- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.181
Oğlan olsun alırım bak kızınıMakyaj temizleme pamuğundan az daha büyük böyle avuc içi kadar..
Evet saf suyla ıslatıp silip atıyorsun..
Yenidoğan ıslak mendilleride sordular eğitimde ama farkı olmadığını söyledi..
Aslında alışınca zor değil bence..
Önce yadırgadım bende.. Yaparım bence ben.. Sadece bi dışarı çıktığında misafielikte felan zor olabilir evet
Cnm incir küründe onu yaşayan cok kişi var.. Kist olan bile var.. Yapmasaydn keşke
Ben veririm kızımı
Benm kızda ortalkta sağa sola herkese veriorm kızı
He o oğlana alacak bian onunki de kız diyecektim
Bırak şu çocugun yakasını diyom sana kime isterse ona varır benim oğlana hayır diyemezMakyaj temizleme pamuğundan az daha büyük böyle avuc içi kadar..
Önce yadırgadım bende.. Yaparım bence ben.. Sadece bi dışarı çıktığında misafielikte felan zor olabilir evet
Cnm incir küründe onu yaşayan cok kişi var.. Kist olan bile var.. Yapmasaydn keşke
Ben veririm kızımı
Akrepmiş akrep.. Kızımı yar etmemHe o oğlana alacak bian onunki de kız diyecektim
Kızım o akrep yapma etme annem derimBırak şu çocugun yakasını diyom sana kime isterse ona varır benim oğlana hayır diyemez
Akrep ama anası benim iyi yetiştiriom evvelallah
Bacım irkekler büyüyünce anayı sallamıo pekAkrep ama anası benim iyi yetiştiriom evvelallah
Benim oğlum çok romantiktir her gün bana evlemme teklif esio babasının yüzüğünü alıp gelioKızım o akrep yapma etme annem derim
Ben çok naif iyi huylu yetiştiriom amaBacım irkekler büyüyünce anayı sallamıo pek
Benim oğlum çok romantiktir her gün bana evlemme teklif esio babasının yüzüğünü alıp gelioevlilik dansı yapıoz
Ben çok naif iyi huylu yetiştiriom ama
Nur senin kızı alam bacım o zaman gül gibi geçinir giderizHe o oğlana alacak bian onunki de kız diyecektim
Anammm kizzAkrep ama anası benim iyi yetiştiriom evvelallah
Bı olaydı bakam kız mı irkek mi yoksa ikisi birden miNur senin kızı alam bacım o zaman gül gibi geçinir gideriz
He kim büyüttü ben büyüttüm kaç yıl kusmuk temizledim canım çıktı
Benden ve oğlumdan iyisini bulamazsınız benden sölemesiBı olaydı bakam kız mı irkek mi yoksa ikisi birden mi
Siz de yok mu
Benden kaynana olmazSiz de yok mu
yumurtlama değildir canım silince adet gibi uzayan cinsAlla alla nedenli acaba bazen yumurtlama zamanları da olabiliyor Muş inşallah devamı gelmez yumurtlamadan olmuştur kuzum ya geldi mi devami
yedim artık..neyse üzülmek boşa zaten adetse devamı gelirMakyaj temizleme pamuğundan az daha büyük böyle avuc içi kadar..
Ben veririm kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?