- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.821
Bugünü saymadan 12 bulutum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi verebilirim. Eksik olmayınBugünü saymazsak 11 gün var çok heyecanlıBenim içime de pozitif doğuyor inşallah pozitifi görürüz çok bekledin gelsin artık kuzucuk ❤
Bol bol avocado ye tamam mi her gun 1 tane , sever misin avocado?Bugünü saymadan 12 bulutum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi verebilirim. Eksik olmayın
Ayyyyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı canım benimmmm cok heyecanliym, her şey iyi olacak inşallah nealimmmmBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
@bir mucizee
dayler dayler
Saron
@cukulatam
Çıktık. 17 haziran test tarihi. Bundan sonrası dua. İnşallah hayırlısı olur
Nurzfr her şey güzel ilerler inşallah. Benimkileri de 1-1-2 şeklinde dondurmuşlar. İnan bana böylesi bizim için daha iyi. İkiz gebeliklerde komplikasyonlar oluşabiliyor. Kaynananı beraber döveriz merak etme. İkinciyi istediğin zaman yaparsın
İnşallahBugünü saymadan 12 bulutum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi verebilirim. Eksik olmayın
Aldım evet yiyorum normalde deBol bol avocado ye tamam mi her gun 1 tane , sever misin avocado?
İnşallah inşallah ben de güzel haberi verebilirim, sağlıkla ilerlerAyyyyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı canım benimmmm cok heyecanliym, her şey iyi olacak inşallah nealimmmm
Sabah 8'de gelin dediler. Bakalım test en garantisi gibi ama dayanabilirsemİnşallahTest gününü sayma sabah erkenden yapmaz mısın direk kan mı vereceksin yoksa
Aynen Dr da senide bebeği de riske atamam dedi vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz dedi... Ay inşallah bebişin sımsıkı tutunacak sanaBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
@bir mucizee
dayler dayler
Saron
@cukulatam
Nurzfr her şey güzel ilerler inşallah. Benimkileri de 1-1-2 şeklinde dondurmuşlar. İnan bana böylesi bizim için daha iyi. İkiz gebeliklerde komplikasyonlar oluşabiliyor. Kaynananı beraber döveriz merak etme. İkinciyi istediğin zaman yaparsın
Çok teşekkür ederim ablammHadi bakalimmm bir seruven daha basliyor. Allah saglikla kavusturdun canim bu ay guzel gelecek size insallah dualarimiz sizlerler
Yok parem üzülmedim hatta Dr a da dedim bana bebeğimi vereceksiniz gidecem ben negatifi gelmiyo aklıma diyeHayat bu şeker tekte olsa bölünebiliyor... tek ikiz... kız erkek ne fark eder evladına kavuşmaya çok az kaldı sakın asma güzel yüzünü olur muAllah'ım çok az kaldı ya
Bu süper bir haberrrrrrr
Her Zaman duamdasın canım 17sinde bize güzel haber vereceksin... eşine erken babalar günü hediyesi vereceksin
Böylesi çok daha güvenli inan bana. Zaten ikiz olacağı varsa kendi de bölünebilir rahminde. Böyle bir ihtimal de var. İkimizin de güzelce tutunurlar inşallahAynen Dr da senide bebeği de riske atamam dedi vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz dedi... Ay inşallah bebişin sımsıkı tutunacak sana
Yok üçüncü şahıslardan bahsettim benÇok teşekkür ederim ablamm
Yok parem üzülmedim hatta Dr a da dedim bana bebeğimi vereceksiniz gidecem ben negatifi gelmiyo aklıma diye
Cnm aynen doktoruna danış yinede o seni yönlendirir :)Hayır hangi Dr a kadın doğuma mi gitmemiz lazım illa
Nurummmm.. Maşallah kuzumUltrasonda herşey çok güzel dedi Dr kan verdim şimdi eğer onlarda güzelse ayın 19 u gibi transfer
Hakkında hayırlısı olsun kuzumYok kuzum ya ikiz diil tek koyacak diğerini iki sene sonra koyalım dedi tek tek dondurmuslar hepsini bir diil ona sevindim beşinci gün transfer edecek işte kan tahlili verdim eğer herşey normalde kanda da ilaçlara baslicaz 19 gibi transfer ama diilse (tabi aklımıza olumsuz getirmiyoruz Dr um öyle söyledi) bı sonraki aya kalacak
TerellelliiiimmmmmmmmBal0ncuk
Nurzfr
Paresilaaa
Miss Bride
DusunceBulutu
@bir mucizee
dayler dayler
Saron
@cukulatam
Gözlerim doldu ya değişik bir his. Güzel yere yerleşti dediler. Hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben bayağı hızlı kalktım ya tuvalete de çabuk çıktım. Hiç sorun değil. Ağır iş yapmadığın sürece her şey yapabilirsin dediler ufak ufak. Ev bastı diye sahile geldik sandalyelerimizi alıp. Oturuyoruz öyle. Merdiven inmedim asansöre bindim ama sıkıntı olmaz herhalde bu kadardan. Gerçi düşündüm. merkezden çıkarken merdiven de indim unutup amaan tutan her türlü tutuyor ya. Sürekli yatış kesinlikle önermiyoruz dedilerTerellelliiiimmmmmmmm
Amanda amannn annecikkkkkkk taze annecik.. İzledinmi o anı?
