- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.341
Amannn bende takmıormOlmami ama ben artik Abla oldum o kadar takmiyorum. Hakkindan gelmeyi ogreniyosun zamanla☺
Aşkolsn o kadarmı sevmion kankaÇocuğa anlatmak lazım tabi
Ne anltacağımı berden biliyon bacımAmannn bende takmıorm
Yaranmaya çalışsada boş
Aşkolsn o kadarmı sevmion kanka
Pozitiflikten uzaklasmadim öyle mi doğuyor gerçekten içine gibisinden dedimHadi ya neyse hepsi tecrübe işte öğrenmiş oldunben de öğrenmiş oldum stres yapmam o zamanlar gelsin de bir
Allah’ın izniyle yakındaPozitiflikten uzaklaşma hiç yakışmıyor sana
Yok ümitsiz olarak diil içine öyle mi doğuyor diyeValla kizdim bak. Kalcaksin tabi kiz hepiniz kalcaksiniz. Boyle umitsiz seyler soyleme alt beyin calisiyor ve seni duyuyor. Alt beyin cok tehlikeli, her seyi olmus algiliyor. O yuzden diyolar negatif kelimeler, cumleler cikmasin agzinizdan. Aklimdam gecse bile diline dokme lutfen.
Paresilaaa canim uzuldum ama durumuna degil bu kadar uzulmene uzuldum ama aklini toparlayinca duzelirsin sen, anlik bir durum diye dusunuyorum. Her seyin caresi var bir de nacizane boyle onemli kararlar almadan mutlaka 2 hatta 3 doktorla gorus veya danis. Icine en sinenle devam et. Zaten inan hislerin seni yaniltmayacaktir. Her sey cok guzel olacak. Ben oram buram kanaya kanaya, ayila bayila pozitif dusunmeye devam ediyorum. Inan zorluklardan sonra feraha kavusanlarla dolu Dunya. Hakkimizda hayirlisi, siz de insallah sonuna geldiniz guzel baslangiclar icin⚘⚘⚘
Benimki 11 canım ya bu az doğurmuşKadın 10 kişilik doğurmuş. Ben de "iki tane koymasınlar, korkarım" diyorum.Nurzfr sen misin bu yoksa? Geçmiş olsun, ifşa oldunEki Görüntüle 2867496
Hayır yanlış anladınız beniii içine gerçekten öyle mi doğuyor gibisinden diKalacaksn
Sizin daha iyi anne geliyor yapıyor arada yanlış hatırlamıyorsam bizde de anne yok kayınvalide ayda bir çağırıyor sağolsunBizi de bir çağıran olsaevde yemek yok
Öyle emoji koyarsan yanlış anlarız tabiPozitiflikten uzaklasmadim öyle mi doğuyor gerçekten içine gibisinden dedim
Yok ümitsiz olarak diil içine öyle mi doğuyor diye
Benimki 11 canım ya bu az doğurmuş
Kışın vazgeçilmez meyvesi..Kızlar ya ben hemen hemen her gün kivi yiyorum ama iyi bir şey mi değil mi emin değilim. Bilen var mı?
Yine horozlarla kalkmışın. C vitamini diye yiyorum ben de. Bir yerde de transfer sonrası yiyin diye görmüştüm. Tatlı ve çikolata yemiyorum diye iyice meyveye abandım. Zaten çok seviyorum normalde de.Kışın vazgeçilmez meyvesi..
Bayılırımmmm
Enfeksiyonu bile önlüyor
Afiyetle ye
gittim kuzu dün söylediğim doktora.inşallah bu sefer güzel şeyler olacak iyi düşünmek istiyorumbir mucizee Mucizeee ne ettin gı? Doktor buldun mu kendine? Ne zaman gidiyorsun?
Ciddi miiiii? Ay ben kaçırmışım. Süper haber bu. Hadi inşallah. Bizi haberlerden haberdar etgittim kuzu dün söylediğim doktora.inşallah bu sefer güzel şeyler olacak iyi düşünmek istiyorum
bu arada senin teste 7 gün kaldı ayyyy çok heycanlıııı
ahahaha ilahi nealCiddi miiiii? Ay ben kaçırmışım. Süper haber bu. Hadi inşallah. Bizi haberlerden haberdar et
Bütün duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim, tek heyecan olsa iyiydi
Nick'ini her okuduğumda arkada şu şarkı çalmaya başlıyor. İsmail YK hayranı olabilirsin ama Demet Akalın çağrıştırıyorsun. Mukadderat
Hahhaha yeni aşklara yelken aç artık. Devir değiştiahahaha ilahi nealAllah m inşallah tez vakitte hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu hep böyle dua ediyorum..çünkü sadece hamile kalmakla iş bitmiyor sağlıkla ilerleyen hamileliklerimiz olsun
yaaa heycan olmaz mı hiç ay ben de iple çekiyorum
demetcim iiyidir adıma şarkısı da varmışmış unutmuşum benismail yk dedin mi bas gaza aşkım bas gaza gençlik aşkım bitti gitti namissız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?