- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.801
Ultrasonda herşey çok güzel dedi Dr kan verdim şimdi eğer onlarda güzelse ayın 19 u gibi transfer
Anammmm en erken güne verilmişUltrasonda herşey çok güzel dedi Dr kan verdim şimdi eğer onlarda güzelse ayın 19 u gibi transfer
Yok kuzum ya ikiz diil tek koyacak diğerini iki sene sonra koyalım dedi tek tek dondurmuslar hepsini bir diil ona sevindim beşinci gün transfer edecek işte kan tahlili verdim eğer herşey normalde kanda da ilaçlara baslicaz 19 gibi transfer ama diilse (tabi aklımıza olumsuz getirmiyoruz Dr um öyle söyledi) bı sonraki aya kalacakAnammmm en erken güne verilmişherşeyin böyle sular seller gibi akıp yolunda gitsin ayyyy çok sevindim
Geliyo ooooo geliyo ooooooo ikiz geliyoooooo
Şöyle sırtına pıt pıt vurup gazını çıkarasım geldiSorma ya gaz diyince şok olmuştum çok utanmıştım Dr göğüs altına yan kısımlara kadar bastırdı çok kötü gaz dolmuş dedi yukarıya kadar çıkmış bu da ağrı yapar dedi
Ama elimde olan bişey olsa keşke çok aşırı var
Kedidir o kediay ablaaa
Aynen heryerim geçmeyen gaz dolu afedersinizbıktım belli
Tüh ikiz bekliyorduk olsun tek olsun bizim olsun biricik olur anasını yormazYok kuzum ya ikiz diil tek koyacak diğerini iki sene sonra koyalım dedi tek tek dondurmuslar hepsini bir diil ona sevindim beşinci gün transfer edecek işte kan tahlili verdim eğer herşey normalde kanda da ilaçlara baslicaz 19 gibi transfer ama diilse (tabi aklımıza olumsuz getirmiyoruz Dr um öyle söyledi) bı sonraki aya kalacak
İnşallah kanda çıktı herhangi bi sıkıntı yokmus Dr aradı şimdi hadi başla ilaclara artık dediTüh ikiz bekliyorduk olsun tek olsun bizim olsun biricik olur anasını yormaztarih verilmesine sevindim çok az kalmış desene maşallah sonuçların hep böyle iyi çıksın her şey yolunda gitsin
Oh oh tadından yenmezİnşallah kanda çıktı herhangi bi sıkıntı yokmus Dr aradı şimdi hadi başla ilaclara artık dedi
Bilmiyorum ama ona gaz dendi değil gaz ağrısı gibi değil diyor mide dediler boşuna mide koruyucu aldı geçmedi. Mr bile girdi o derece rahatsız ediyordu.hic birsey çıkmadı Son bir doktora gitti. O da şey yani kalçasını incilttigi için gittiği doktor demiş ayaklarında bazı noktalara dokunmuş aynı göğüsteki ağrı. ben ondan öğrenim harbi ortopedik mi anlıyor başka doktor mu sen de ona göre bir doktora gidersin istersen
Ayyyy seninki koyulacak neal 2 gün önce hamile olduğunu öğrenecek inşallah ay çok heycanlıYok kuzum ya ikiz diil tek koyacak diğerini iki sene sonra koyalım dedi tek tek dondurmuslar hepsini bir diil ona sevindim beşinci gün transfer edecek işte kan tahlili verdim eğer herşey normalde kanda da ilaçlara baslicaz 19 gibi transfer ama diilse (tabi aklımıza olumsuz getirmiyoruz Dr um öyle söyledi) bı sonraki aya kalacak
Yaaaa yerim seniiiŞöyle sırtına pıt pıt vurup gazını çıkarasım geldikarnının üstüne yatmayı dene
Ayyy hadi sağlıkla hayırlısıyla tutsun inşallah 17 haziran çok yakıınnnBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
bir mucizee
dayler dayler
Saron
cukulatam
Çıktık. 17 haziran test tarihi. Bundan sonrası dua. İnşallah hayırlısı olur
Nurzfr her şey güzel ilerler inşallah. Benimkileri de 1-1-2 şeklinde dondurmuşlar. İnan bana böylesi bizim için daha iyi. İkiz gebeliklerde komplikasyonlar oluşabiliyor. Kaynananı beraber döveriz merak etme. İkinciyi istediğin zaman yaparsın
Ahh hadi hayirli ugurlu olsun simdiden gozunuz aydin diyelim pozitif dusunuyorumBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
bir mucizee
dayler dayler
Saron
cukulatam
Nurzfr her şey güzel ilerler inşallah. Benimkileri de 1-1-2 şeklinde dondurmuşlar. İnan bana böylesi bizim için daha iyi. İkiz gebeliklerde komplikasyonlar oluşabiliyor. Kaynananı beraber döveriz merak etme. İkinciyi istediğin zaman yaparsın
Hadi bakalimmm bir seruven daha basliyor. Allah saglikla kavusturdun canim bu ay guzel gelecek size insallah dualarimiz sizlerlerİnşallah kanda çıktı herhangi bi sıkıntı yokmus Dr aradı şimdi hadi başla ilaclara artık dedi
Hayat bu şeker tekte olsa bölünebiliyor... tek ikiz... kız erkek ne fark eder evladına kavuşmaya çok az kaldı sakın asma güzel yüzünü olur muYok kuzum ya ikiz diil tek koyacak diğerini iki sene sonra koyalım dedi tek tek dondurmuslar hepsini bir diil ona sevindim beşinci gün transfer edecek işte kan tahlili verdim eğer herşey normalde kanda da ilaçlara baslicaz 19 gibi transfer ama diilse (tabi aklımıza olumsuz getirmiyoruz Dr um öyle söyledi) bı sonraki aya kalacak
Bu süper bir haberrrrrrrİnşallah kanda çıktı herhangi bi sıkıntı yokmus Dr aradı şimdi hadi başla ilaclara artık dedi
Her Zaman duamdasın canım 17sinde bize güzel haber vereceksin... eşine erken babalar günü hediyesi vereceksinBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
bir mucizee
dayler dayler
Saron
cukulatam
Bugünü saymazsak 11 gün var çok heyecanlıBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
bir mucizee
dayler dayler
Saron
cukulatam
Ahh hadi hayirli ugurlu olsun simdiden gozunuz aydin diyelim pozitif dusunuyorumAllah saglikli.hayirli evlat nasib etsin canim, emeklerinizin karsiligini en rahat ve guzel sekilde alin insallah
Amin kızlar inşallah. Allah razı olsun. Her şey sağlıkla, güzel ilerler inşallah güzel haber verebilirimBu süper bir haberrrrrrr
Her Zaman duamdasın canım 17sinde bize güzel haber vereceksin... eşine erken babalar günü hediyesi vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?