- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.781
Ayy ağlarımBebek kısmetiyle gelir derler..
Tüp bebeğe başladğm ay araba aldk krediyle olsada
Eşim atandı..
Sonra pozitif haberi aldım..
Şuan en yakın sizsiniz @NealStreet veNurzfr
Umarm bebekleriniz kısmetiyle gelir mutlu sağlıklı kavuşursuunuz
Bugn dualarımız sana @NealStreet
Mutluluk gözyaşları olsun inşallah cnmAyy ağlarımZaten ilaçlar hormonlarımın anasını ağlatmış. Her an patlamaya hazır bekliyor gözyaşlarım. İnşallah güzel olur her şey
İnşallah kuzum hayırlısı bakalımBebek kısmetiyle gelir derler..
Tüp bebeğe başladğm ay araba aldk krediyle olsada
Eşim atandı..
Sonra pozitif haberi aldım..
Şuan en yakın sizsiniz @NealStreet veNurzfr
Umarm bebekleriniz kısmetiyle gelir mutlu sağlıklı kavuşursuunuz
Bugn dualarımız sana @NealStreet
Siz de beniiiim
Ohoo daha bı aya kadar çok var benimNurzfr ve @NealStreet oscapar kan sulandırıcı kullanacaksanız..
Mutlaka sorun pozitif plursa kaç aya kdar kullanacam die..
Rapor çıkartın..
Her 10 günde bir yazdırmakla aramakla uğraşmayn.. Yazdırması dert.. Bulması dert..
Covid tedavisindede kullanılıo cnkü
Rapor derken?Nurzfr ve @NealStreet oscapar kan sulandırıcı kullanacaksanız..
Mutlaka sorun pozitif plursa kaç aya kdar kullanacam die..
Rapor çıkartın..
Her 10 günde bir yazdırmakla aramakla uğraşmayn.. Yazdırması dert.. Bulması dert..
Covid tedavisindede kullanılıo cnkü
Bir ayın yok ki transfer sonrası başlıyorlar muhtemelen kan sulandırıcıyaOhoo daha bı aya kadar çok var benim
Ben aklımdayken yazıorm not al nurumOhoo daha bı aya kadar çok var benim
İlaç için rapor cnm.. Oscaparm içinde 10 iğne var.. Oda 10 gn yapıo.. 10 gn içinde yazdırman lazm.. Hastanede yazıdrsan fiş parası ödüon.. Sağlık ocağı desen her hekim yazmıo mesels benim hekim yazmamştı.. Her hafta uğraşmştm malesef.. Yazanda varRapor derken?
Sorayım bakalım ama onun için bir de hastaneye gitmek gerekecek. Burada zaten her yer çok kalabalık :/ Üff neyse bakalım bir yarın olsun hele ne diyecekBen aklımdayken yazıorm not al nurum
İlaç için rapor cnm.. Oscaparm içinde 10 iğne var.. Oda 10 gn yapıo.. 10 gn içinde yazdırman lazm.. Hastanede yazıdrsan fiş parası ödüon.. Sağlık ocağı desen her hekim yazmıo mesels benim hekim yazmamştı.. Her hafta uğraşmştm malesef.. Yazanda var
Sonrada rapor aklımıza geldi geç kalmştmzaren artk kullanmıacaktm
Ben 14 hafta kullandm
Raporu kime yazdiriozBen aklımdayken yazıorm not al nurum
İlaç için rapor cnm.. Oscaparm içinde 10 iğne var.. Oda 10 gn yapıo.. 10 gn içinde yazdırman lazm.. Hastanede yazıdrsan fiş parası ödüon.. Sağlık ocağı desen her hekim yazmıo mesels benim hekim yazmamştı.. Her hafta uğraşmştm malesef.. Yazanda var
Sonrada rapor aklımıza geldi geç kalmştmzaren artk kullanmıacaktm
Ben 14 hafta kullandm
İgneymis ben almicamBir ayın yok ki transfer sonrası başlıyorlar muhtemelen kan sulandırıcıya
Tamam sen öyle söylersin. Herkese mi veriyorlar bunu ben anlamadım da zatenİgneymis ben almicam
Bilmiyorum sadece coraspirin verdikleri de olmuşTamam sen öyle söylersin. Herkese mi veriyorlar bunu ben anlamadım da zaten
Doktora :)Raporu kime yazdirioz
Hayır her doktorun yoğurt yiyişi farklı :)Tamam sen öyle söylersin. Herkese mi veriyorlar bunu ben anlamadım da zaten
Aynen cnmBilmiyorum sadece coraspirin verdikleri de olmuşBal0ncuk aklımda olsun balusum benim hep pıhtılaşma yüksek cikiyo tahlillerde bana verecek illaki
Hayır hangi Dr a kadın doğuma mi gitmemiz lazım illaDoktora :)
Hayır her doktorun yoğurt yiyişi farklı :)
Aynen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?