- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.401
Gelmesinler arkadaş hiç gelmesinler. Terelleli kızıyor valla alamam de kapıyı kapat bir dahakine. Tüm sorumluluğu ben alıyorum3-4 ayda bir geldikleri için bişey diyemiyorum, zaten soran da olmuyor, artık doğuma kadar gelmezler kuzum.
@NealStreet
Hello cuku..
Sen işimi bıraktn lee..
Seni burda görmek ne şeref
Hahahaha mantıklı gerçekten.Gelmesinler arkadaş hiç gelmesinler. Terelleli kızıyor valla alamam de kapıyı kapat bir dahakine. Tüm sorumluluğu ben alıyorum
Hahahaha mantıklı gerçekten.
Kaynanama nezaketen yine gelin dedim, sen hamilesin kafanı dinle dedi. Demek ki çocuk doğana kadar gelmicek.
Hahahaha annem beni 13 yaşımdan beri böyle yetiştirdi, insan kolay vazgeçemiyor bazı huylardan.
beni tınlamadınRüyamda test yapıyordum çift çizgi. Kime söylediysem bana inanmıyodu avajbshshs kocam bile inanmıyodu. Lan bu kadar mı ümitsiz vakayım
Hahahaha annem beni 13 yaşımdan beri böyle yetiştirdi, insan kolay vazgeçemiyor bazı huylardan.Katılıyorum.
E sen bırak beni, napıyosun, bebiş napıyo?
duruyodur anası duruyodurEmbriyo değil mi o hala?
İnşallah uslu uslu sıkı sıkı sağlıklı sağlıklı tutunmuş duruyordur
İnşallah mucizemduruyodur anası duruyodur
neyin ultrasyonu kiİnşallah mucizem
Bari çıktısını vereydiler ultrasonun ya, vermediler
Embriyoyu yerleştirirken ekrandan gösteriyorlar ya onu diyorumneyin ultrasyonu ki
ama olmaz ki böle hani etiket arkadaşıydık hiç etiket yapmamışsın
beni tınlamadın
bir arkadş da gerçekte yapıyor pat ikinci çizgi çıkıyo sonra inanmıyo bi da yapıyo yine ikinci çizgiertesi gün bi da yapıyo yine çıkıyo sonra kan veriyo inanıyo ahahahah
hadi yaaa aaa isteseydinEmbriyoyu yerleştirirken ekrandan gösteriyorlar ya onu diyorum
bizimde gerçek olcakohaa kaçırmışım
milletin gerçekte yaşadıklarını biz rüyada yaşıyoz agajhsjs
Öyle bir an olmadı ki. Bunu yaptık, şunu yapıyoruz, bak buraya koyduk gördün mü, şimdi embriyologdan onay bekliyoruz, onay geldi hop kalkabilirsinhadi yaaa aaa isteseydin
bizimde gerçek olcak
neyse bebişin kendisinin ultrasyonunu görceksin nasılsa inşallahÖyle bir an olmadı ki. Bunu yaptık, şunu yapıyoruz, bak buraya koyduk gördün mü, şimdi embriyologdan onay bekliyoruz, onay geldi hop kalkabilirsin
Hayırlısıyla inşallah hepimiz görelimneyse bebişin kendisinin ultrasyonunu görceksin nasılsa inşallah
İnsan çocuğuna embriyo der mi? Ayıp ayıp.Embriyo değil mi o hala?
İnşallah uslu uslu sıkı sıkı sağlıklı sağlıklı tutunmuş duruyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?