Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende öle dedim anlamadılar dayler sen anlat bir erkrk annesi olarak
E tabii canım, neymiş o aldim verdim aaaaaa valla kiziyom heeeee
Oplan yk die demedm onu
Az çekmedm bende

Cok haklı

Gelinim dimedin
Haklıyım tabiiiii, hele gene altın alma verme yok mu anaammmmm, cok kotu bsy yaaa kiz tarafi bunu yapar erkek tarafı sunu yapar, kizin guvencesi o vs. Ne kiz ne erkek, ikisi de kendi ayaklari uzerinde dursun, kendi guvenceleri kendisi olsun inssss

Ne kadar erkek anası olsak da gelinlerimiz başımızın tacıdır kıymetlımızdir değil mi yani biz de birer geliniz sonuçta onlar da bizi sevsin yeter

Cicilerimiz geldi
Açarken daha açmadan dua ettm
Allahım topikteki kalanlar gebe kalsnda bu günleri görsünler inşallahhh
Aminnnnn
Rabbim nazardan kem gözden korusun kollasın en güzel en özel günün o gün olsun huzurla yaşa bacım sonuna kadar hak ettin sağlıkla kavuş Lenana amin

Kız "alınmazzzzzz", alınan bir şey değil ooooooo, dilinize acı biber surerimmmm, ezdirmem kızlarımııı
Bunun aynısını dini nikâhta dedim
Diyor ya aldın mı aldım aldın mı aldım bir de üç kere
Yanımdakine dedim
Aldım ne ya sanki meyve alıyor meyve miyim ben

Cicilerimiz geldi
Açarken daha açmadan dua ettm
Allahım topikteki kalanlar gebe kalsnda bu günleri görsünler inşallahhh
Aminnnnn
Yaaaa ama bunlar ne böyle kraliçe ile prensese çok yakışacak.. güle güle kullanın canım

Çok zordu çok ama güzelliği sonunda geldi çattı inşallah bundan sonrası kolay gelsin Rabbim kolaylaştırsın
Amin beyazm..
Allah herkese nasip etsn
Gülüm.. Canm parem..
Biliyorm daha güzelleri sana nasip olacak

eşimde sıkıntı yok kuzum destekçi o da benle üzülüyo benle seviniyo sağolsun.
bilmiyorum napcam eğer adetse cumartesi şu dr bi gitcem olmazsa
Eşin konusunda destekçi olmasına sevindim en büyük şans eştir Bencede git kanki inşallah her şey güzel olur sen hiç sıkma o güzel canını

Eşin konusunda destekçi olmasına sevindim en büyük şans eştir Bencede git kanki inşallah her şey güzel olur sen hiç sıkma o güzel canını
evet Allah a şükür ... o çok seviyor çocukları en çok da o istiyordu ama veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…