha pratik die.. Ama şimdi prof söleyince iyiki diorm
evet iyiydi ama anlamadm zeytinyağında incir yiyodum hergün düzenli olmasa da sabah akşamSayılır tabi.. Mevsim geçişleride olur..
Cnkü en son tahlillerin iyiydi hormonlarn
ya o kadar düzensizleşti ki martta 28 inde geldi o zaman kimsayal geçirdim işte hemen arkasındaki adet 23.gün geldi sonraki ay mayısta ise 32.gün geldiDoktora mı gitsen ki acaba. Hiç böyle olur mu çok erken olduğu
Bence incir küründen olmuştur böyle kürler çok etkili bir keresinde tarçın çörek otu yaptım 2 gün yedim 2 hafta erken oldum.sonra tövbe ettim yemedim doğal süreci bozuyorlar yeme daha.evet iyiydi ama anlamadm zeytinyağında incir yiyodum hergün düzenli olmasa da sabah akşam
acaba ondan mı ama şok oldum ya devam eder mi bakalm nolcak
ya o kadar düzensizleşti ki martta 28 inde geldi o zaman kimsayal geçirdim işte hemen arkasındaki adet 23.gün geldi sonraki ay mayısta ise 32.gün geldi
ondan önceki 2 ay 42.günde geldi yani aşırı düzensiz.
ama bu kadar erken hiç olmadı çok erken ki
Kür düzenini bozmuş olabilir. Baktın.mı hiç onu yapıp erken olan var mıymış böyleevet iyiydi ama anlamadm zeytinyağında incir yiyodum hergün düzenli olmasa da sabah akşam
ya o kadar düzensizleşti ki martta 28 inde geldi o zaman kimsayal geçirdim işte hemen arkasındaki adet 23.gün geldi sonraki ay mayısta ise 32.gün geldi
ama bir ümit herşeyi deniyorum napimBence incir küründen olmuştur böyle kürler çok etkili bir keresinde tarçın çörek otu yaptım 2 gün yedim 2 hafta erken oldum.sonra tövbe ettim yemedim doğal süreci bozuyorlar yeme daha.
bakmadım bi bakimKür düzenini bozamuş olabilir. Baktın.mı hiç onu yapıp erken olan var mıymış böyle
Hoşgelsin sefa getirsin prensesBizim bebe kızmış bu aradakendimi hiç kız anası olarak düşünmedim bakalım neler bekliyor beni
Öyle bitkisel deneme daha kötü düzensizleşmesin. bir doktorla görüş yumurta takibi yaptrmaya başla sonra geçen bir testten bahsetmiştin hücrede öyle bir sıkıntı var mı öğren inşallah bir şey yoktur bilimsel adımlar at her şey rayına oturur diye düşünüyorumama bir ümit herşeyi deniyorum napim
bakmadım bi bakim
eşimde sıkıntı yok kuzum destekçi o da benle üzülüyo benle seviniyo sağolsun.Öyle bitkisel deneme daha kötü düzensizleşmesin. bir doktorla görüş yumurta takibi yaptrmaya başla sonra geçen bir testten bahsetmiştin hücrede öyle bir sıkıntı var mı öğren inşallah bir şey yoktur bilimsel adımlar at her şey rayına oturur diye düşünüyorumeşin bu konuda destek olmuyorsa onunla konuşmakla başla erkekler biraz vurdumduymaz olabiliyorlar maalesef
Reglin mi geldi kuzumeşimde sıkıntı yok kuzum destekçi o da benle üzülüyo benle seviniyo sağolsun.
bilmiyorum napcam eğer adetse cumartesi şu dr bi gitcem olmazsa
18.gün daha nurum.leke gelmiş bebek avuç içi kadar.daha çok erken haziranın 16 sında olması lazımdı sanırım çok çokk erken geldiReglin mi geldi kuzum
Alla alla nedenli acaba bazen yumurtlama zamanları da olabiliyor Muş inşallah devamı gelmez yumurtlamadan olmuştur kuzum ya geldi mi devami18.gün daha nurum.leke gelmiş bebek avuç içi kadar.daha çok erken haziranın 16 sında olması lazımdı sanırım çok çokk erken geldi
Makyaj temizleme pamuğundan az daha büyük böyle avuc içi kadar..Tamam da ney yani normal pamuk gibi mi makyaj temizleme pamuğu gibi mi? Suyla mı ıslatıyorsun onu? Çok zor değil mi her seferinde onu kullanmak? Şu yenidoğan ıslak mendilleri oluyor alkolsüz, parfümsüz saf sulu yazıyor üstünde ne kadar doğruysa, onlar da mı iyi değilmiş
Cnm incir küründe onu yaşayan cok kişi var.. Kist olan bile var.. Yapmasaydn keşkeevet iyiydi ama anlamadm zeytinyağında incir yiyodum hergün düzenli olmasa da sabah akşam
Ben veririm kızımıKızları cogalttiniz bende oğlan mi bulsam burdan bı tenesini gelin alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?