- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.441
Altın başa bela ya, ben de evden çıkarken bile aklım kalıyordu, taksam takamıyordum.Arkadaşlar altın bileziğim kayıp ne halt edicem bilmiyorum ayda bir kere takıyorum eve gelince aynanın önüne yanına sakladığımız yere koyuyorum evi birbirine kattım yok en son ne zaman taktığımı bile hatırlamıyorum dışarda düştü desem düşcek bir şey değil of
Bi kere de biz kaptıralım be, hayallerimizi bile yaşayamıyoruz ya olmazsa diye diye.Ay dur şimdi kaptırmayalım. Önce bir pozitifi alalım da hele
kanka söylimde sürtsünİyidir kuzum bu hayatın heycani meycani yok sabahtir ev işi mutfak yemek didiniom çok şükür bı pilav bı salata kaldı azıcık uzandım
Döverim seni sende bende gibi test yapma direk kan ver kesin emin olunca hemen ufacık şeyde verme ama tamam mı
Kim la bu arkadaş gelsin azıcık bize de surtunsun
Kapılma kuzum vardır rabbimin bı bildiği belki şuan goremioz ama geldiği zaman iyiki o zaman gelmemiş şimdi gelmiş yavrucaklarimiz diyeceğiz bilmiyoruz ki
Laa deliiii parcan tabi yumurtayı senden spermi eşinden almadılar mive şuan sımsıkı tutundu haftaya haber verecek sana anne ben burdayım yerimi hazırladım sana haber vereyim dedim diyecek
Esin saklamid diyecektimki
Aynen bak eşin saklamis gördün mübenimkide öyle yaptı sonra bide bak demedim mi dedi
olacak parem inan bana olcak Allah nasip edecek önce inanAmin canım herşeyin hayırlısı
Bilmiyorum canım yaşayıp göreceğim...
Ptesi kontrolden sonra başka doktorlara da bakacağım abla
Herşey her zaman mükemmel olmuyor... İnsan en çok ne isterse onla sınanırmış. Benim her zaman öyle oldu... Tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım... Ne deyim abla Allah büyüktür
Deniyorum canım ama bir yerden mutlaka birşey patlak veriyor....
Günden güne daha iyi olacağım....
Allah biliyorda vermiyor...
Kalbi güzelim...
Hayatın kendisi böyle bir şey değil mi zaten? Tam anlamıyla ya da kalıcı mutluluk mümkün değil yani. Hep inişler çıkışlar var. Düşüyoruz kalkıyoruz, tekrar düşüyoruz tekrar kalkıyoruz. Ben eskiden yapılacaklar listemdeki notların üstünü çize çize giderdim. Bunlar ne zaman bitecek diye beklerdim hep. Sonra bir baktım ki o liste hiç bitmiyor. İki tanesi çıkıyor, yeni üç tane ekleniyor. O zaman bir aydınlanma yaşadım ve kabul ettim. Dedim ki yapacakların hiç bitmeyecek, bu beklenti olmadan yaşamayı öğreneceksin. Bunu içselleştirdim. Bu sefer de tarih beklemeler başladı. Hep dedim ki "Şu gün bir gelsin geçsin hele, her şey yola girecek". "Haftaya şu gün şunu atlatlayım rahatlayacağım". Sonra ikinci bir aydınlanma geldi. O tarihleri ya da olayların çözülmesini beklerken hayat geçiyor. Bunu hala tam olarak uygulayamıyorum maalesef ama "geçen gün ömürden" gözüyle bakıp yaşadığımız her günün her anın tadını çıkarmaya çalışmamız lazım. Yoksa o gelecek tarihler, yapılacak işler, halledilecek meseleler hiç bitmiyor ki. Sen şimdi güzel bir yol için ilk adımları atmaya başladın. Kendine üzülmek için de fırsat ver tabii ama her şeyin sonu gibi düşünme sakın. Öyle pürüzlerle dolu bir yol ki bu, aklına gelmeyen pat diye önüne çıkabiliyor. Onu da kabul ediyorsun, öbürüne de razı oluyorsun, "Buna da tamam" diyorsun, bir şekilde devam ediyorsun. Ben kendimi "Bu zorlu yol, daha iyi bir anne olabilmek için bana sabretmeyi, tahammül etmeyi, farkında olmadığım bir sürü şeyi öğretiyor" diye teselli ediyorum. Bilmiyorum, belki züğürt tesellisidir ama bazen de kendimizi kandırabilmemiz gerekiyor galiba. Yoksa yükümüz daha da ağırlaşıyor. Senin yolunun da bundan sonrası çiçeklerle bezeli olmayacak belki ama sağında solunda bir sürü güzel çiçek olacak. Manzarayı seyrede seyrede takılıp düşsen de kalkıp devam edeceksin. Sonunda hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olacak inşallah. Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakacağız. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için de zaten yapabilecek bir şeyimiz yok. Sadece bizim değil, kimsenin yokHerşey her zaman mükemmel olmuyor... İnsan en çok ne isterse onla sınanırmış. Benim her zaman öyle oldu... Tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım... Ne deyim abla Allah büyüktür
Doğru diyorsunBi kere de biz kaptıralım be, hayallerimizi bile yaşayamıyoruz ya olmazsa diye diye.
Evet eşim farklı bir yere koymuş sağolsun :) bende takmıyorum zaten bir yere gittiğimizde yok evde kimse yokken şıngır mıngır gezmenin anlamı olmuyor :) bizde 2 sene içinde ev alıcaz sanırım o zaman hepsi gidecek.kendime en azından altın bir bileklik aldırayım diyorum doğum hediyesi hatıra ömürlük :) senin aklında bir şey var mıAltın başa bela ya, ben de evden çıkarken bile aklım kalıyordu, taksam takamıyordum.
