- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.421
Ooooo bugn prensessinaşko bugün çalışmıyorum
Bende inanmamRüyamda test yapıyordum çift çizgi. Kime söylediysem bana inanmıyodu avajbshshs kocam bile inanmıyodu. Lan bu kadar mı ümitsiz vakayım
hadi yaaa aaa isteseydin
bizimde gerçek olcak
Ooooo bugn prensessin
Bende inanmam
Testi atarsn ancak
inşallah ama bazen kendi adıma ümitsizliğe kapılıyorum
Ellerine sağlık beybitohıı ne prenses temizlik yapmaktan g.tümden nefes alıyorum gajshsjs
ah baloncuğum hele bi o testte çift çizgiyi göreyim profil fotoğrafı yapıcam agajhsjaha
Parçamdır di miİnsan çocuğuna embriyo der mi? Ayıp ayıp.
Artık senin içinde o. Embriyo değil bi kere, içinde bir parçan.
Evin içinde bir yerlerdedir muhakkak. Belki aceleyle ya da dalgınlıkla normalden farklı bir yerde çıkardın, alakasız bir yere koydun. İlla ki çıkar benceArkadaşlar altın bileziğim kayıp ne halt edicem bilmiyorum ayda bir kere takıyorum eve gelince aynanın önüne yanına sakladığımız yere koyuyorum evi birbirine kattım yok en son ne zaman taktığımı bile hatırlamıyorum dışarda düştü desem düşcek bir şey değil of
eve gelen biri almış olabilir miArkadaşlar altın bileziğim kayıp ne halt edicem bilmiyorum ayda bir kere takıyorum eve gelince aynanın önüne yanına sakladığımız yere koyuyorum evi birbirine kattım yok en son ne zaman taktığımı bile hatırlamıyorum dışarda düştü desem düşcek bir şey değil of
Ağla ağla bir hal oldum eşim buraya koyma kaybolur gider demişti gerçekten gitti evin içinde nasıl kaybolur anlamıyorum inşallah çıkar.her yere baktımParçamdır di mi
Evin içinde bir yerlerdedir muhakkak. Belki aceleyle ya da dalgınlıkla normalden farklı bir yerde çıkardın, alakasız bir yere koydun. İlla ki çıkar bence
eve kimse gelmediki bir kayınvalidem geldi onunda alcak hali yok paraya altına önem veren biri değil.kargocular kapıdan verip gidiyor.eve giren kimse yok.inşallah bulurum şimdi eşimde gelcek salak dicek kesineve gelen biri almış olabilir mi
bulursun inşallah belki başka yerdedir
Yav niye salak olasın. İnsanlık hali. Ohooo ben neleri nerelere koyuyorum bilsen... Kimse almamıştır. Alsa bir tek onu mu alacak. Çıkar bir yerden er ya da geçAğla ağla bir hal oldum eşim buraya koyma kaybolur gider demişti gerçekten gitti evin içinde nasıl kaybolur anlamıyorum inşallah çıkar.her yere baktım
eve kimse gelmediki bir kayınvalidem geldi onunda alcak hali yok paraya altına önem veren biri değil.kargocular kapıdan verip gidiyor.eve giren kimse yok.inşallah bulurum şimdi eşimde gelcek salak dicek kesin
canım o zaman bi sakin ol sen iki canlısın.başka yere koymuşşsundur çıkar bi yerdenAğla ağla bir hal oldum eşim buraya koyma kaybolur gider demişti gerçekten gitti evin içinde nasıl kaybolur anlamıyorum inşallah çıkar.her yere baktım
eve kimse gelmediki bir kayınvalidem geldi onunda alcak hali yok paraya altına önem veren biri değil.kargocular kapıdan verip gidiyor.eve giren kimse yok.inşallah bulurum şimdi eşimde gelcek salak dicek kesin
Doğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım.Yav niye salak olasın. İnsanlık hali. Ohooo ben neleri nerelere koyuyorum bilsen... Kimse almamıştır. Alsa bir tek onu mu alacak. Çıkar bir yerden er ya da geç
yaaa buluut seni bağrıma basasım geliyor yaaaDoğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım.bir mucizee
