- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.381
Bende de porsiyon algısı yok hiç meyve yerken. Yaz meyvelerinin ayrıca abonesiyimAynen gebelikte porsiyon şeklinde yiyolr
Ama bem hiçdkkat etmiorm
Yaz meyveleri dikkat edilecek gibi değil
Byılıorm
Hah işte ayyynen tam o dediğinden. Bitmiyor yav dua. Amin amin hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah her şey. Sen planı programı yapmışın ya. Ben de kardeşimin nişan hazırlıklarıyla uğraşıyorum ama nişana gidemeyeceğimOhooo dua bitmez ki kuzum aç Meryem süresiyle Yusuf süresini dinle hergun kuzum ben kitabı bıraktım o süreçte okuyayım diye bide tarih ve vatandaşlığı o süreçte bitirmeyi düşünüyorum planı ona göre yapicam tekrar Allah'tan ikinci regl benim çok bekletmedi Dr sağolsun ilacı verince bakalım hayırlısı diyoruz hep ama yetmiyo dimi bana da yetmiyo devamini getirdikce getiriyor ins tutunsun sonra keseyi görelim sonra kalp atışını duyalım sonra taramalar güzel gevsin ins dokuz ay sıkıntı çıkmasın ins doğum kolay geçsin ins sağlıcakla kucağımıza alalım ins hasta etmeden büyütelim vs vs vsbitmezzz... Küçükken pazarları bı program vardı Uygurların arada Titanik gibi bişi ceketleri ya ekranda kocaman bitmez yazardı aynı onun gibi
En güzeli vallaAhh kuzumm tamam o emoji benim için kediler gözlerini açıp yalvarır gibi bakar ya kocaman ona benzettim ben onu ondan koydumdukizlar ben artık akşamları giremiyorum herifimle tellerden uzak yaşamaya karar verdik akşam olunca o yüzden dün akşam kaçırmış olabilirim yazdıklarınızı k.bakmayin hepinizi seviyorumm
dondurmanın gücüne inanamiceksınızTabi canım dondurması olmazzz
Olsun kuzum yaa benimde kardeşin Eylül'ün üçünde düğünü var nolacak bilmiyom herif Dr yasaklarsa ben giderim diyo ben gitmek istiyom düşün taa oraları dusunuoz çocuk kondu tutundu plan yapiozBende de porsiyon algısı yok hiç meyve yerken. Yaz meyvelerinin ayrıca abonesiyim
Hah işte ayyynen tam o dediğinden. Bitmiyor yav dua. Amin amin hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah her şey. Sen planı programı yapmışın ya. Ben de kardeşimin nişan hazırlıklarıyla uğraşıyorum ama nişana gidemeyeceğim
Çocuk olana kadar devam eder ama sonrasını bilmiyom[
En güzeli vallaUmarım devam eder bizde öyle başladık sonra tekrar almaya devam ettik
Çocuk olunca zaten fırsat olmaz eşime diyorum oyna istediğin kadar çocuk olunca ne pc ne telefon hepsi yasak bebeleriyle oynasınlarÇocuk olana kadar devam eder ama sonrasını bilmiyom
Ahaaa aynenÇocuk olunca zaten fırsat olmaz eşime diyorum oyna istediğin kadar çocuk olunca ne pc ne telefon hepsi yasak bebeleriyle oynasınlar
beni dinlemiyosunuz kiBı denemek lazım
Hep beraber öyleyiz. Yalnız değilsin. Benimki de ağutos aylül gibi evlenecek gibiOlsun kuzum yaa benimde kardeşin Eylül'ün üçünde düğünü var nolacak bilmiyom herif Dr yasaklarsa ben giderim diyo ben gitmek istiyom düşün taa oraları dusunuoz çocuk kondu tutundu plan yapiozçok deliyim ben yaa
hello paaa-paaa nasılsınHellooo
Iyiyim kenks balkonda kahvalti keyfi yaptik bugun benimki goreve gidiyor yinehello paaa-paaa nasılsın
ooohhh geyfffler gıccırrIyiyim kenks balkonda kahvalti keyfi yaptik bugun benimki goreve gidiyor yinesen nassinnn
Hellöğğğğ aşkoşşşHellooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?