- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.761
Valla öyle yöreleri töreleri her şeyi farklı Allah yazmış yine. Evet bu adama güven olmaz yarın yine bırakır 3 yıl yanında olmayan adam yine gider.Allah sabır versinİşte malesef bu adamla nasıl evlenmiş onu hiç anlamadım zaten de Allah sabırlar versin çok zor işi adam nereye giderse oraya donuyor
Yok bacım valla geldik oğlanın kendımın karnını doyurdum bulaşık kaldırdım şimdi oturdumAhaa beyazım gelmişuyudun dimi kacakkk
Bacım sürecin çok güzel geçsin sağlıkla al haberleri kalbin düşüncelerin gibi önünde kolaylıkla açılsın su gibi aksın geçsin inşallahAhaa beyazım gelmişuyudun dimi kacakkk
Aynen haftasonu vakit geçmiyor haftaici en azından sabah Müge akşam Esra gün bitiyoValla öyle yöreleri töreleri her şeyi farklı Allah yazmış yine. Evet bu adama güven olmaz yarın yine bırakır 3 yıl yanında olmayan adam yine gider.Allah sabır versinHaftasonu da keşke Esra olsa hiçbir şey olmuyor çok sıkıcı
Ahh kıyamam Allah kolaylıklar versinYok bacım valla geldik oğlanın kendımın karnını doyurdum bulaşık kaldırdım şimdi oturdum
Aminn kuzum insallahhhBacım sürecin çok güzel geçsin sağlıkla al haberleri kalbin düşüncelerin gibi önünde kolaylıkla açılsın su gibi aksın geçsin inşallah
Haftasonu ikna edebilirsem mangala götürtücem yasak yasak diyip ömrümü yiyor kayınpapama dicem artıkAynen haftasonu vakit geçmiyor haftaici en azından sabah Müge akşam Esra gün bitiyo
Ayman kp ye de canım çekti deHaftasonu ikna edebilirsem mangala götürtücem yasak yasak diyip ömrümü yiyor kayınpapama dicem artık
Yok kız aylardır var ansızın geliyor Bi kaç dakika batıyor batıyo batıyo sonra geçiyor ama gün içinde sürekli akşam yatınca sürekli böyle tekrarlıyoStresten olabilirmi?
Yok Nurum rüzgarlık olsa geçerdi şimdiye öyle değilde içeride gögüs kafesinin değişik bölgelerine baskı yapıyo sanki bişey sokup çıkarıyorlarFarkında olmadan rüzgar almış olabilir misin terleyip camın önüne kapının onune falan mı oturdun
İnternet te karaciğer yağlanması sağ göğüs etrafında ağrı baskı şeklinde ağrı yapar diyodu. Dr a sordum öyle aşırı yağlanma yok onla alakası yok dedi.Ya o kisim bana mideyi hatirlatti ama bazen kemik agrisi gibi hissediliyor tam o dedigin yer ortasi basinca aci gibi agri gibi bisey mi. ben de de bi ara oldu sonra kendiliginden gecti.
ay geziyosa gazdir kiz o :)) bicak saplanir gibi mi?
Bida git bı Dr a kuzumYok kız aylardır var ansızın geliyor Bi kaç dakika batıyor batıyo batıyo sonra geçiyor ama gün içinde sürekli akşam yatınca sürekli böyle tekrarlıyo
Yok Nurum rüzgarlık olsa geçerdi şimdiye öyle değilde içeride gögüs kafesinin değişik bölgelerine baskı yapıyo sanki bişey sokup çıkarıyorlar
İnternet te karaciğer yağlanması sağ göğüs etrafında ağrı baskı şeklinde ağrı yapar diyodu. Dr a sordum öyle aşırı yağlanma yok onla alakası yok dedi.
Dahiliye Dr da aynı teşhisi koydu da. E bu geçmesi lazm yıllardır böyle bişeyim yoktu. Romatizma gibi sürekledi artık.
