- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.241
Oyyy senin heyecanını, dualarini yerim canim benimmmCicilerimiz geldi
Açarken daha açmadan dua ettm
Allahım topikteki kalanlar gebe kalsnda bu günleri görsünler inşallahhh
Aminnnnn
Valla erkegi kızı yok, hepsi bas taci, kimse kimseye el gozuyle bakmasa her sey cozulcek de iste maalesef alismisiz hep bi dislama, otekilestirme, her alanda icimize icimize islemis vallaNe kadar erkek anası olsak da gelinlerimiz başımızın tacıdır kıymetlımızdir değil mi yani biz de birer geliniz sonuçta onlar da bizi sevsin yeter
Ahhh, o konularda cok lafim var ama diyemiyorum maalesef...Bunun aynısını dini nikâhta dedim
Diyor ya aldın mı aldım aldın mı aldım bir de üç kere
Yanımdakine dedim
Aldım ne ya sanki meyve alıyor meyve miyim ben
Yaaaa ama bunlar ne böylekraliçe ile prensese çok yakışacak.. güle güle kullanın canım
Mucize senin dilin cok olumsuz ve sürekli karamsar be canim, uzgunum ama oyle... Veremedim ne yahu, almak vermek meselesi değil bu. Siz birlikte bir hayat yasiyorsunuz, bu dili değiştirmen lazim, şuan henuz olmuyorsa, sizin olmuyor, senin değil.evet Allah a şükür ... o çok seviyor çocukları en çok da o istiyordu ama veremedim..
Kızzz kargolayam sanaYalnız çok cicilermiş bunlar bizde isterizzzgüle güle kullanın inşallah çok yakışacak eminimki
Kurban olurm.. Daha güzelleri nasip olacakbekliyom ki
ciğerim paramparçagüzel kızımıza çok yakışacak pamuğum
Dayloş inanmakta hala zorluk çekiyorumOyyy senin heyecanını, dualarini yerim canim benimmm
Valla erkegi kızı yok, hepsi bas taci, kimse kimseye el gozuyle bakmasa her sey cozulcek de iste maalesef alismisiz hep bi dislama, otekilestirme, her alanda icimize icimize islemis valla
Ahhh, o konularda cok lafim var ama diyemiyorum maalesef...Çoook değişmemiz gerek cooook
Mucize senin dilin cok olumsuz ve sürekli karamsar be canim, uzgunum ama oyle... Veremedim ne yahu, almak vermek meselesi değil bu. Siz birlikte bir hayat yasiyorsunuz, bu dili değiştirmen lazim, şuan henuz olmuyorsa, sizin olmuyor, senin değil.
Haklısın daylerim ama içim kara ne edeyimOyyy senin heyecanını, dualarini yerim canim benimmm
Valla erkegi kızı yok, hepsi bas taci, kimse kimseye el gozuyle bakmasa her sey cozulcek de iste maalesef alismisiz hep bi dislama, otekilestirme, her alanda icimize icimize islemis valla
Ahhh, o konularda cok lafim var ama diyemiyorum maalesef...Çoook değişmemiz gerek cooook
Mucize senin dilin cok olumsuz ve sürekli karamsar be canim, uzgunum ama oyle... Veremedim ne yahu, almak vermek meselesi değil bu. Siz birlikte bir hayat yasiyorsunuz, bu dili değiştirmen lazim, şuan henuz olmuyorsa, sizin olmuyor, senin değil.
BayıldımKızzz kargolayam sana
Kurban olurm.. Daha güzelleri nasip olacak
Sadece biraz cesaret
Dayloş inanmakta hala zorluk çekiyorum
Acaba bi anlıkmı oldı yaBu arada benim elemanın rengi soluk kahverengiye döndü varla yok arasıbu ne şimdi oysa bugün kocişimle fıt fıt günümüzdü
Cicilerimiz geldi
Açarken daha açmadan dua ettm
Allahım topikteki kalanlar gebe kalsnda bu günleri görsünler inşallahhh
Aminnnnn
Çok güzel bunlar kuzummm güle güle giyin düğün gününden daha mutlu olacağın tek gün yaklaştı rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah bundan sonrasını kolay eylesin ne güzel bir duygu 2020 de iki kisiydiniz 2021 de üç kişi olacaksınızBende ağlıorm hatta yazmakta zorlanıorm ellerim titrio
Rüya gibi
Allah herkese nasip etsin
Cok zordu.. Herley cok zordu Allahım
Ayağımı sürttüm.. Hepinizi alacsm benmle nurumÇok güzel bunlar kuzummm güle güle giyin düğün gününden daha mutlu olacağın tek gün yaklaştı rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah bundan sonrasını kolay eylesin ne güzel bir duygu 2020 de iki kisiydiniz 2021 de üç kişi olacaksınız
Yok görüşmedim aramadımParesilaaa doktorla görüştünmğ bibiğim
Anladm kuzumYok görüşmedim aramadım
Moralimi bozamam E2 zaten yapılamayacakti. Amh her zaman yapılıyor. Çarşamba 9da randevum. Amh o zaman yaptırırım canım
Ahaaa... Buda bir işaret olsn6 yıl önce oğlunu kucağına alan arkadaşımın, o zamandan beri korunmayan ama tekrar hamile kalamayan arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
Valla çok şaşırdım arkadaş sordu tahmin et kim hamile diye direk dedim o mu diyeAnladm kuzum
Ahaaa... Buda bir işaret olsn
Darısı sana olsun gülümmmm
Töbeee yaaaaValla çok şaşırdım arkadaş sordu tahmin et kim hamile diye direk dedim o mu diye
Salağa maglum olur derler ya
Eşinle azıcık ayrı kalacaksınız sonra bir bakmışsınız yaz tatiliOfff artk akşamları geçmio
4haftack ama hafyaya gelcekEşinle azıcık ayrı kalacaksınız sonra bir bakmışsınız yaz tatili
Öyle ama aklıma ilk gelen isim oydu niyeyseTöbeee yaaaa
Vuvvv enişteme bak ya karısından kızından ayrı kalamiyor aferim4haftack ama hafyaya gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?