- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.261
Bence karısından değil kızındanVuvvv enişteme bak ya karısından kızından ayrı kalamiyor aferim
Salağa demezler onu abdal a derler bir ikincisi inşallah tez zamanda sende güzel haber vereceksin kuzumValla çok şaşırdım arkadaş sordu tahmin et kim hamile diye direk dedim o mu diye
Salağa maglum olur derler ya
Yürü beeee nurumSalağa demezler onu abdal a derler bir ikincisi inşallah tez zamanda sende güzel haber vereceksin kuzum
Bence daha mantıklıBence karısından değil kızından
Bir abdal olamayacağım için ben kendime göre uydurdumSalağa demezler onu abdal a derler bir ikincisi inşallah tez zamanda sende güzel haber vereceksin kuzum
Daha dur karısı kızından önce karısını hoc tutacakki kızı saglikli olsunBence karısından değil kızından
Bacm öyle olmuoDaha dur karısı kızından önce karısını hoc tutacakki kızı saglikli olsun
Daha kalmadan öyle kiBacm öyle olmuo
Gebe kalda gör
Papucun direk dama
Ayy tadı çok güzeldir bununnnBazı şeyleri abartıyor olabilir miyim
Daha denemedim ama bence de çok güzeldirAyy tadı çok güzeldir bununnn
Hayr bence harikaaaaBazı şeyleri abartıyor olabilir miyim
Sen düşün o zamanDaha kalmadan öyle ki
Aynen valla... balus ya nar suyunu dedim herife Dr a sormadan almayalim sana bitki çayları falan yasak dediHayr bence harikaaaa
Sen düşün o zaman
Nar meyvee kız zararsız..Aynen valla... balus ya nar suyunu dedim herife Dr a sormadan almayalim sana bitki çayları falan yasak dedi
O da şaşırdı neyi ne zaman salgılayacağını zavallı vücudumAcaba bi anlıkmı oldı ya
Ay benmki hiç karşmıoduGel de herife anlatt
Sahibi gibi deliO da şaşırdı neyi ne zaman salgılayacağını zavallı vücudum
Bugün bu saat oldu hala yatmadı yamacimdan ayrılmadı herifimAy benmki hiç karşmıodu
Sahibi gibi deli
Ne durumda şimdi gelmeye devam ediyor muO da şaşırdı neyi ne zaman salgılayacağını zavallı vücudum
Yaaa kıyamamBugün bu saat oldu hala yatmadı yamacimdan ayrılmadı herifim
Normalde dokuz da yatardı kızYaaa kıyamam
Kıymet bil kız
Bak benm herifim yok
Oyy özledm.. Arıyamda sesini duyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?