Ben bir tek benim kocamın kafasında bazı tahtalar eksik sanıyordum. Burada başkalarını okudukça hepsinin kafadan kontak olduğuna iyice ikna oluyorumDoğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım.bir mucizee
Olmaz mı ya? Zamanın nasıl geçtiğine inanamıyor insan, bi yandan geçsin, kucağına alsın istiyor, bi yandan da içimde kalsa biz böyle de yaşardık gibi geliyor, aslında o kadar keyifli ki, keşke riskli olmasa gebeliğim.Parçamdır di mi
İyidir kuzum bu hayatın heycani meycani yok sabahtir ev işi mutfak yemek didiniom çok şükür bı pilav bı salata kaldı azıcık uzandımnaber kuzu heyecan ne durumda
Döverim seni sende bende gibi test yapma direk kan ver kesin emin olunca hemen ufacık şeyde verme ama tamam mıRüyamda test yapıyordum çift çizgi. Kime söylediysem bana inanmıyodu avajbshshs kocam bile inanmıyodu. Lan bu kadar mı ümitsiz vakayım
Kim la bu arkadaş gelsin azıcık bize de surtunsunbeni tınlamadın
bir arkadş da gerçekte yapıyor pat ikinci çizgi çıkıyo sonra inanmıyo bi da yapıyo yine ikinci çizgiertesi gün bi da yapıyo yine çıkıyo sonra kan veriyo inanıyo ahahahah
Kapılma kuzum vardır rabbimin bı bildiği belki şuan goremioz ama geldiği zaman iyiki o zaman gelmemiş şimdi gelmiş yavrucaklarimiz diyeceğiz bilmiyoruz kiinşallah ama bazen kendi adıma ümitsizliğe kapılıyorum
Laa deliiii parcan tabi yumurtayı senden spermi eşinden almadılar miParçamdır di mi
Evin içinde bir yerlerdedir muhakkak. Belki aceleyle ya da dalgınlıkla normalden farklı bir yerde çıkardın, alakasız bir yere koydun. İlla ki çıkar bence
Esin saklamid diyecektimkiAğla ağla bir hal oldum eşim buraya koyma kaybolur gider demişti gerçekten gitti evin içinde nasıl kaybolur anlamıyorum inşallah çıkar.her yere baktım
Aynen bak eşin saklamis gördün müDoğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım.bir mucizee
Amin canım herşeyin hayırlısıCansin ❤
Uzme kendini herseyin hayirlisi olacaktir
Bilmiyorum canım yaşayıp göreceğim...hemen toparlan gel kuzum. Tüp diye düşünme yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadın daha. Önce o şekilde denenir
Ptesi kontrolden sonra başka doktorlara da bakacağım ablaValla kizdim bak. Kalcaksin tabi kiz hepiniz kalcaksiniz. Boyle umitsiz seyler soyleme alt beyin calisiyor ve seni duyuyor. Alt beyin cok tehlikeli, her seyi olmus algiliyor. O yuzden diyolar negatif kelimeler, cumleler cikmasin agzinizdan. Aklimdam gecse bile diline dokme lutfen.
Paresilaaa canim uzuldum ama durumuna degil bu kadar uzulmene uzuldum ama aklini toparlayinca duzelirsin sen, anlik bir durum diye dusunuyorum. Her seyin caresi var bir de nacizane boyle onemli kararlar almadan mutlaka 2 hatta 3 doktorla gorus veya danis. Icine en sinenle devam et. Zaten inan hislerin seni yaniltmayacaktir. Her sey cok guzel olacak. Ben oram buram kanaya kanaya, ayila bayila pozitif dusunmeye devam ediyorum. Inan zorluklardan sonra feraha kavusanlarla dolu Dunya. Hakkimizda hayirlisi, siz de insallah sonuna geldiniz guzel baslangiclar icin⚘⚘⚘
Herşey her zaman mükemmel olmuyor... İnsan en çok ne isterse onla sınanırmış. Benim her zaman öyle oldu... Tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım... Ne deyim abla Allah büyüktürParesilaaa pareee benim diger takip ettigim grupta bi kisi yazdi yumurta buyutme ve catlama ignesi kullanarak hamile kalmis dogal sekilde. Sen de umitsiz olma lutfen istersen o kisiye ozelden yazariz belki bir fikir verir.