Hatta ultrasonda baktıklarında çok fazla gaz var dedi yukarılara kadar çıkmış dedi. Ondan başka da bişey görememişlerdi. Dr onun için ilaçlar yazacaktı
İşte kimyasal gebelik geçiriyordum öyle diyince yazmadı
Canım arkadaşım diyordu ki sanki kemikler iç içe geçiyor. Özellikle akşam yattığım zaman oluyor dedi Bir doktora gitti mide dedi bir doktor gaz dedi en son gittiği demis ki sen birkaç ay önce grip geçirdin mi? O da geçirmişti. Bazen grip sonrası kemiklerde iltihap oluyormuş ve bu şekilde bir ağrıya neden oluyormuş..ilaç vermiş ve şu an sorunu yok. Allah'ım daha nasıl hastalıklar duyacaz bilmiyorum amaYok kız aylardır var ansızın geliyor Bi kaç dakika batıyor batıyo batıyo sonra geçiyor ama gün içinde sürekli akşam yatınca sürekli böyle tekrarlıyo
Yok Nurum rüzgarlık olsa geçerdi şimdiye öyle değilde içeride gögüs kafesinin değişik bölgelerine baskı yapıyo sanki bişey sokup çıkarıyorlar
İnternet te karaciğer yağlanması sağ göğüs etrafında ağrı baskı şeklinde ağrı yapar diyodu. Dr a sordum öyle aşırı yağlanma yok onla alakası yok dedi.
Dahiliye Dr da aynı teşhisi koydu da. E bu geçmesi lazm yıllardır böyle bişeyim yoktu. Romatizma gibi sürekledi artık.
Hatta ultrasonda baktıklarında çok fazla gaz var dedi yukarılara kadar çıkmış dedi. Ondan başka da bişey görememişlerdi. Dr onun için ilaçlar yazacaktı
Geçmiş olsun gaz oraya kadar çıkıyormuş ya şaşırdımYok kız aylardır var ansızın geliyor Bi kaç dakika batıyor batıyo batıyo sonra geçiyor ama gün içinde sürekli akşam yatınca sürekli böyle tekrarlıyo
Belki sindirimde sorun var gaz sorunu oluyor surekli. Bence ic organlarinla ilgili bisi olsa dahiliyede cikardi kesin. gazdir o gaz:)Yok kız aylardır var ansızın geliyor Bi kaç dakika batıyor batıyo batıyo sonra geçiyor ama gün içinde sürekli akşam yatınca sürekli böyle tekrarlıyo
Gitcem nurumBida git bı Dr a kuzum
Parem hiç onu düşünmemiştim ama doğru bak ben yaz sonu grip oldum covid çıkarırlar diye Dr gitmedim. Kendim atlattım ama ondan sonra benim genizimde sürekli rahatsız edici balgam hissi oluyordu geçmedi hiç yutkunsam geçmiyor yesem içsem geçmiyor aşırı rahatsız edecek derecede resmen boğazımda baloncuk gibi şişiyordu nefesime konuşmama herşeye rahatsız ediyordu. Bu ağrı da o zamanlardan başladı aslında. Bir KBB ye gittim fazla balgam üretimi olmuş burnunun biri tıkalı kemik kırılmış mı dedi ne dedi rahat nefes aldırmıyor dedi falan. İşte burun için sprey yazdı bir ki de antibiyotik. Ama onların hiç faydası olmadı. Hala da burnum yattığım zaman çok tıkanır bir de kulaklarım. Ama eskiden hiç böyle problemim yoktu. Propolis içmiştim Bi kaç hafta sanırım onun çok faydası oldu önceki kadar rahatsız edici değil şükür. Aklıma gelirse farkediyorum ama az artık. Mideyle alakalı da olabilir mi bilmiyorum kiCanım arkadaşım diyordu ki sanki kemikler iç içe geçiyor. Özellikle akşam yattığım zaman oluyor dedi Bir doktora gitti mide dedi bir doktor gaz dedi en son gittiği demis ki sen birkaç ay önce grip geçirdin mi? O da geçirmişti. Bazen grip sonrası kemiklerde iltihap oluyormuş ve bu şekilde bir ağrıya neden oluyormuş..ilaç vermiş ve şu an sorunu yok. Allah'ım daha nasıl hastalıklar duyacaz bilmiyorum ama
