Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı canım benimmmm cok heyecanliym, her şey iyi olacak inşallah nealimmmm

Aynen Dr da senide bebeği de riske atamam dedi vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz dedi... Ay inşallah bebişin sımsıkı tutunacak sana

Hadi bakalimmm bir seruven daha basliyor. Allah saglikla kavusturdun canim bu ay guzel gelecek size insallah dualarimiz sizlerler
Çok teşekkür ederim ablamm
Yok parem üzülmedim hatta Dr a da dedim bana bebeğimi vereceksiniz gidecem ben negatifi gelmiyo aklıma diye

Aynen Dr da senide bebeği de riske atamam dedi vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz dedi... Ay inşallah bebişin sımsıkı tutunacak sana
Böylesi çok daha güvenli inan bana. Zaten ikiz olacağı varsa kendi de bölünebilir rahminde. Böyle bir ihtimal de var. İkimizin de güzelce tutunurlar inşallah

Hayır hangi Dr a kadın doğuma mi gitmemiz lazım illa
Cnm aynen doktoruna danış yinede o seni yönlendirir :)

Ultrasonda herşey çok güzel dedi Dr kan verdim şimdi eğer onlarda güzelse ayın 19 u gibi transfer
Nurummmm.. Maşallah kuzum
Az kaldıııı

Hakkında hayırlısı olsun kuzum
İkizin her türlü sorumluluğu yüksek..
Mesela bende cok kanama oldu bünyem kaldırmadı.. Kan kaybettm.. Bebeği kaybettim... Sonuç? Şimdi tek olanı bile sağlıkla kucağıma almaya razıym.. Öyle düşün kuzum.. Sonuçta embriyolar seni bekliyor olacak

Terellelliiiimmmmmmmm
Amanda amannn annecikkkkkkk taze annecik.. İzledinmi o anı?
En cok o anda neler hissetiğini merak ediorm

Terellelliiiimmmmmmmm
Amanda amannn annecikkkkkkk taze annecik.. İzledinmi o anı?
En cok o anda neler hissetiğini merak ediorm
Gözlerim doldu ya değişik bir his. Güzel yere yerleşti dediler. Hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben bayağı hızlı kalktım ya tuvalete de çabuk çıktım. Hiç sorun değil. Ağır iş yapmadığın sürece her şey yapabilirsin dediler ufak ufak. Ev bastı diye sahile geldik sandalyelerimizi alıp. Oturuyoruz öyle. Merdiven inmedim asansöre bindim ama sıkıntı olmaz herhalde bu kadardan. Gerçi düşündüm. merkezden çıkarken merdiven de indim unutup amaan tutan her türlü tutuyor ya. Sürekli yatış kesinlikle önermiyoruz dediler

Ben ilk 2 gün yatmıştm ayaklarımın altına yastk koydm..
Sonra ayaklandm evin içinde ama dışarı çkmadm iş yapmadm.. Evde dolandm tv izledm kitap okudum..
Kabak çekirdeği bol tükettm kavrulmamlş..
Kabız olmamak en önemlisi..

Ya ben yatıyordum. Hasta bakıcı geldi kalk giyin dedi. Ben de gidiyorum sandım. Giyindim gittim elimi yıkadım. Çıkıyor muyum dedim hemşire dedi ki yatağa geç burda nabıyon. Başka hemşire geldi bilgilendirmeye. Tutamıyorum artık dedim. Git tuvalete sorun değil dedi. Hiçbir halt anlamadım yani. İnşallah bir şey olmamıştır. Sürekli yatmanızı kesinlikle önermiyoruz dedi. Kan dolaşımı olması lazımmış. Beynim yandı. Ne yapabiliyorum ne yapamıyorım anlamadım. Madem evde oturabiliyorum o zaman dışarıda da otururum dedim, çıktık öyle :/

Yk kız bişi olmaz.. bende eve gelir gelmez wc geçtim..
Ama hastanede yarm saat yatırdılar.. Sonra kalktm..
Zaten cok yatmak önerilmiyor kan akışı için.. Ama ben dışarıda çkmıodm evde dolanıordm..
Öyle kendini şartlandırma.. Oh iyi yapmşsn.. Ama dikkat et

Hamileler dua etsin bağa. "Onu yapayım mı, bunu yapmayayım mı, bir şey mi oldu acaba gitti mi" diye çok da düşünürsem deliririm böyle

Hamileler dua etsin bağa. "Onu yapayım mı, bunu yapmayayım mı, bir şey mi oldu acaba gitti mi" diye çok da düşünürsem deliririm böyle
Hiç düşğnme.. Bana dr demiştiki
Tutmasını istiosan düşünme.. Düşünürsen sebebi sen olursun.. Ay cok korkmuştm
Sende öyle aklından at

Bakıyorum da aramıza yeni hamileler katılmış.
Aralarında bana evham yapma deyip şimdiden evhamlananlar da mevcut, arz ederim.
@NealStreet
Nurzfr
Daha yeni başlıolar
Biz kahvemizi yudmlarken onlar koşturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…