Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülecek nurella kontrol yarın transfer gününü söylicek dimii
Aynen kuzum ondan yana sıkıntım yok ağrılar arttı yine bel ve kasık gece hiç uyutmadı şimdide hapın saati geçmesin dedim bekledim sonra yine uyuyamadım sabah uyuyamiom gece uyuyamiom tüm gün uykulu geziyom uyursan daha fena oluom tüm düzenlerim alt üst oldu artık iyice

Gebelik tarihi hesaplama yazıp arat Google'da. Embriyo transfer ve blastosist transfer tarihine göre ayrı ayrı hesaplama var. 3. günse embriyo, 5. günse blastosist oluyor sanırım

Belini kasığını niye ağrıtıyor yav acaba :/

Gebelik tarihi hesaplama yazıp arat Google'da. Embriyo transfer ve blastosist transfer tarihine göre ayrı ayrı hesaplama var. 3. günse embriyo, 5. günse blastosist oluyor sanırım
Herşeye bakiom nete ona bakmak aklıma gelmedi valla iyi hatırlattın kuzu sağolasın
Belini kasığını niye ağrıtıyor yav acaba :/
Dalginlikta cabası baksana bilemedim ki ağrı neden oluyo

Herşeye bakiom nete ona bakmak aklıma gelmedi valla iyi hatırlattın kuzu sağolasın

Dalginlikta cabası baksana bilemedim ki ağrı neden oluyo
Dalgınlık bende de çok yaptı. Daha doğrusu bende zaten vardı, çok artırdı. O hormonlardan olur da yumurta geliştirici yok ya hani kasık ve bel ağrısı da oluyor muymuş yine de ona şaşırdım

Dalgınlık bende de çok yaptı. Daha doğrusu bende zaten vardı, çok artırdı. O hormonlardan olur da yumurta geliştirici yok ya hani kasık ve bel ağrısı da oluyor muymuş yine de ona şaşırdım
Bilmiyorumki neden oldu acaba hassaslasti vücudum yumurtlama oluyo onu mu hissediom

Ben de böyle düşünüyorum. Prospektüsü hiç okumuyorum. Eşim okuyor. Bilmem gereken önemli ya da yaşadığımı gördüğün ciddi bir yan etki olursa sen söyle diyorum
Aynen yoksa psikolojik olarak etkiliyo ya hele şu dönemde zaten sürekli hormonlar değişirken bisiler hissetmeye çalışıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…