Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah kuzumm dualarınızı eksik etmeyin özellikle hamislerimiz sizler tamam mı hamilelerin duası kabul olur diyolar
Hep duamdasınız hep

Doktora soruyorum yaptırabilirsin, sıkıntı yok diyo. İlk dozun üzerinden geçmiş iki ay.
Doktordn iyi bilemeyiz cnm.. Öyle dediyse vadır bildiği

Paresilaaa aşkım ben bunlara küstüm sen gel öp beni
Sen bize nie küstin onu anlamadm

Bebiş şu an doktordayım okuyamadım hiçbir şey kim sana ne yaptı da küstün
En en en en kocamanından öpüyorummmmmm
Cnmmmm iyi olmul gittiğin
Tansiyon içinde.. Sodadan uzak..
Tuz tüketme

İnsülin direnci için

Offf ya iyi ilacı içeyim

Evet ablacım

Ya diyetle onu hemen kontrol altina alirsin aslinda. Seker ve unlu mamul yemiceksin (glutensiz ekmek ve makarna tuketmeye calis mesela) bir de ara ogunlu besleneceksin. Ve tabi mumkunse yuruyus. O kadar cabuk toparlanirsin ki..

Beni siz bu hale getirdiniz deseydn
Ona muhtaç olunca diyemiyorsun tabi
Ya diyetle onu hemen kontrol altina alirsin aslinda. Seker ve unlu mamul yemiceksin (glutensiz ekmek ve makarna tuketmeye calis mesela) bir de ara ogunlu besleneceksin. Ve tabi mumkunse yuruyus. O kadar cabuk toparlanirsin ki..
Abla ya aslında sonuc 4, az yani
Bir de sanki doktora gideceğimi bilmiyor gibi akşam bisküviler çikolatalar kekler yedim sabahına kan verdim
Aslında biraz o yüzden de ilaç içmek istemiyorum

Aferin sana sen şu iki üç hafta yürüyüşünü yap ekmeği tam tahıllı ye beyaz undan kaçın makarna yeme bidaki ay yine git kontrole baktir

ayyy iyi olur düzelir onlar sonra arkasına gelsin bebeiş
Hep duamdasınız hep

Doktordn iyi bilemeyiz cnm.. Öyle dediyse vadır bildiği

Sen bize nie küstin onu anlamadm

Cnmmmm iyi olmul gittiğin
Tansiyon içinde.. Sodadan uzak..
Tuz tüketme
kurunun yanında sizi de üteledim geçtim işte Nurzfr habersiz bırakıyo bizi

Aferin sana sen şu iki üç hafta yürüyüşünü yap ekmeği tam tahıllı ye beyaz undan kaçın makarna yeme bidaki ay yine git kontrole baktir
Evet birazcık kabahatim var napim ekmeği azalttım epey oluyor sırf kahvaltı da yiyorum zaten de ben çikolata hastasıyım ya onu napcam bilmem
ayyy iyi olur düzelir onlar sonra arkasına gelsin bebeiş

kurunun yanında sizi de üteledim geçtim işte Nurzfr habersiz bırakıyo bizi
İnşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…