Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar altın bileziğim kayıp ne halt edicem bilmiyorum ayda bir kere takıyorum eve gelince aynanın önüne yanına sakladığımız yere koyuyorum evi birbirine kattım yok en son ne zaman taktığımı bile hatırlamıyorum dışarda düştü desem düşcek bir şey değil of

İnsan çocuğuna embriyo der mi? Ayıp ayıp.
Artık senin içinde o. Embriyo değil bi kere, içinde bir parçan.
Parçamdır di mi
Evin içinde bir yerlerdedir muhakkak. Belki aceleyle ya da dalgınlıkla normalden farklı bir yerde çıkardın, alakasız bir yere koydun. İlla ki çıkar bence

eve gelen biri almış olabilir mi
bulursun inşallah belki başka yerdedir

Parçamdır di mi

Evin içinde bir yerlerdedir muhakkak. Belki aceleyle ya da dalgınlıkla normalden farklı bir yerde çıkardın, alakasız bir yere koydun. İlla ki çıkar bence
Ağla ağla bir hal oldum eşim buraya koyma kaybolur gider demişti gerçekten gitti evin içinde nasıl kaybolur anlamıyorum inşallah çıkar.her yere baktım
eve gelen biri almış olabilir mi
bulursun inşallah belki başka yerdedir
eve kimse gelmediki bir kayınvalidem geldi onunda alcak hali yok paraya altına önem veren biri değil.kargocular kapıdan verip gidiyor.eve giren kimse yok.inşallah bulurum şimdi eşimde gelcek salak dicek kesin

Yav niye salak olasın. İnsanlık hali. Ohooo ben neleri nerelere koyuyorum bilsen... Kimse almamıştır. Alsa bir tek onu mu alacak. Çıkar bir yerden er ya da geç

canım o zaman bi sakin ol sen iki canlısın.başka yere koymuşşsundur çıkar bi yerden

Yav niye salak olasın. İnsanlık hali. Ohooo ben neleri nerelere koyuyorum bilsen... Kimse almamıştır. Alsa bir tek onu mu alacak. Çıkar bir yerden er ya da geç
Doğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım. bir mucizee

Doğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım. bir mucizee
Ben bir tek benim kocamın kafasında bazı tahtalar eksik sanıyordum. Burada başkalarını okudukça hepsinin kafadan kontak olduğuna iyice ikna oluyorum

Parçamdır di mi
Olmaz mı ya? Zamanın nasıl geçtiğine inanamıyor insan, bi yandan geçsin, kucağına alsın istiyor, bi yandan da içimde kalsa biz böyle de yaşardık gibi geliyor, aslında o kadar keyifli ki, keşke riskli olmasa gebeliğim.
İki ay sonra amaaan ne gergin günlermiş, ne kadar stres yapmışım diyeceksin.

naber kuzu heyecan ne durumda
İyidir kuzum bu hayatın heycani meycani yok sabahtir ev işi mutfak yemek didiniom çok şükür bı pilav bı salata kaldı azıcık uzandım
Rüyamda test yapıyordum çift çizgi. Kime söylediysem bana inanmıyodu avajbshshs kocam bile inanmıyodu. Lan bu kadar mı ümitsiz vakayım
Döverim seni sende bende gibi test yapma direk kan ver kesin emin olunca hemen ufacık şeyde verme ama tamam mı
beni tınlamadın
bir arkadş da gerçekte yapıyor pat ikinci çizgi çıkıyo sonra inanmıyo bi da yapıyo yine ikinci çizgi ertesi gün bi da yapıyo yine çıkıyo sonra kan veriyo inanıyo ahahahah
Kim la bu arkadaş gelsin azıcık bize de surtunsun
inşallah ama bazen kendi adıma ümitsizliğe kapılıyorum
Kapılma kuzum vardır rabbimin bı bildiği belki şuan goremioz ama geldiği zaman iyiki o zaman gelmemiş şimdi gelmiş yavrucaklarimiz diyeceğiz bilmiyoruz ki
Parçamdır di mi

Laa deliiii parcan tabi yumurtayı senden spermi eşinden almadılar mi ve şuan sımsıkı tutundu haftaya haber verecek sana anne ben burdayım yerimi hazırladım sana haber vereyim dedim diyecek
Esin saklamid diyecektimki
Aynen bak eşin saklamis gördün mü benimkide öyle yaptı sonra bide bak demedim mi dedi

Cansin ❤
Uzme kendini herseyin hayirlisi olacaktir
Amin canım herşeyin hayırlısı
hemen toparlan gel kuzum. Tüp diye düşünme yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadın daha. Önce o şekilde denenir
Bilmiyorum canım yaşayıp göreceğim...
Ptesi kontrolden sonra başka doktorlara da bakacağım abla
Paresilaaa pareee benim diger takip ettigim grupta bi kisi yazdi yumurta buyutme ve catlama ignesi kullanarak hamile kalmis dogal sekilde. Sen de umitsiz olma lutfen istersen o kisiye ozelden yazariz belki bir fikir verir.
Herşey her zaman mükemmel olmuyor... İnsan en çok ne isterse onla sınanırmış. Benim her zaman öyle oldu... Tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım... Ne deyim abla Allah büyüktür
Deniyorum canım ama bir yerden mutlaka birşey patlak veriyor....
Paresilaaa ne zaman geleceksin kendini sıkıntı stresle hasta edeceksin Allah korusun inşallah iyisindir
Günden güne daha iyi olacağım....

Paresilaaa can dostum güzel insan
Herşey güzel olacak inanmaktan asla vazgeçme
Allah biliyorda vermiyor...
Kalbi güzelim...

Canisiiii nasilsin

yaaa buluut seni bağrıma basasım geliyor yaaa
Bİtanesin
Ben bir tek benim kocamın kafasında bazı tahtalar eksik sanıyordum. Burada başkalarını okudukça hepsinin kafadan kontak olduğuna iyice ikna oluyorum
valla ya canı dayak istiyor ondan ben bunun altında kalmam.bir de gülüyor ben söylemiştim sen duymamışsın diye hem ağlatıyor hem sarılıyor sonra kadınlar neden dengesiz.başım ağrıdı
şaka gibiler ya Allah bize sabır versin böyle bir şey olamaz.hayır bir de kalktım eşya bulma namazı kılıp duasını okudum o derece asdg

Ay dur şimdi kaptırmayalım. Önce bir pozitifi alalım da hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…