Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen kuzum aynen
yaaaa ben kocamı seviyom

Ben hiç gitmedim ki diyormusum arada kızınca tabi bı uzaklaşıp geliyorum o kdr eee napiyorsunuz gençler nasılsınız hamiş var mı aramızda hamiss ya da başka yeni gelismeler
aşk kelimesini aslında hiç sevmem basit geliyor bana benim için çok sevmek vardır net

Sizin daha iyi anne geliyor yapıyor arada yanlış hatırlamıyorsam bizde de anne yok kayınvalide ayda bir çağırıyor sağolsun

Öyle emoji koyarsan yanlış anlarız tabi
Ahh kuzumm tamam o emoji benim için kediler gözlerini açıp yalvarır gibi bakar ya kocaman ona benzettim ben onu ondan koydumdu kizlar ben artık akşamları giremiyorum herifimle tellerden uzak yaşamaya karar verdik akşam olunca o yüzden dün akşam kaçırmış olabilirim yazdıklarınızı k.bakmayin hepinizi seviyorumm

Amin inşallah. Yalnız Nur o duanın devamı da var. Lütfen çocuğun bütün hayatını sıralayalım. Duaya bi giriyorum çıkamıyorum. "Allahım nasıl dua edeceğimi şaşırıyorum. Sen hayırlısını ver" deyip kapanışa geçiyorum.

Geçmiyor yav. İlk iki gün demiştim ki "Yek yeaaa en zoru bu diyorlardı. En zoru bunu beklemek değil. İkinci regli beklemek daha zordu" ama 3. gün mutasyona uğradı duygular. Gelmeyen ikinci regl ve bu bekleme süreci kapışır

Aynen gebelikte porsiyon şeklinde yiyolr
Ama bem hiçdkkat etmiorm
Yaz meyveleri dikkat edilecek gibi değil
Byılıorm

Benn hep diodm benden normal kız çıkmaz...
Anca çıksa çıksa cadı çıkar
Ahanda cadı kendini belli etti..
Babası kılıklı

Ohooo dua bitmez ki kuzum aç Meryem süresiyle Yusuf süresini dinle hergun kuzum ben kitabı bıraktım o süreçte okuyayım diye bide tarih ve vatandaşlığı o süreçte bitirmeyi düşünüyorum planı ona göre yapicam tekrar Allah'tan ikinci regl benim çok bekletmedi Dr sağolsun ilacı verince bakalım hayırlısı diyoruz hep ama yetmiyo dimi bana da yetmiyo devamini getirdikce getiriyor ins tutunsun sonra keseyi görelim sonra kalp atışını duyalım sonra taramalar güzel gevsin ins dokuz ay sıkıntı çıkmasın ins doğum kolay geçsin ins sağlıcakla kucağımıza alalım ins hasta etmeden büyütelim vs vs vs bitmezzz... Küçükken pazarları bı program vardı Uygurların arada Titanik gibi bişi ceketleri ya ekranda kocaman bitmez yazardı aynı onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…