- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.741
Stresten olabilirmi?kalple alakalı değil heralde çünkü geziyo resmen önceleri sağ göğüs altı üstü ortasıydı şimdi ssola da kayıyo
var bişi ya hayırlısı
Aynen şuan Esra da bı çift i gönderelim sizi dedi tupcuye nasıl sevindim onunda anası dert goruyon muAl al şifa olsun yarasıninsanın içi kıpır kıpır oluyor dimi beni de heyecanlandırdın
Ordadamı var tüpçü ve kaynanaAynen şuan Esra da bı çift i gönderelim sizi dedi tupcuye nasıl sevindim onunda anası dert goruyon mu
Farkında olmadan rüzgar almış olabilir misin terleyip camın önüne kapının onune falan mı oturdunkalple alakalı değil heralde çünkü geziyo resmen önceleri sağ göğüs altı üstü ortasıydı şimdi ssola da kayıyo
var bişi ya hayırlısı
Heee KV dün ayırın oğlumu ondan oglumunda çocuğu olsun demiş kadında şimdi haklı olarak ben 11 yılımı verdim bende çocuk istiyorum ayrılalım diyoOrdadamı var tüpçü ve kaynana
Allah onu ne etmesinHeee KV dün ayırın oğlumu ondan oglumunda çocuğu olsun demiş kadında şimdi haklı olarak ben 11 yılımı verdim bende çocuk istiyorum ayrılalım diyo
ya ben sol göğsümde bazen altta bazen üstte bazem tam ortasında saki kemiğim ağrırcasına ağrım oluyor arada kesilse de sürekli.yaklaşık 7 aydan fazladır oluyo.dahiliyeye gittim bişey yok dedi.istersen bi de göğüs hastalıklarına git demişti.ona da gidemedim.ama gidicem neden olabilir ki ya
İşte malesef böyle densiz insanlar kimden olmadığını ne biliyorsun hem ha ondan ha ondan kime ne bu ikisi arasındaAllah onu ne etmesin
kalple alakalı değil heralde çünkü geziyo resmen önceleri sağ göğüs altı üstü ortasıydı şimdi ssola da kayıyo
var bişi ya hayırlısı
Şimdiki çift mi tel çaldı doyamadım.bunlar komedi yaAynen şuan Esra da bı çift i gönderelim sizi dedi tupcuye nasıl sevindim onunda anası dert goruyon mu
Benimde durumum öyleydi..İşte malesef böyle densiz insanlar kimden olmadığını ne biliyorsun hem ha ondan ha ondan kime ne bu ikisi arasında
Evet suanki çift dün telde oğlan anası etkisiyle nasıl konuşuodu bugün karısının yanına geldi anasını istemiyoŞimdiki çift mi tel çaldı doyamadım.bunlar komedi yakayınvalidenin soyadı bile karayılan nasıl arabozucu evli oğluna kız bakmaya gitmiş eve getirmiş mnyk kadın.kadın uzun süredir tedavi istiyormuş adam ilaçları banyoya atıyormuş şimdi Esra desede fark etmez ben çocuğum hala diyor
Bende de benden biliniyo kuzum malesefkiBenimde durumum öyleydi..
Benden biliyorlardı... Ama halbuki herifte sorun.. Hep susmuştm
Amannnnn
Ne günlerdi
Adam 360 derece döndü ben böyle dönme görmedimEvet suanki çift dün telde oğlan anası etkisiyle nasıl konuşuodu bugün karısının yanına geldi anasını istemiyobizim Dr umuza gönderelim dizide tüp bebeğe tabi önce bı tedavi etsin dedi
Baldız olmasa adam oraya hiç gelmezdiAdam 360 derece döndü ben böyle dönme görmedimburaya gelince hanımcı oraya gidince anacı hiç orta yolu bulamıyor iyi bari Esra’yı dinlediyse çok sevindim olsunlar tabi tedavi kadın hak ediyor :) baldız da olmasa keşke
O doğru cingen diliyle getirdiBaldız olmasa adam oraya hiç gelmezdiaynen kadın dedi ya kardeşlerimin üçer dörder tane oldu benim neden olmasın bı çocuğum diye
İşte malesef bu adamla nasıl evlenmiş onu hiç anlamadım zaten de Allah sabırlar versin çok zor işi adam nereye giderse oraya donuyorO doğru cingen diliyle getirdikıyamam öyle dediğini duymadım gerekirse çocuktan vazgeçerim yeter ki gel demişti üzülmüştüm onun da hakkı kardeşleri gibi herkes gibi keşke adam azcık olgun olsaymış bunları çekmezmiş ama nasip işte
Henüz gitmedim
Ahaa beyazım gelmişHenüz gitmedimadam gelsin her an gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?