- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.681
Yasak normalde de bakalım işte inşallah ablam dua et bana bol bolOh hadi insallah ben de guzel seyler hissediyorum zaten senin enerjin cok yuksek sonucta guzel olacaktir mutlakabildigim.kadariyla ilk seferde 2tane yasakmis normalde ama ulkemizde onu takmiyolarmis genelde hep iki
Evet ben de burada çok okuyorum. Başta ben yanlış mı biliyorum diye şüpheye düştüm hatta. Sonra baktım ki ohooooEvet yasal degil.. ama nedense bildigim herkesin ikiz:)
Etmem miii hep aklima geliyosunuzYasak normalde de bakalım işte inşallah ablam dua et bana bol bol
Çok sağolasın ablammm inşallah sende sagsalim kucağına alacaksin ne zaman gidicen bida görmeyeEtmem miii hep aklima geliyosunuz. Insallah bu ay burada herkes bebek haberi verecek tum kalbimle diliyorum Allahtan. Ne zor bi surec bizden iyi bilen olmaz..
Insallah canim hepimiz insallahÇok sağolasın ablammm inşallah sende sagsalim kucağına alacaksin ne zaman gidicem bida görmeye
Olur muhtemelen 11 haftalık falan olacaksın dimiInsallah canim hepimiz insallahIki hafta sonra kontrolum ama doktor istersen arada gel bi bakalim dedi (3 hafta sonra diince benim yuzum dusmus ). Ama her sey normal devam ederse gununde gideyim diyorum. Bu sefer ne gorulecek bilmiyorum el ayak fln sekillenmis olur mu acaba.
Ayyy çok heyecanlı yaaaInsallah canim hepimiz insallahIki hafta sonra kontrolum ama doktor istersen arada gel bi bakalim dedi (3 hafta sonra diince benim yuzum dusmus ). Ama her sey normal devam ederse gununde gideyim diyorum. Bu sefer ne gorulecek bilmiyorum el ayak fln sekillenmis olur mu acaba.
Bugun 7 bitti, 9 bitmis olacak gittigimdeOlur muhtemelen 11 haftalık falan olacaksın dimi
İnsülin direnci çıktıahahahahhaha çok iyi yaa
ben ikinci hamileliğimde intagramda kelle paça yapmışlar çok güzel kızartmışlar offf bi canım çekti meğersem hamileymişim
ama daha adetim yeni geçiyordu galiba düşün bir aylıkta aşeren ben ilerleyen ayları düşünemiyorum
ilkinde de kış günü rüyamda sabaha kadar kavun taşıyodum kucağımdan içeri ama habire düşürüyodum kırılıyodu yiyemedim diye üzülüyodum gece uyandım eşimi dürteledim kavun gördüm canımçok fena istiyor diye
eşim: "avucunu yala avucunu geçsin.kış günü kavunu nerde bulayım"
ama o hafta kavunu da bulup getirmişti
ayyyy heycan yaptımdı ama sağlıklı olun yeter ki bişey çıkmasın
Sabah verdim canım sonucu gösterdimHadi bakalım. Sabah kan vereceksin herhalde. İnşallah tertemiz çıkar hepsi
Amin ablam aminBu ay buralar cok hareketli yeni bebek dalgasi geliyorrr
Glifor mu verdi ne verdi kuzum
İnsülin direnci çıktı2,5 olması gerekiyormuş benim 4 ilaç verdi tansiyonum 14 e 10 çıkmış tansiyon kontrol edeceğim sabah akşam her ihtimale karşılık dil altı verdi
Sabah verdim canım sonucu gösterdim
İnsülin direnci çıktı bir ihtimal tansiyon için dil altı verdi
Amin ablam amin
Sen nasılsın bebiş nasıl
Gittim kuzum normal çıktı ama insülin direnci çıktıÇok yazismissiniz kaçırdım mutfaktaydimmm..Paresilaaa parem benim de TSH lar normal diye biraktirdiydi eski Dr um ama antikorlar yüksekmiş meğer o yüzden takibini yaptır mutlaka git Dr a detaylı incelesinler hamilelik düşünüyorum Dr yönlendirdi de
Allah sizlere de insallah tattirsin en kisa zamanda. Ikinci olanlara da tekrar tattirsin diyeyimAyyy çok heyecanlı yaaa
Holter takmadilar dimiGittim kuzum normal çıktı ama insülin direnci çıktı
Tansiyon yüksek çıktı sabah akşam olcecem her ihtimale karşılık dil altı verdi
Bunları verdi tatlımGlifor mu verdi ne verdi kuzum
Yok canım takmadıHolter takmadilar dimi
İnsülin direnci çıktı2,5 olması gerekiyormuş benim 4 ilaç verdi tansiyonum 14 e 10 çıkmış tansiyon kontrol edeceğim sabah akşam her ihtimale karşılık dil altı verdi
Sabah verdim canım sonucu gösterdim
İnsülin direnci çıktı bir ihtimal tansiyon için dil altı verdi
Amin ablam amin
Sen nasılsın bebiş nasıl
Çok sevindim ablam hep iyi olunIyi yavrucum be ne bilim iyidir insallah. Hafif seyler disinda bi sikintim yok cok sukur. Bu ay insallah sizlerin ayi olsun Allah yuzunuzu guldursun duamdasiniz
Bana glifor verdi hamile kaldığım an birakmalisin dedi ondan sordum kuzum inşallah yürüyüşle düşüyor insülin direnci benim 11 lerde idi baya yürüyüş yapmıştım ya o aralar 4 e dustuBunları verdi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?