Ev almaya karar verdik, hepsini bozdurdum, bi rahat ettim ki.
Sadece alyansım, tek taşım, beş taşım ve saatlerim kaldı. Evde değerli hiçbir şey yok. Belki farklı bir yere koyup unuttun onu.
İşte altınları bozdurduk, ne alıcaksın bana dedim, ev alıyorum senin üstüne daha ne alıyim hediye olarak deyince sustum.Evet eşim farklı bir yere koymuş sağolsun :) bende takmıyorum zaten bir yere gittiğimizde yok evde kimse yokken şıngır mıngır gezmenin anlamı olmuyor :) bizde 2 sene içinde ev alıcaz sanırım o zaman hepsi gidecek.kendime en azından altın bir bileklik aldırayım diyorum doğum hediyesi hatıra ömürlük :) senin aklında bir şey var mı
Senin üstüne olması güzel bir jest tabi ama bilemedim sanki hediye var gibide yok gibideİşte altınları bozdurduk, ne alıcaksın bana dedim, ev alıyorum senin üstüne daha ne alıyim hediye olarak deyince sustum.
Valla bende sabahtan beri temizlik yapıyorum anca oturdum ahsjhaja.İyidir kuzum bu hayatın heycani meycani yok sabahtir ev işi mutfak yemek didiniom çok şükür bı pilav bı salata kaldı azıcık uzandım
Döverim seni sende bende gibi test yapma direk kan ver kesin emin olunca hemen ufacık şeyde verme ama tamam mı
Kim la bu arkadaş gelsin azıcık bize de surtunsun
Kapılma kuzum vardır rabbimin bı bildiği belki şuan goremioz ama geldiği zaman iyiki o zaman gelmemiş şimdi gelmiş yavrucaklarimiz diyeceğiz bilmiyoruz ki
Laa deliiii parcan tabi yumurtayı senden spermi eşinden almadılar mive şuan sımsıkı tutundu haftaya haber verecek sana anne ben burdayım yerimi hazırladım sana haber vereyim dedim diyecek
Esin saklamid diyecektimki
Aynen bak eşin saklamis gördün mübenimkide öyle yaptı sonra bide bak demedim mi dedi
Benim isteğimle alınınca hediye gibi oldu. Ben bi daha hediye isteyince, ben de babasıyım, o zaman sen de bana bi araba al dedi, gülüşüp konuyu kapattık.Senin üstüne olması güzel bir jest tabi ama bilemedim sanki hediye var gibide yok gibide
Hiç o açıdan düşünmemiştim haklı eşinBenim isteğimle alınınca hediye gibi oldu. Ben bi daha hediye isteyince, ben de babasıyım, o zaman sen de bana bi araba al dedi, gülüşüp konuyu kapattık.
Bi daha da açamam artık heralde.
Şam şeytanının nerden aklına geliyo böyle şeyler, anlamıyorum. ahahahdsfgHiç o açıdan düşünmemiştim haklı eşinama arabada büyük hediye konuyu kapatmak en iyisi olmuş
Zamana ihtiyacin var cnm cok karismissin haklisin da bazen her sey ust uste gelir. Bu senin dibe vurusun demek ki cikisin da cok yakin. Seneye bu zamanlar cok guzel seyler konusuyo olacaksin, hepsi gececek guzellik.Amin canım herşeyin hayırlısı
Bilmiyorum canım yaşayıp göreceğim...
Ptesi kontrolden sonra başka doktorlara da bakacağım abla
Herşey her zaman mükemmel olmuyor... İnsan en çok ne isterse onla sınanırmış. Benim her zaman öyle oldu... Tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım... Ne deyim abla Allah büyüktür
Günden güne daha iyi olacağım....
Allah biliyorda vermiyor...
Kalbi güzelim...
Misafir gelmese bu temizlik bana baya giderdiValla bende sabahtan beri temizlik yapıyorum anca oturdum ahsjhaja.
İnşallah kuzummmm hepimiz içiin
Kıyamam valla kuzum ben hiç aramadım direk nereye koydun dedimBİtanesin
valla ya canı dayak istiyor ondan ben bunun altında kalmam.bir de gülüyor ben söylemiştim sen duymamışsın diye hem ağlatıyor hem sarılıyor sonra kadınlar neden dengesiz.başım ağrıdı
şaka gibiler ya Allah bize sabır versin böyle bir şey olamaz.hayır bir de kalktım eşya bulma namazı kılıp duasını okudum o derece asdg
B..ktan korksak tesisatçı mi olurduk beeeeAhanda böyleyim
Tamam surtunsun olsun bende on onbeş kere yaparım testi inanmayıpkanka söylimde sürtsünama sen 11 iz doğurcaksın
olacak parem inan bana olcak Allah nasip edecek önce inan
E bacım madem al birazcık da sen taşı deseydin ya ben daha çok hakediom deseydin yaBenim isteğimle alınınca hediye gibi oldu. Ben bi daha hediye isteyince, ben de babasıyım, o zaman sen de bana bi araba al dedi, gülüşüp konuyu kapattık.
Bi daha da açamam artık heralde.
Barıştık askos ya mecbur hshshshooohhh geyfffler gıccırranlaştınız barıştınız öpüştünüz koklaştınız değil mi
İyiyim askosum sen nasilsinHellöğğğğ aşkoşşş
Naber beybi
Misafir gelmese bu temizlik bana baya giderdiherif üstünden üstünden yapardı da misafir geliyo yarın yine yapılacak
Ahahaha kanka sen azimli kadınsın maşallah yap kız kolay mı hamile kalıyoruxB..ktan korksak tesisatçı mi olurduk beeee
Tamam surtunsun olsun bende on onbeş kere yaparım testi inanmayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?