Senin de böyle birşey olabilir mi
Sorma ya gaz diyince şok olmuştum çok utanmıştım Dr göğüs altına yan kısımlara kadar bastırdı çok kötü gaz dolmuş dedi yukarıya kadar çıkmış bu da ağrı yapar dediGeçmiş olsun gaz oraya kadar çıkıyormuş ya şaşırdımbenimde solda batma oluyor nadiren ama pek önemsemiyorum geçiyor
Kedidir o kediBelki sindirimde sorun var gaz sorunu oluyor surekli. Bence ic organlarinla ilgili bisi olsa dahiliyede cikardi kesin. gazdir o gaz:)
Bilmiyorum ama ona gaz dendi değil gaz ağrısı gibi değil diyor mide dediler boşuna mide koruyucu aldı geçmedi. Mr bile girdi o derece rahatsız ediyordu.hic birsey çıkmadı Son bir doktora gitti. O da şey yani kalçasını incilttigi için gittiği doktor demiş ayaklarında bazı noktalara dokunmuş aynı göğüsteki ağrı. ben ondan öğrenim harbi ortopedik mi anlıyor başka doktor mu sen de ona göre bir doktora gidersin istersenGitcem nurum
Parem hiç onu düşünmemiştim ama doğru bak ben yaz sonu grip oldum covid çıkarırlar diye Dr gitmedim. Kendim atlattım ama ondan sonra benim genizimde sürekli rahatsız edici balgam hissi oluyordu geçmedi hiç yutkunsam geçmiyor yesem içsem geçmiyor aşırı rahatsız edecek derecede resmen boğazımda baloncuk gibi şişiyordu nefesime konuşmama herşeye rahatsız ediyordu. Bu ağrı da o zamanlardan başladı aslında. Bir KBB ye gittim fazla balgam üretimi olmuş burnunun biri tıkalı kemik kırılmış mı dedi ne dedi rahat nefes aldırmıyor dedi falan. İşte burun için sprey yazdı bir ki de antibiyotik. Ama onların hiç faydası olmadı. Hala da burnum yattığım zaman çok tıkanır bir de kulaklarım. Ama eskiden hiç böyle problemim yoktu. Propolis içmiştim Bi kaç hafta sanırım onun çok faydası oldu önceki kadar rahatsız edici değil şükür. Aklıma gelirse farkediyorum ama az artık. Mideyle alakalı da olabilir mi bilmiyorum ki
Vucutta iltihap oldugunu gosteren bir kan parametresi vardi neydi o E harfiyle basliyodu sanki. Belki onunla anlasiliyorudur. Googleladim.simdi CRP degeri diyor ama sanki ben farkli hatirliyorum.Bilmiyorum ama ona gaz dendi değil gaz ağrısı gibi değil diyor mide dediler boşuna mide koruyucu aldı geçmedi. Mr bile girdi o derece rahatsız ediyordu.hic birsey çıkmadı Son bir doktora gitti. O da şey yani kalçasını incilttigi için gittiği doktor demiş ayaklarında bazı noktalara dokunmuş aynı göğüsteki ağrı. ben ondan öğrenim harbi ortopedik mi anlıyor başka doktor mu sen de ona göre bir doktora gidersin istersen
Bilmiyorum ki hiç abla grip sonrası kemikte ne gibi iltihap olabilir benim hiç aklım almıyorVucutta iltihap oldugunu gosteren bir kan parametresi vardi neydi o E harfiyle basliyodu sanki. Belki onunla anlasiliyorudur. Googleladim.simdi CRP degeri diyor ama sanki ben farkli hatirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?