Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru ben değil o salakmış akıllanıyım diye o başka yere saklamış ortalık yere koymucakmışım aptal ya.onca ağladığımda kaldım. bir mucizee

Ayyy.. Ah bu erkekler...
Srvindim cnm bulduğuna

Ne güzel yazmışsın....birkaç gün sonra toparlanırim
Yarın eşim sperm testi verecek ondan da korkuyorum hep hayat korku ile geçiyor ama yapacak birşey yok

Ne güzel yazmışsın....birkaç gün sonra toparlanırim
Yarın eşim sperm testi verecek ondan da korkuyorum hep hayat korku ile geçiyor ama yapacak birşey yok
Bu da çok güzel bir adım. Kötü de çıksa heeeepsinin çözümü var. Sen iyi çıkması için dua et gerisini bırak. Zaten k.çımızı da yırtsak ne çıkacaksa o çıkıyor. Bir de çok değişken o sonuçlar. Ben artık o sonuçlara da pek güvenmiyorum. İki spermiogram arasında kısa sürede bile uçurum olabiliyor. Onların sonucu da stresten çok etkileniyor. Erkekler bizden daha çok stres yapıyor sanırım böyle şeyleri

Evet şaşırdım. Doktor yapması gerek elimizde bulunsun demişti. Onu dedim. Randevu almış. Bu konuda eşimin bu kadar erken davranacağını tahmin etmezdim.evet stresli oluyorlar dişa vurmuyor ama eminim streslidir

Evet şaşırdım. Doktor yapması gerek elimizde bulunsun demişti. Onu dedim. Randevu almış. Bu konuda eşimin bu kadar erken davranacağını tahmin etmezdim.evet stresli oluyorlar dişa vurmuyor ama eminim streslidir
Güzel bir şey bu ya. İkna etmek için kırk takla atmak zorunda da kalınabiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…