- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.201
Yani tabi semde haklısın kizlar biraz daha temiz oluyoHe kim büyüttü ben büyüttüm kaç yıl kusmuk temizledim canım çıktı
KesinBenden kaynana olmaz
Arkidiş olur
Damadım cok şanslı olcek
Üzülme zaten bebeğim..yumurtlama değildir canım silince adet gibi uzayan cins
yedim artık..neyse üzülmek boşa zaten adetse devamı gelir
Kızımda yengeç olcak
Siz de yok mu
Bende ne damada ne geline kaynana olmaz kendim cekiom yeterimceBenden kaynana olmaz
Arkidiş olur
Damadım cok şanslı olcek
Dr a gidecek misin kuzum ne zaman gideceksinyumurtlama değildir canım silince adet gibi uzayan cins
yedim artık..neyse üzülmek boşa zaten adetse devamı gelir
Kız "alınmazzzzzz", alınan bir şey değil ooooooo, dilinize acı biber surerimmmm, ezdirmem kızlarımııı
Üzülme zaten bebeğim..
Kızımda yengeç olcak
Evcimen duygusal romantik
Daha ne olsun
Evet bende öle dedim anlamadılar dayler sen anlat bir erkrk annesi olarakKız "alınmazzzzzz", alınan bir şey değil ooooooo, dilinize acı biber surerimmmm, ezdirmem kızlarımııı
Oplan yk die demedm onuBende ne damada ne geline kaynana olmaz kendim cekiom yeterimce
Dr a gidecek misin kuzum ne zaman gideceksin
Cok haklıKız "alınmazzzzzz", alınan bir şey değil ooooooo, dilinize acı biber surerimmmm, ezdirmem kızlarımııı
Gelinim dimedinlena teyzem
Yalana bak.. Hani nerde dedin söyle bakam alıntıla gösterEvet bende öle dedim anlamadılar dayler sen anlat bir erkrk annesi olarak
Lena doğsun da ben onla iletişime geçicem anasıyla ilgiliOplan yk die demedm onu
Az çekmedm bende
Cok haklı
Gelinim dimedin
İşte şimdiden kaynana oluosnLena doğsun da ben onla iletişime geçicem anasıyla ilgili
Beni kötü kaynana ilan ettin resmenYalana bak.. Hani nerde dedin söyle bakam alıntıla göster
Senmi büyüttük birtek.. Herkes büyütüo bebeBeni kötü kaynana ilan ettin resmenhalbuki başımın üstünde taşırım gelinimi bende oğlumda kurban olsun annesi güzel gözlerine zor büyüttüm ben onu zor
O mertebeye erişemem gibime gelio o ayrı bir vaka bacımİşte şimdiden kaynana oluosn
Anasıyla arasına fitne sokuon
Aynı benm kaynanam
Senmi büyüttük birtek.. Herkes büyütüo bebe
Maşallah de nazar edicen çocuğa... Benimki bı olsun zaten İzmir guzellerine yazdircam ajansa gelsin teklifler kız da oğlan da bakmalara doyamicanizBeni kötü kaynana ilan ettin resmenhalbuki başımın üstünde taşırım gelinimi bende oğlumda kurban olsun annesi güzel gözlerine zor büyüttüm ben onu zor
Bak hele hele hele....Benim ki zordu hakkaten ya neler çektim de neyse
Oh bayılırım güzel çocuga be doğur bacım çatır çatırMaşallah de nazar edicen çocuğa... Benimki bı olsun zaten İzmir guzellerine yazdircam ajansa gelsin teklifler kız da oğlan da bakmalara doyamicaniz
Sihirli annemde vardı ya bebek kataloglarini kesip getirmiş bakiodu çocuğum bunlara benzesin diye bende öyle yapcamOh bayılırım güzel çocuga be doğur bacım çatır çatır
Kimi övecektim yaBak hele hele hele....
Aynı kaynanam.. Kendini övüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?