- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.661
Kız hayırlısını iste aaaaaaaİnşallah iğne vermez
taam len küsme haydi gel seninki başladı benimki uhuuuuKsutum bende bundan sonrasını haber vermem
kırk yıl düşünsem bunu çıkarcağın aklıma gelmezdi ilahi yaSöke deyince canım tatil çekti. Söke'ye de hiç gitmedim ha
Tatil aşeriyorum ya resmen duvarlar üstüme üstüme geliyor. Benim de aklıma gelmezdi oradan onu çıkaracağım ahshsjtaam len küsme haydi gel seninki başladı benimki uhuuuu
kırk yıl düşünsem bunu çıkarcağın aklıma gelmezdi ilahi ya
çocuk doğurcan otur oturduğun yerde portakal aşer armut aşer yaniTatil aşeriyorum ya resmen duvarlar üstüme üstüme geliyor. Benim de aklıma gelmezdi oradan onu çıkaracağım ahshsj
Bebiş şu an doktordayım okuyamadım hiçbir şey kim sana ne yaptı da küstün
doktorr muuuuuu ne dedi ne dedi bize de söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBebiş şu an doktordayım okuyamadım hiçbir şey kim sana ne yaptı da küstün
En en en en kocamanından öpüyorummmmmm
ahahah o zaman herkeşten ne farkımız kalır bacıt? Tatil istiyorum ya. Bebemiz olaydı da onunla tatil yapaydık. "Ayyy çocukla tatil çok zor cnm yhaaa. Bugünlerinizin kıymetini bilin .s" derdik herkeşeçocuk doğurcan otur oturduğun yerde portakal aşer armut aşer yani
Ne doktoru? Çarşamba değil miydi?Bebiş şu an doktordayım okuyamadım hiçbir şey kim sana ne yaptı da küstün
En en en en kocamanından öpüyorummmmmm
Dahiliyedeyim canım. Kadın doğum uzmanı yollamıştı Boynumda benim nodül var. Dedim ilaç kullanmıyorum rutin kontrol yapıyorlar hormonumda iyi dedim dinlemedi doktor verecen 3 tüp kan hamilelikte önemli dedidoktorr muuuuuu ne dedi ne dedi bize de söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Oh hadi insallah ben de guzel seyler hissediyorum zaten senin enerjin cok yuksek sonucta guzel olacaktir mutlakaYarın abla yarın gidicem ilaçlarımı alıp başlayacağım bakalım geçen aylardaki gibi olursa rahim 10-15 gün içinde yaparız transferi dedi Dr
Canım kadin doğum doktoru yönlendirdi dahiliyedeyimNe doktoru? Çarşamba değil miydi?
Benimki tek yapacak. Arkadaşım 34 yaşında, çiftte ısrar ettiği halde ona da tek yapmış. Nicel Taşdemir'de tedavi olan bir arkadaş var. O da çift transfer hem yasal değil hem de riskleri artırıyor diye yapmıyormuşOh hadi insallah ben de guzel seyler hissediyorum zaten senin enerjin cok yuksek sonucta guzel olacaktir mutlakabildigim.kadariyla ilk seferde 2tane yasakmis normalde ama ulkemizde onu takmiyolarmis genelde hep iki
ahahahahhaha çok iyi yaaahahah o zaman herkeşten ne farkımız kalır bacıt? Tatil istiyorum ya. Bebemiz olaydı da onunla tatil yapaydık. "Ayyy çocukla tatil çok zor cnm yhaaa. Bugünlerinizin kıymetini bilin .s" derdik herkeşe
ayyyy heycan yaptımdı ama sağlıklı olun yeter ki bişey çıkmasınDahiliyedeyim canım. Kadın doğum uzmanı yollamıştı Boynumda benim nodül var. Dedim ilaç kullanmıyorum rutin kontrol yapıyorlar hormonumda iyi dedim dinlemedi doktor verecen 3 tüp kan hamilelikte önemli dedi
Doktorda sıra bekliyorum 4 kişi var daha
Ama bence hiçbirinde sıkıntı yok
Hadi bakalım. Sabah kan vereceksin herhalde. İnşallah tertemiz çıkar hepsiCanım kadin doğum doktoru yönlendirdi dahiliyedeyim
Boynumdaki nodül var ona, insilun vs onlara bakacak
Bunlarda hamile kalmada etken diye canım
Helal olsun kocana he. Bulmuş getirmiş. Benimki "İnternetten baktım, yok" derahahahahhaha çok iyi yaa
ben ikinci hamileliğimde intagramda kelle paça yapmışlar çok güzel kızartmışlar offf bi canım çekti meğersem hamileymişim
ama daha adetim yeni geçiyordu galiba düşün bir aylıkta aşeren ben ilerleyen ayları düşünemiyorum
ilkinde de kış günü rüyamda sabaha kadar kavun taşıyodum kucağımdan içeri ama habire düşürüyodum kırılıyodu yiyemedim diye üzülüyodum gece uyandım eşimi dürteledim kavun gördüm canımçok fena istiyor diye
eşim: "avucunu yala avucunu geçsin.kış günü kavunu nerde bulayım"
ama o hafta kavunu da bulup getirmişti
yok kız kocana haksızlık etme ne emekler veriyonuz bebek için kuş sütüyle besler seniHelal olsun kocana he. Bulmuş getirmiş. Benimki "İnternetten baktım, yok" der
Onun bir emek verdiği yok. Merkeze gidip geliyor benimle. Onu da yapsın bir zahmet. Ne çekiyorsam ben çekiyorum. Sabah tartıştık. Eminim köşesinde oturmuş, ne kadar haklı olduğunu düşünüp yaptığıyla gururlanıyordur. Keşke yarın onun gelmesi gerekmeseydiyok kız kocana haksızlık etme ne emekler veriyonuz bebek için kuş sütüyle besler seni
Evet yasal degil.. ama nedense bildigim herkesin ikiz:)Benimki tek yapacak. Arkadaşım 34 yaşında, çiftte ısrar ettiği halde ona da tek yapmış. Nicel Taşdemir'de tedavi olan bir arkadaş var. O da çift transfer hem yasal değil hem de riskleri artırıyor diye yapmıyormuş
öyle deme yaaaaOnun bir emek verdiği yok. Merkeze gidip geliyor benimle. Onu da yapsın bir zahmet. Ne çekiyorsam ben çekiyorum. Sabah tartıştık. Eminim köşesinde oturmuş, ne kadar haklı olduğunu düşünüp yaptığıyla gururlanıyordur. Keşke yarın onun gelmesi gerekmeseydi
Bu ay buralar cok hareketli yeni bebek dalgasi geliyorrrCanım kadin doğum doktoru yönlendirdi dahiliyedeyim
Boynumdaki nodül var ona, insilun vs onlara bakacak
Bunlarda hamile kalmada etken diye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?