- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.481
Benm gibi zor geçerse evetNiye hamile kalınca depresyona mı giriyoz
Yaaaa kıyamammmmmReglime son 4.
çok heyecanlıyım sonunda doktorcuğumuza kavuşuyoruz. Başlasın yumurta takibi. Yumurtalarım beni üzmeyecek dimi
BiliyorumBenm gibi zor geçerse evet
Allah kimseye yaşatmasın zor gebelik
Yaaaa kıyamammmmm
Doktor bu sefer tatilde değil demiiiiii
Bı mucizeee tanrım bizee hayat biraz gülsün diyeeeeGünaydın
Gülecek nurellaBı mucizeee tanrım bizee hayat biraz gülsün diyeeee
Aynen kuzum ondan yana sıkıntım yok ağrılar arttı yine bel ve kasık gece hiç uyutmadı şimdide hapın saati geçmesin dedim bekledim sonra yine uyuyamadım sabah uyuyamiom gece uyuyamiom tüm gün uykulu geziyom uyursan daha fena oluom tüm düzenlerim alt üst oldu artık iyiceGülecek nurellakontrol yarın transfer gününü söylicek dimii
Gebelik tarihi hesaplama yazıp arat Google'da. Embriyo transfer ve blastosist transfer tarihine göre ayrı ayrı hesaplama var. 3. günse embriyo, 5. günse blastosist oluyor sanırımBal0ncuk balus ya bişi sorcam şimdi hamile kalınca haftası nasıl hesaplanıyor normalde son adet tarihi baz alınıyor ama tüp ye farklıdır diye düşünüyorum ona göre burç hesapliom sanki hamile kaldım da
Belini kasığını niye ağrıtıyor yav acaba :/Aynen kuzum ondan yana sıkıntım yok ağrılar arttı yine bel ve kasık gece hiç uyutmadı şimdide hapın saati geçmesin dedim bekledim sonra yine uyuyamadım sabah uyuyamiom gece uyuyamiom tüm gün uykulu geziyom uyursan daha fena oluom tüm düzenlerim alt üst oldu artık iyice
Herşeye bakiom nete ona bakmak aklıma gelmedi valla iyi hatırlattın kuzu sağolasınGebelik tarihi hesaplama yazıp arat Google'da. Embriyo transfer ve blastosist transfer tarihine göre ayrı ayrı hesaplama var. 3. günse embriyo, 5. günse blastosist oluyor sanırım
Dalginlikta cabası baksana bilemedim ki ağrı neden oluyoBelini kasığını niye ağrıtıyor yav acaba :/
Dalgınlık bende de çok yaptı. Daha doğrusu bende zaten vardı, çok artırdı. O hormonlardan olur da yumurta geliştirici yok ya hani kasık ve bel ağrısı da oluyor muymuş yine de ona şaşırdımHerşeye bakiom nete ona bakmak aklıma gelmedi valla iyi hatırlattın kuzu sağolasın
Dalginlikta cabası baksana bilemedim ki ağrı neden oluyo
Bilmiyorumki neden oldu acaba hassaslasti vücudum yumurtlama oluyo onu mu hissediomDalgınlık bende de çok yaptı. Daha doğrusu bende zaten vardı, çok artırdı. O hormonlardan olur da yumurta geliştirici yok ya hani kasık ve bel ağrısı da oluyor muymuş yine de ona şaşırdım
Benim aklıma bir tek o ihtimal geldi ama sana çok ilaç verdiler. Belki onlardan birinin yan etkisidir. BilemedimBilmiyorumki neden oldu acaba hassaslasti vücudum yumurtlama oluyo onu mu hissediom
Okumuyorum yan etkileri sanki psikolojik olarak yaşıyor musun gibi oluyor o yüzden bakmadimBenim aklıma bir tek o ihtimal geldi ama sana çok ilaç verdiler. Belki onlardan birinin yan etkisidir. Bilemedim
Ben de böyle düşünüyorum. Prospektüsü hiç okumuyorum. Eşim okuyor. Bilmem gereken önemli ya da yaşadığımı gördüğün ciddi bir yan etki olursa sen söyle diyorumOkumuyorum yan etkileri sanki psikolojik olarak yaşıyor musun gibi oluyor o yüzden bakmadim
Aynen yoksa psikolojik olarak etkiliyo ya hele şu dönemde zaten sürekli hormonlar değişirken bisiler hissetmeye çalışıozBen de böyle düşünüyorum. Prospektüsü hiç okumuyorum. Eşim okuyor. Bilmem gereken önemli ya da yaşadığımı gördüğün ciddi bir yan etki olursa sen söyle diyorum
Çok zor gerçektenBenm gibi zor geçerse evet
Allah kimseye yaşatmasın zor gebelik
Yaaaa kıyamammmmm
Doktor bu sefer tatilde değil demiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?