Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anammmm en erken güne verilmiş herşeyin böyle sular seller gibi akıp yolunda gitsin ayyyy çok sevindim
Geliyo ooooo geliyo ooooooo ikiz geliyoooooo
Yok kuzum ya ikiz diil tek koyacak diğerini iki sene sonra koyalım dedi tek tek dondurmuslar hepsini bir diil ona sevindim beşinci gün transfer edecek işte kan tahlili verdim eğer herşey normalde kanda da ilaçlara baslicaz 19 gibi transfer ama diilse (tabi aklımıza olumsuz getirmiyoruz Dr um öyle söyledi) bı sonraki aya kalacak

Şöyle sırtına pıt pıt vurup gazını çıkarasım geldi karnının üstüne yatmayı dene

Tüh ikiz bekliyorduk olsun tek olsun bizim olsun biricik olur anasını yormaz tarih verilmesine sevindim çok az kalmış desene maşallah sonuçların hep böyle iyi çıksın her şey yolunda gitsin

Tüh ikiz bekliyorduk olsun tek olsun bizim olsun biricik olur anasını yormaz tarih verilmesine sevindim çok az kalmış desene maşallah sonuçların hep böyle iyi çıksın her şey yolunda gitsin
İnşallah kanda çıktı herhangi bi sıkıntı yokmus Dr aradı şimdi hadi başla ilaclara artık dedi

Ayyyy seninki koyulacak neal 2 gün önce hamile olduğunu öğrenecek inşallah ay çok heycanlı
Şöyle sırtına pıt pıt vurup gazını çıkarasım geldi karnının üstüne yatmayı dene
Yaaaa yerim seniii
Ayyy hadi sağlıkla hayırlısıyla tutsun inşallah 17 haziran çok yakıınnn

Ahh hadi hayirli ugurlu olsun simdiden gozunuz aydin diyelim pozitif dusunuyorum Allah saglikli.hayirli evlat nasib etsin canim, emeklerinizin karsiligini en rahat ve guzel sekilde alin insallah

Hayat bu şeker tekte olsa bölünebiliyor... tek ikiz... kız erkek ne fark eder evladına kavuşmaya çok az kaldı sakın asma güzel yüzünü olur mu Allah'ım çok az kaldı ya
İnşallah kanda çıktı herhangi bi sıkıntı yokmus Dr aradı şimdi hadi başla ilaclara artık dedi
Bu süper bir haberrrrrrr
Her Zaman duamdasın canım 17sinde bize güzel haber vereceksin... eşine erken babalar günü hediyesi vereceksin

Bugünü saymazsak 11 gün var çok heyecanlı Benim içime de pozitif doğuyor inşallah pozitifi görürüz çok bekledin gelsin artık kuzucuk ❤

Ahh hadi hayirli ugurlu olsun simdiden gozunuz aydin diyelim pozitif dusunuyorum Allah saglikli.hayirli evlat nasib etsin canim, emeklerinizin karsiligini en rahat ve guzel sekilde alin insallah

Bu süper bir haberrrrrrr

Her Zaman duamdasın canım 17sinde bize güzel haber vereceksin... eşine erken babalar günü hediyesi vereceksin
Amin kızlar inşallah. Allah razı olsun. Her şey sağlıkla, güzel ilerler inşallah güzel haber verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…