En cok o anda neler hissetiğini merak ediorm
Ben ilk 2 gün yatmıştmGözlerim doldu ya değişik bir his. Güzel yere yerleşti dediler. Hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben bayağı hızlı kalktım ya tuvalete de çabuk çıktım. Hiç sorun değil. Ağır iş yapmadığın sürece her şey yapabilirsin dediler ufak ufak. Ev bastı diye sahile geldik sandalyelerimizi alıp. Oturuyoruz öyle. Merdiven inmedim asansöre bindim ama sıkıntı olmaz herhalde bu kadardan. Gerçi düşündüm. merkezden çıkarken merdiven de indim unutup amaan tutan her türlü tutuyor ya. Sürekli yatış kesinlikle önermiyoruz dediler
Ya ben yatıyordum. Hasta bakıcı geldi kalk giyin dedi. Ben de gidiyorum sandım. Giyindim gittim elimi yıkadım. Çıkıyor muyum dedim hemşire dedi ki yatağa geç burda nabıyon. Başka hemşire geldi bilgilendirmeye. Tutamıyorum artık dedim. Git tuvalete sorun değil dedi. Hiçbir halt anlamadım yani. İnşallah bir şey olmamıştır. Sürekli yatmanızı kesinlikle önermiyoruz dedi. Kan dolaşımı olması lazımmış. Beynim yandı. Ne yapabiliyorum ne yapamıyorım anlamadım. Madem evde oturabiliyorum o zaman dışarıda da otururum dedim, çıktık öyle :/Ben ilk 2 gün yatmıştmayaklarımın altına yastk koydm..
Sonra ayaklandm evin içinde ama dışarı çkmadm iş yapmadm.. Evde dolandm tv izledm kitap okudum..
Kabak çekirdeği bol tükettm kavrulmamlş..
Kabız olmamak en önemlisi..
Yk kız bişi olmaz.. bende eve gelir gelmez wc geçtim..Ya ben yatıyordum. Hasta bakıcı geldi kalk giyin dedi. Ben de gidiyorum sandım. Giyindim gittim elimi yıkadım. Çıkıyor muyum dedim hemşire dedi ki yatağa geç burda nabıyon. Başka hemşire geldi bilgilendirmeye. Tutamıyorum artık dedim. Git tuvalete sorun değil dedi. Hiçbir halt anlamadım yani. İnşallah bir şey olmamıştır. Sürekli yatmanızı kesinlikle önermiyoruz dedi. Kan dolaşımı olması lazımmış. Beynim yandı. Ne yapabiliyorum ne yapamıyorım anlamadım. Madem evde oturabiliyorum o zaman dışarıda da otururum dedim, çıktık öyle :/
Hamileler dua etsin bağa. "Onu yapayım mı, bunu yapmayayım mı, bir şey mi oldu acaba gitti mi" diye çok da düşünürsem deliririm böyleYk kız bişi olmaz.. bende eve gelir gelmez wc geçtim..
Ama hastanede yarm saat yatırdılar.. Sonra kalktm..
Zaten cok yatmak önerilmiyor kan akışı için.. Ama ben dışarıda çkmıodm evde dolanıordm..
Öyle kendini şartlandırma.. Oh iyi yapmşsn.. Ama dikkat et
Daha belli olmasına 12 gün hatta artı iki hafta falan varBakıyorum da aramıza yeni hamileler katılmış.
Aralarında bana evham yapma deyip şimdiden evhamlananlar da mevcut, arz ederim.
@NealStreet
Nurzfr
Hiç düşğnme.. Bana dr demiştikiHamileler dua etsin bağa. "Onu yapayım mı, bunu yapmayayım mı, bir şey mi oldu acaba gitti mi" diye çok da düşünürsem deliririm böyle
Daha yeni başlıolarBakıyorum da aramıza yeni hamileler katılmış.
Aralarında bana evham yapma deyip şimdiden evhamlananlar da mevcut, arz ederim.
@NealStreet
Nurzfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?