- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.361
aynen kuzum aynenHahhaha yeni aşklara yelken aç artık. Devir değişti
Amin amin. Ben de tüm süreci kapsayacak şekilde dua ediyorum çünkü dediğin gibi hamile kalmakla da bitmiyor. Allah sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin. Üniversite mezuniyetine, oradan düğüne kadar ilerletebilirim ilerleyen zamanlada duaları
Kocalarımız bizi daha çok sevsin yine deaynen kuzum aynen
yaaaa ben kocamı seviyom
ahahah aynenKocalarımız bizi daha çok sevsin yine de
amin kankaa cümlemiz aşka gelelim
Ben hiç gitmedim ki diyormusumamin kankaa cümlemiz aşka gelelim
aşk kelimesini aslında hiç sevmem basit geliyor bana benim için çok sevmek vardır netBen hiç gitmedim ki diyormusumarada kızınca tabi bı uzaklaşıp geliyorum o kdr eee napiyorsunuz gençler nasılsınız hamiş var mı aramızda hamiss ya da başka yeni gelismeler
Aşk da aslında güzellik derinlemesine tutku içindesin aşk ocinde tutkuyu barındırır benceaşk kelimesini aslında hiç sevmem basit geliyor bana benim için çok sevmek vardır net
Ahh kuzumm tamam o emoji benim için kediler gözlerini açıp yalvarır gibi bakar ya kocaman ona benzettim ben onu ondan koydumduSizin daha iyi anne geliyor yapıyor arada yanlış hatırlamıyorsam bizde de anne yok kayınvalide ayda bir çağırıyor sağolsun
Öyle emoji koyarsan yanlış anlarız tabi
Amin inşallah. Yalnız Nur o duanın devamı da var. Lütfen çocuğun bütün hayatını sıralayalım. Duaya bi giriyorum çıkamıyorum. "Allahım nasıl dua edeceğimi şaşırıyorum. Sen hayırlısını ver" deyip kapanışa geçiyorum.@NealStreet ne kadar kaldı kuzu bu süreç daha zor dimi diğerleri bı şekilde geciodu ben o son 12-15 gün nasıl geçecek diye düşünüyorum şimdidenrabbim inşallah güzel haberler verdirsin bize dokuz ay sımsıkı tutunsun sonrasında sagsalim kucaklarimiza alalım hepimizde
gayet tutkuluyuz bence dondurmayla perçinliyoruz yaniAşk da aslında güzellik derinlemesine tutku içindesin aşk ocinde tutkuyu barındırır bence
Aynen gebelikte porsiyon şeklinde yiyolrYine horozlarla kalkmışın. C vitamini diye yiyorum ben de. Bir yerde de transfer sonrası yiyin diye görmüştüm. Tatlı ve çikolata yemiyorum diye iyice meyveye abandım. Zaten çok seviyorum normalde de.
Yalnız herkese genel sağlık bilgisi olsun meyveyi tek yemek, fazla yenildiğinde şekeri yükseltebiliyormuş. Yoğurtla beraber tüketmek lazımmış
Benn hep diodm benden normal kız çıkmaz...Günayd 🌤
Paresilaaa Parecim güzel moralle gel olur mu? Lütfen olmamış, netleşmemiş şeyler için kendini bırakma. Hiçbir şey bitmiş değil. Hatta daha yeni başlıyoruz
Bal0ncuk Senin bıdığın yaramazlığı takdire şayanmış. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıysa cadı bir yengeç kızı geliyor olabilir mi?
@Miss Bride Sana söyleyecek çok şeyim var. Susayım diyorum, onu da yapamıyorum. Lütfen ama lütfen ama lütfen kendinin kıymetini bil. İnsanlar da artık haddini bilsin ya. Ben eve annemleri bile sokmuyorum. Kendim de onların evine gitmiyorum ayyyylardır. Sen hamilesin, üstelik doğurmak üzeresin. Herkes otursun oturduğu yerde. Milletin şu an yemek yapıp kapına getiriyor olması lazımken hale bak senden bir de hizmet bekliyorlar
Hello cuku..Helloo
Ohooo dua bitmez ki kuzum aç Meryem süresiyle Yusuf süresini dinle hergun kuzum ben kitabı bıraktım o süreçte okuyayım diye bide tarih ve vatandaşlığı o süreçte bitirmeyi düşünüyorum planı ona göre yapicam tekrar Allah'tan ikinci regl benim çok bekletmedi Dr sağolsun ilacı verince bakalım hayırlısı diyoruz hep ama yetmiyo dimi bana da yetmiyo devamini getirdikce getiriyor ins tutunsun sonra keseyi görelim sonra kalp atışını duyalım sonra taramalar güzel gevsin ins dokuz ay sıkıntı çıkmasın ins doğum kolay geçsin ins sağlıcakla kucağımıza alalım ins hasta etmeden büyütelim vs vs vsAmin inşallah. Yalnız Nur o duanın devamı da var. Lütfen çocuğun bütün hayatını sıralayalım. Duaya bi giriyorum çıkamıyorum. "Allahım nasıl dua edeceğimi şaşırıyorum. Sen hayırlısını ver" deyip kapanışa geçiyorum.
Geçmiyor yav. İlk iki gün demiştim ki "Yek yeaaa en zoru bu diyorlardı. En zoru bunu beklemek değil. İkinci regli beklemek daha zordu" ama 3. gün mutasyona uğradı duygular. Gelmeyen ikinci regl ve bu bekleme süreci kapışır
ama olmaz ki böle hani etiket arkadaşıydık hiç etiket yapmamışsınHelloo
Tabi canım dondurması olmazzzgayet tutkuluyuz bence dondurmayla perçinliyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?