Deniyorum canım ama bir yerden mutlaka birşey patlak veriyor....Günayd 🌤
Paresilaaa Parecim güzel moralle gel olur mu? Lütfen olmamış, netleşmemiş şeyler için kendini bırakma. Hiçbir şey bitmiş değil. Hatta daha yeni başlıyoruz
Bal0ncuk Senin bıdığın yaramazlığı takdire şayanmış. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıysa cadı bir yengeç kızı geliyor olabilir mi?
Miss Bride Sana söyleyecek çok şeyim var. Susayım diyorum, onu da yapamıyorum. Lütfen ama lütfen ama lütfen kendinin kıymetini bil. İnsanlar da artık haddini bilsin ya. Ben eve annemleri bile sokmuyorum. Kendim de onların evine gitmiyorum ayyyylardır. Sen hamilesin, üstelik doğurmak üzeresin. Herkes otursun oturduğu yerde. Milletin şu an yemek yapıp kapına getiriyor olması lazımken hale bak senden bir de hizmet bekliyorlar
Günden güne daha iyi olacağım....Paresilaaa ne zaman geleceksin kendini sıkıntı stresle hasta edeceksin Allah korusun inşallah iyisindir
Allah biliyorda vermiyor...
Canisiiii nasilsinAmin canım herşeyin hayırlısı
Bilmiyorum canım yaşayıp göreceğim...
Ptesi kontrolden sonra başka doktorlara da bakacağım abla
Herşey her zaman mükemmel olmuyor... İnsan en çok ne isterse onla sınanırmış. Benim her zaman öyle oldu... Tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım... Ne deyim abla Allah büyüktür
Deniyorum canım ama bir yerden mutlaka birşey patlak veriyor....
Günden güne daha iyi olacağım....
Allah biliyorda vermiyor...
Kalbi güzelim...
Bİtanesinyaaa buluut seni bağrıma basasım geliyor yaaa
valla ya canı dayak istiyor ondan ben bunun altında kalmam.bir de gülüyor ben söylemiştim sen duymamışsın diye hem ağlatıyor hem sarılıyor sonra kadınlar neden dengesiz.başım ağrıdıBen bir tek benim kocamın kafasında bazı tahtalar eksik sanıyordum. Burada başkalarını okudukça hepsinin kafadan kontak olduğuna iyice ikna oluyorum
şaka gibiler ya Allah bize sabır versin böyle bir şey olamaz.hayır bir de kalktım eşya bulma namazı kılıp duasını okudum o derece asdgİyidir kuzum bu hayatın heycani meycani yok sabahtir ev işi mutfak yemek didiniom çok şükür bı pilav bı salata kaldı azıcık uzandım
Döverim seni sende bende gibi test yapma direk kan ver kesin emin olunca hemen ufacık şeyde verme ama tamam mı
Kim la bu arkadaş gelsin azıcık bize de surtunsun
Kapılma kuzum vardır rabbimin bı bildiği belki şuan goremioz ama geldiği zaman iyiki o zaman gelmemiş şimdi gelmiş yavrucaklarimiz diyeceğiz bilmiyoruz ki
Laa deliiii parcan tabi yumurtayı senden spermi eşinden almadılar mive şuan sımsıkı tutundu haftaya haber verecek sana anne ben burdayım yerimi hazırladım sana haber vereyim dedim diyecek
Esin saklamid diyecektimki
Aynen bak eşin saklamis gördün mübenimkide öyle yaptı sonra bide bak demedim mi dedi
Ay dur şimdi kaptırmayalım. Önce bir pozitifi alalım da heleOlmaz mı ya? Zamanın nasıl geçtiğine inanamıyor insan, bi yandan geçsin, kucağına alsın istiyor, bi yandan da içimde kalsa biz böyle de yaşardık gibi geliyor, aslında o kadar keyifli ki, keşke riskli olmasa gebeliğim.
İki ay sonra amaaan ne gergin günlermiş, ne kadar stres yapmışım diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?