Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağolasın ablammm inşallah sende sagsalim kucağına alacaksin ne zaman gidicem bida görmeye
Insallah canim hepimiz insallahIki hafta sonra kontrolum ama doktor istersen arada gel bi bakalim dedi (3 hafta sonra diince benim yuzum dusmus). Ama her sey normal devam ederse gununde gideyim diyorum. Bu sefer ne gorulecek bilmiyorum el ayak fln sekillenmis olur mu acaba.

Çok yazismissiniz kaçırdım mutfaktaydimmm.. Paresilaaa parem benim de TSH lar normal diye biraktirdiydi eski Dr um ama antikorlar yüksekmiş meğer o yüzden takibini yaptır mutlaka git Dr a detaylı incelesinler hamilelik düşünüyorum Dr yönlendirdi de

Olur muhtemelen 11 haftalık falan olacaksın dimi

Ayyy çok heyecanlı yaaa

İnsülin direnci çıktı 2,5 olması gerekiyormuş benim 4 ilaç verdi tansiyonum 14 e 10 çıkmış tansiyon kontrol edeceğim sabah akşam her ihtimale karşılık dil altı verdi
Hadi bakalım. Sabah kan vereceksin herhalde. İnşallah tertemiz çıkar hepsi
Sabah verdim canım sonucu gösterdim
İnsülin direnci çıktı bir ihtimal tansiyon için dil altı verdi
Bu ay buralar cok hareketli yeni bebek dalgasi geliyorrr
Amin ablam amin
Sen nasılsın bebiş nasıl

Glifor mu verdi ne verdi kuzum

Gittim kuzum normal çıktı ama insülin direnci çıktı
Tansiyon yüksek çıktı sabah akşam olcecem her ihtimale karşılık dil altı verdi

Iyi yavrucum be ne bilim iyidir insallah. Hafif seyler disinda bi sikintim yok cok sukur. Bu ay insallah sizlerin ayi olsun Allah yuzunuzu guldursun duamdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…