Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya o kisim bana mideyi hatirlatti ama bazen kemik agrisi gibi hissediliyor tam o dedigin yer ortasi basinca aci gibi agri gibi bisey mi. ben de de bi ara oldu sonra kendiliginden gecti.

Aynen şuan Esra da bı çift i gönderelim sizi dedi tupcuye nasıl sevindim onunda anası dert goruyon mu
Şimdiki çift mi tel çaldı doyamadım.bunlar komedi ya kayınvalidenin soyadı bile karayılan nasıl arabozucu evli oğluna kız bakmaya gitmiş eve getirmiş mnyk kadın.kadın uzun süredir tedavi istiyormuş adam ilaçları banyoya atıyormuş şimdi Esra desede fark etmez ben çocuğum hala diyor

Evet suanki çift dün telde oğlan anası etkisiyle nasıl konuşuodu bugün karısının yanına geldi anasını istemiyo bizim Dr umuza gönderelim dizide tüp bebeğe tabi önce bı tedavi etsin dedi

Evet suanki çift dün telde oğlan anası etkisiyle nasıl konuşuodu bugün karısının yanına geldi anasını istemiyo bizim Dr umuza gönderelim dizide tüp bebeğe tabi önce bı tedavi etsin dedi
Adam 360 derece döndü ben böyle dönme görmedim buraya gelince hanımcı oraya gidince anacı hiç orta yolu bulamıyor iyi bari Esra’yı dinlediyse çok sevindim olsunlar tabi tedavi kadın hak ediyor :) baldız da olmasa keşke

Baldız olmasa adam oraya hiç gelmezdi aynen kadın dedi ya kardeşlerimin üçer dörder tane oldu benim neden olmasın bı çocuğum diye

Baldız olmasa adam oraya hiç gelmezdi aynen kadın dedi ya kardeşlerimin üçer dörder tane oldu benim neden olmasın bı çocuğum diye
O doğru cingen diliyle getirdi kıyamam öyle dediğini duymadım gerekirse çocuktan vazgeçerim yeter ki gel demişti üzülmüştüm onun da hakkı kardeşleri gibi herkes gibi keşke adam azcık olgun olsaymış bunları çekmezmiş ama nasip işte

İşte malesef bu adamla nasıl evlenmiş onu hiç anlamadım zaten de Allah sabırlar versin çok zor işi adam nereye giderse oraya donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…