- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.721
Esra’yı izliyorum Allah bu Esra’ya sabır versin aldığı para helal bu kadına :) bir şey dememek için zor duruyorum başımıza gelir diyeDusunceBulutu düşüncem napiosunnn
nere gidiyon beeahİyi ben gidiom o zaman
bişi demiyom dersem ağzımı yırtınHee kızcağız ne etsin..
Regl olmuş doktoru aramş heycan yapmş
Suç bizde hiç sormadk regl oldnmu die
Deme deme kuzum napayım herifi bekliyom oturdum esraya bakiom bendeEsra’yı izliyorum Allah bu Esra’ya sabır versin aldığı para helal bu kadına :) bir şey dememek için zor duruyorum başımıza gelir diye
Kız ben nere gidem yaaa burdayimmmnere gidiyon beeah
bişi demiyom dersem ağzımı yırtın
Kız suçluyuznere gidiyon beeah
bişi demiyom dersem ağzımı yırtın
Çok şükür oh beDeme deme kuzum napayım herifi bekliyom oturdum esraya bakiom bendegeçmişi okumadiysan söyliyim yarın Dr a gidiom geldi regl
Yok kuzum şimdi rahim kalinlastirmak için ilaç verecek 15-24 gün içinde yeterli kalınlığa ulaşırsa transfer edecekÇok şükür oh bebekleyiş bitiyor artık regl bitince bir hafta beklemek mi gerekiyor hemen oluyor mu
Az o Doktorunu ikna et o zaman:) Ilac konusunda yorum yapamam tabi ama diyet ve yuruyus seker dengesizligine birebir.Ona muhtaç olunca diyemiyorsun tabi
Abla ya aslında sonuc 4, az yani
Bir de sanki doktora gideceğimi bilmiyor gibi akşam bisküviler çikolatalar kekler yedimsabahına kan verdim
Aslında biraz o yüzden de ilaç içmek istemiyorum
15 gün mühlet veriyorum o rahimi hemen kalınlaştırYok kuzum şimdi rahim kalinlastirmak için ilaç verecek 15-24 gün içinde yeterli kalınlığa ulaşırsa transfer edecek
sen de haklısın
İnşallah kuzum şimdi herif gelecek gidip arabayı teslim alcaz ordan migrosa gireriz nar suyunu alırım15 gün mühlet veriyorum o rahimi hemen kalınlaştırçabuk çabuk gelsin bebe sağlıkla gelsin
Avokadoda alİnşallah kuzum şimdi herif gelecek gidip arabayı teslim alcaz ordan migrosa gireriz nar suyunu alırım
Allah allah hayır olsunya ben sol göğsümde bazen altta bazen üstte bazem tam ortasında saki kemiğim ağrırcasına ağrım oluyor arada kesilse de sürekli.yaklaşık 7 aydan fazladır oluyo.dahiliyeye gittim bişey yok dedi.istersen bi de göğüs hastalıklarına git demişti.ona da gidemedim.ama gidicem neden olabilir ki ya
Al al şifa olsun yarasınİnşallah kuzum şimdi herif gelecek gidip arabayı teslim alcaz ordan migrosa gireriz nar suyunu alırım
kalple alakalı değil heralde çünkü geziyo resmen önceleri sağ göğüs altı üstü ortasıydı şimdi ssola da kayıyoAllah allah hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?