- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.841
Bana ne, benim için hamilesin.Daha belli olmasına 12 gün hatta artı iki hafta falan var
Kahve de yasak be.Daha yeni başlıolar
Biz kahvemizi yudmlarken onlar koşturacak
Kız onu demiomBana ne, benim için hamilesin.
Kahve de yasak be.Neyse iki ay sonra içeriz.
Bak o olur.Kız onu demiom
Bebeler büyidiğünde daha bnlar uğraşıo olcak onu diom
Ben sevmem eksikliğini hissetmiormBak o olur.Çok özledim kahveyi.
Estrofem verdi iğne verdi tek günlük tutunmayı kolaylastiriyormus d vitamini B12 vitamini OMEGA folik asit antibiyotik peritonol verdi bide antibiyotik iğne ve d vitamininin biri hariç diğerlerini Dr ben bırak diyene kadar kullancan dedi gebelikte dahi sağlık ocağına yazdirabilirsin dedi öyle işte 12 si kontrolNurzfr Sana ne verdi ilaç olarak? Kontrole ne zaman çağırdı?
Miss Bride Karıştırdın galiba gelin gız. Ben evhamlı dememişimdir. Evham benim göbek adım
Harika enerjin cnm insallah bu ay sizin ayiniz her sey gonlunuzce olsunMerhaba kuzular ben baya bişi kaçırdım mi bugün azıcık kaçamak yaptık herifimle Dr dan sonra hatta Dr a kan sonuçları için gelmek zorunda mıyız dedim güldü niye dedi şehir dışına cikicaz kacamaga dedim tamam tamam ararım ben seni ilaçlarına öyle başlarsın dedi... Komik Drnar suyu kabak çekirdeği konusunu sordum bu hafta çok duydum bunları hatta etkisinin olduğunu söyleyen hastalarında vardı abartı olmamak şartıyla dene dedi bir de tuzsuz yiyecekmisim herşeyi ilaçların biri yüzde bir Kortizol iceriyormus bianda şişme dedi günüm çok güzeldi inşallah hepimizin günleri en az bu ladar güzel gevsin hepinizi çok seviyorum
Cnm benim senin adına cok sevindimMerhaba kuzular ben baya bişi kaçırdım mi bugün azıcık kaçamak yaptık herifimle Dr dan sonra hatta Dr a kan sonuçları için gelmek zorunda mıyız dedim güldü niye dedi şehir dışına cikicaz kacamaga dedim tamam tamam ararım ben seni ilaçlarına öyle başlarsın dedi... Komik Drnar suyu kabak çekirdeği konusunu sordum bu hafta çok duydum bunları hatta etkisinin olduğunu söyleyen hastalarında vardı abartı olmamak şartıyla dene dedi bir de tuzsuz yiyecekmisim herşeyi ilaçların biri yüzde bir Kortizol iceriyormus bianda şişme dedi günüm çok güzeldi inşallah hepimizin günleri en az bu ladar güzel gevsin hepinizi çok seviyorum
Hee o mu bugün foto paylaştım hemen yetistirmislerdir aramadı beni yarın oğlunu arar belkiYok üçüncü şahıslardan bahsettim ben
Öyle kuzum üzülmedim Dr da açıklama yaptı zaten bu tutmuş gibi kardeşini iki sene sonra koyarız dediCnm aynen doktoruna danış yinede o seni yönlendirir :)
Nurummmm.. Maşallah kuzum
Az kaldıııı
Hakkında hayırlısı olsun kuzum
İkizin her türlü sorumluluğu yüksek..
Mesela bende cok kanama oldu bünyem kaldırmadı.. Kan kaybettm.. Bebeği kaybettim... Sonuç? Şimdi tek olanı bile sağlıkla kucağıma almaya razıym.. Öyle düşün kuzum.. Sonuçta embriyolar seni bekliyor olacak
Terellelliiiimmmmmmmm
Amanda amannn annecikkkkkkk taze annecik.. İzledinmi o anı?
En cok o anda neler hissetiğini merak ediorm
Daha dur kız bismillah anca baslioz daha bı ay sonra netleşecekBakıyorum da aramıza yeni hamileler katılmış.
Aralarında bana evham yapma deyip şimdiden evhamlananlar da mevcut, arz ederim.
@NealStreet
Nurzfr
Oyy maşallah ne güzel takviye onlar be. Prednol mü iğne?Estrofem verdi iğne verdi tek günlük tutunmayı kolaylastiriyormus d vitamini B12 vitamini OMEGA folik asit antibiyotik peritonol verdi bide antibiyotik iğne ve d vitamininin biri hariç diğerlerini Dr ben bırak diyene kadar kullancan dedi gebelikte dahi sağlık ocağına yazdirabilirsin dedi öyle işte 12 si kontrol
Çok sağol kuzum benimmm o kadar iyi geldi ki anlatamamCnm benim senin adına cok sevindim
Yetiş bana.. Birlikte 2yi yaparızHee o mu bugün foto paylaştım hemen yetistirmislerdir aramadı beni yarın oğlunu arar belki
Öyle kuzum üzülmedim Dr da açıklama yaptı zaten bu tutmuş gibi kardeşini iki sene sonra koyarız dedi
Daha dur kız bismillah anca baslioz daha bı ay sonra netleşecek
Yalnız herif de hamileymisim gibi onu yeme zararlı bunu içme zararlı artık sağlıklı beslenen dikkat etcen anaaaam yandık dedim valaabu arada arada kacirdigim başka msj varmı gormedim inşallah yoktur sevgili hamislerimiz dualarınızı bekliyorum
Neupogwn diye bisi... Aynen takviye de çok ilaç yaaaOyy maşallah ne güzel takviye onlar be. Prednol mü iğne?
Bana sadece Estrofem verdiler bir de folik asite devam et dediler o kadarNeupogwn diye bisi... Aynen takviye de çok ilaç yaaa
Tranferden itibaren progestan tarzı yada kan sulandırıcı felan vermedilermBana sadece Estrofem verdiler bir de folik asite devam et dediler o kadar
He bilmiyorum kiBana sadece Estrofem verdiler bir de folik asite devam et dediler o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?